Hirdetés
- CES 2026: új Ryzenekkel viszi be az AI-t az autóiparba az AMD
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- CES 2026: kvantumpontos OLED monitorok az MSI boszorkánykonyhájából
- CES 2026: rackezhető munkállomás Razer recept szerint
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Milyen notebookot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Androidos fejegységek
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- E-book olvasók
Aktív témák
-
pitipeti
csendes tag
Ubuntu Edgy-t használok.
Ma reggel szokás szerint megjelent a narancssárga négyzet, hogy frissítések elérhetőek.
Katt. -> Frissítés
Valami komolyabb cucc is lehetett benne, mert a frissítést követően újra kellett indítani a rendszert is.
Láttam a listában ilyet is, hogy ''kernel header''.
Megmondom őszintén, hogy nem szoktam végignézni a felajánlott listát, mert fogalmam sincs hogy mi micsoda, csak telepítem az ununtu által ajánlott csomagokat. (Mint win alatt: ott sem érdekli sztem az átlag usert, hogy az adott patch az éppen mit állít át vagy be a rendszerben. Azért vannak az MS mérnökei.)
Hát ez van. Nagyon nem szeretném újra telepíteni a rendszert, mert nagyon sok időt töltöttem a beállítgatásával.
Aktív témák
- PC játékok egyben
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest