Hirdetés
- Google Chromecast topic
- Házimozi belépő szinten
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik
- Monitorkalibráló eszközök
- OLED monitor topic
Aktív témák
-
dark2
tag
Semmilyen leírást nem használtam a debiannál, szimplán netes installal felraktam a lenny-t.
Anno, mikor az xubuntuval kísérleteztem, akkor az általad beírt részt én is beleírtam az xorg.conf-ba, abból fekete képernyő lett. Azt az ubuntu dokumentációban találtam és a szerint talán már a 7.10 ubi az utolsó, ami így beállítható. Amúgy a 8.10-es ubinál az xorg.conf üres.Ubinál a beállítások között, ha 8.10-est néztem, akkor csak a képernyő beállítások voltak elérhetően (felbontás, frissítési sebesség), a 7.10-esben pedig volt olyan is, hogy screens and graphics. Ez utóbbinál ki volt választva az intel driver a kártyához, de érdemi gyorsulást nem okozott vlc használatánál. Viszont valamiért nem ment a terminál.
Délelőtt megpróbálom az említett szekciót beírni a conf-ba, meglátjuk, mi lesz.A glx-es parancsokat nem írtam el, többször próbáltam, újragépelve...
Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Bestbuy játékok
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Google Chromecast topic
- Házimozi belépő szinten
- Windows 11
- Battlefield 6
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest