Hirdetés
Aktív témák
-
ragazzo
őstag
Sziasztok!
A húgomnak készülök kiwi 8.12 -t rakni a gépére XP helyett. Az már teljesen szét van esve, és véleményem szerint vírusos is. Addig-addig beszéltem amíg beleegyezett hogy "azt a linuxot" tegyem fel neki. Ami a lényeg, hogy egy Pannonos usb modemet használ. Ránézésre E220 lehet. Mivel ebben nincs gyakorlatom ezért is fordultam hozzátok. Telepítés előtt/alatt/után mit kell tennem hogy működjön is? Annyival tisztában vagyok hogy bedugom és az lspci-ben látnom kellene. Még az is megy hogy végigviszem a varázslón a hálózati kapcsolatok menüben. Utána viszont elakadok. Arra lenne szükségem hogy milyen paramétereket kell megadni a profil szerkesztésénél. Ha csak egy linket adtok az is jó lesz.
Aktív témák
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asztrofotózás
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Kedvenc zene a mai napra
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- PC játékok egyben
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest