Hirdetés
Aktív témák
-
ragazzo
őstag
Sziasztok!
A húgomnak készülök kiwi 8.12 -t rakni a gépére XP helyett. Az már teljesen szét van esve, és véleményem szerint vírusos is. Addig-addig beszéltem amíg beleegyezett hogy "azt a linuxot" tegyem fel neki. Ami a lényeg, hogy egy Pannonos usb modemet használ. Ránézésre E220 lehet. Mivel ebben nincs gyakorlatom ezért is fordultam hozzátok. Telepítés előtt/alatt/után mit kell tennem hogy működjön is? Annyival tisztában vagyok hogy bedugom és az lspci-ben látnom kellene. Még az is megy hogy végigviszem a varázslón a hálózati kapcsolatok menüben. Utána viszont elakadok. Arra lenne szükségem hogy milyen paramétereket kell megadni a profil szerkesztésénél. Ha csak egy linket adtok az is jó lesz.
Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H310M i5 8500 8GB DDR4 480GB SSD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Saeco Talea Giro Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest