Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- Eddigi legerősebb csatamágusát dobta piacra az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASUS notebook topic
- Autós kamerák
- Milyen széket vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
törölt tag
ahogy Siriusb írja, van ext kezelésére feljogosító "driver" windowsra, de én sem ajánlanám, hogy írni is engedd linuxos fájlrendszerre. igazából én meg tudtam engedni magamnak, hogy teljesen átálljak linuxra, szerintem a legtöbb embernél ez nem okozna gondot. de ha kell az windows is, akkro is lehet egy másik vinyóra tenni, ha van rá lehetőség, vagy esetleg egy pendrivera telepíteni valami minimál-xp rendszert, és szükség esetén arról bootolni (ebbe is ugy be lehet tenni az ext drivert).
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
Üzleti előfizetők hirdetései
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25) (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - MSI MAG 321UPX OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v6, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest