Hirdetés
Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
Major Major
üzenetére
Igen, Hardy-t. Szerintem eredeti, talán épphogy kiadták, 2008 április 23-án írtam dvd-re.
Sajnos nem változott a helyzet, felkerült minden frissítés,de ugyanaz a szöveg,nincs zárt meghajtó.
A közelmúltban épp örültem ,mikor megérkezett a videokártyám ( előtte int.-t használtam),betettem a gépbe és felismerte a ccc. Csak ,ekkor az Intrepid-el ismerkedtem.
Így most ismerkedhetek a parancsorral.

Nincs különleges ok, Hardy-t már többször telepítettem (bár soha nem sikerült huzamosabb ideig használnom,de most megprobálom, rákényszeríteni magam) , nekem mint kezdő linuxosnak,nem sok újdonság tünt fel első ránézésre az Intrepidhez képest. (leválasztó gombok a navigációs sávban
)
Azért döntöttem melette, mert LTS verzíó és ha jól tájékozódtam, ezeket a kiadásokat tovább támogtják ,mint a félévente kiadott társait.
Aktív témák
- Fűnyíró topik
- Könyvajánló
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Építő/felújító topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, megkímélt 85% akku (258 ciklus)
- iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4308, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest