Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
VaZso
senior tag
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Kérdésre megmondjuk, mint kiderült.

Viccet félretéve, DOS alatt sem ismerte mindenki rögtön az ASMDEMO vagy későbbi nevén Aida programot, illetve manapság Everest néven ismert (és fizetőssé vált) változatát, vagy bármely alternatíváját.
Idővel persze mindenki számára megoldhatóvá váltak az egyes kérdések, mert eljutott hozzájuk is az információ.
Egyébként láttam már Linuxon grafikus felületű eszközt is, talán Major Major által is leírtat, szóval szebb felületen is elérhetők ezek az információk, csak ezek nevét nem tudom... eszközkezelő jellegűt biztosan láttam.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Windows 11
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen egeret válasszak?
- GL.iNet OFF topik
- LEGO klub
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S21 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs