Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen házat vegyek?
- Steam Deck
- Fujifilm X
- Lazán legyint a hagyományra az In Win új háza
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- AI okozta csődhullámra figyelmeztett a Phison vezetője
Aktív témák
-
vizimi
tag
Sziasztok!
Lelkes kezdőkén már többször újra telepítettem az Ubuntut mer bele bele futok hibákba melyeket nem tudok még megoldani.Négy kérdésem is lenne:
1.) Eltűnt az a képernyő vagy asztal aljáról az információs sáv. Elrejtés helyett töröltem véletlenül.
2.) Szeretnék beállítani 4 munkaasztalt és szeretném, ha a felső panelen látható lenne a 4 asztalt imitáló 4db ikon mely az asztalok közti váltást teszi lehetővé.
3.)Azokat a programokat melyeket nem a Synaptic csomagkezelővel töltök le és telepítek (külső progik pl.skype) azokat hogyan tudom eltávolítani lehetőleg grafikus felületen.
4.) Adobe Flash Player bár telepítve lett még is a böngésző megnyitásakor újra és újra telepíteni akarja. Aztán kiírja, hogy telepítve van.
Köszi
Aktív témák
- Lenovo IdeaPad 3 - 15,6" Full HD - AMD Athlon Silver 3050U - 4GB - 512GB SSD - Win10 PRO - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Gigabyte Aorus 16X QHD 165Hz G-Sync i9-14900HX 24mag 16GB 1TB Nvidia RTX4070 8GB 140W Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4460, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest