Hirdetés
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen processzort vegyek?
Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Tegnap nagy unalmamban gondoltam hasznosítom az elfekvő vasaimat.
Tudom,hogy megtudhattam volna az eggyes disztok hardverigényét és nem következett volna be az amit tapasztaltam.Lehetőségekl az Ubi 8.04 , 8.10 ,Suse 10.3 ill. 10-es verzíókból én a 8.04 -et választottam,mert azt már valamennyire ismerem.
Valami full int. lap 32mb vga-al
Celeron 733 mhz
Quantum 6.4 gb (5400)
2x128mb sdram
Chieftec SI-A300P3
Hihetetlen ,de felment rá csak ki kellet várni azt a közel 2 órás telepítést.
Int. vga "sli-be" üzemelt (csak viccelek) ,mert szellemképes volt a megjelenítés.
Lehetséges ,hogy valami kontakt hiba.
Sajna a proci és memória páros is nagyon kevés neki,így igen lassan dolgozott,szegény.
Ezt is megtudtam ,szóval ti ne tegyétek ! Így nyugodt szível szedtem szét a "gépet" ,majd szétnézek valami kisebb hardverigényű disztro útán.
További jó hétvégét. Ja ,ha esetleg valaki tudja a fent linkelt alaplapom típusát akkor kérem írja meg! Köszönöm.
Aktív témák
- LEGO klub
- Elemlámpa, zseblámpa
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- sziku69: Szólánc.
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- BestBuy topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Apple iPhone 11 - népalma
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest