Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
Aktív témák
-
gyurman
tag
válasz
body007
üzenetére
nekem ezzel a beállítással símán megy. Bár én nem sípolgatom, de jól megy.
Kapcsolóknál csak az external amlifier van bekapcsolva és hanegerőt meg a Fő, pcm surround center és a lfe vel tudom állítani. meg néha ezek wave párjával a filmeknél. A xine-t újrainstalláltam és Amarok-kal hallgatok netrádiót. a Xine pluugint beállítottam 5.1-re és default eszköz van a szetereóhoz rendelve és jól szól.
Próbáld ki te is így, és nézd meg mi az alsa chippe az audigy2-ődnek. ahoz komponálsz egy asoundrc-t és máris megy. szerintem. a stereo usb fülesem meg alapból lekezeli. bár az hrtf-et tud de azt még nem állítottam be.
Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Kingston FURY Impact 32GB DDR5 4800MHz KF548S38IB-32
- GIGA AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest