- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- Harminc százalékos áremelésnél állhat meg az Intel
Aktív témák
-
gabaly
tag
Köszi, hogy kikerested. Lefordítgattam alatta a hsz-eket és úgy látom csak 7.04-en műxik és ha jól értettem ott is probléma volt vele. De a linket eltettem, segítőmmel majd eldöntjük megcsípjük-e.
Közben én találtam egy oldalt ahol adatolva vannak a különböző scan-fajták, nos, ott ráakadtam a 3770 usb fajtájára?
nem tudom hogy írjam....amit már napok óta szerettem volna: 0x03f0 0x2505.
Ezzel elszáguldottam a etc-sane.d-hp3900.conf-ba, ahol szerepel több fajta hp is. Az enyémhez legközelebb álló 3800-at írtam 3770-re, az usb-2605-öt meg ugye 2505-re, a többi szám megegyezett.Lázasan nyitom a Xsane-t, a 3900-es alatt még 3 fajta szerepelt, az én 3770-em is de az nem jó, alatta egy ilyen:
Unknown RTS 8822 chipset síkágyas lapolvas [hp 3900: libusb:005:004]Akkor már ezt is kipróbáltam és rögtön előjött az eddig nem látott eszköztár.

Na most első nekifutásra csak egy egybefüggő szines képet kaptam, ami nem a berakott fotó, de azt hiszem innen már csak egy ugrás a sugár. Vagy nem.

Mégegyszer köszönöm a fáradozásod és a többieknek is.
Aktív témák
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Spotify
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- Hardvergyűjtemény, avagy amikre büszkék vagyunk!
- Fűnyíró topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 512GB Garancia - több színben!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G2i - i7-11G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nem tudom hogy írjam....amit már napok óta szerettem volna: 0x03f0 0x2505.