- Milyen egeret válasszak?
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Aktív témák
-
Siriusb
veterán
Ilyen egyszerű?!
Más:
Most desktopot újraindítottam. De sajnos nem indul el a rendszer, csak a barnás háttérszín jelenik meg (kb. login után hal be). Annyit kiír, hogy a home folderben a .dmrc-ét nem veszi figyelembe, mert másoknak nem kellett volna írási jogot adnom ide (ezt tényleg megtettem). Mit tudok tenni, hogy betöltődjön a rendszer?
ctrl+alt+backspace-re megjelenik a login ablak, adatok megadása után uez.
Próbáltam recovery mode-t, x server javítással, semmi.
Szerk: pontos hibaüzi:
user's home/.dmrc file is being ignored. This prevents the default session and language from being saved. File should be owned by user and have 644 permission. User's HOME directory must be owned by user and not writable by other users.
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- iKing.hu Apple MacBook Pro 14 (2021) 16GB / 1TB használt, karcmentes 83% akku
- Új Lenovo Thinkbook 14 G7 WUXGA IPS Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel Arc Win11 Pro Garancia
- Lenovo T14s Gen 1 i5 - i7 10. gen., 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest