Hirdetés
Aktív témák
-
VaZso
senior tag
Egyszer már csináltam egy hasonló multi-"monitoros" dolgot, VNC-vel (ha minden igaz, vnc4server progit kellett megfelelően beállítani).
Lassan újból nekiállok a dolognak, most viszont nem tudom már pontosan, hogyan csináltam.A gépen futó grafikus képernyőn tudtam dolgozni (igaz, nem TV-kimeneten volt), mialatt VNC-n a megfelelő porton szintén be tudtam jelentkezni és programokat futtatni rajt.
Később a gépen lévő grafikus felületet el sem indítottam, csak hálózatról.
(Akkor a Wine miatt akadtam el, mert Debian alól néhány dolog nincs fönt amire szükségem lett volna, mivel egy kifejezett Windowsos programot akartam futtatni, ami egyébként rendesen megy Wine alól. Amúgy a végső változatban már nem Gnome/KDE ablakkezelőm volt, hanem csak egy alap eszköz, hogy ezt a programot indíthassam, semmi mást - már elvileg tájékozottabb vagyok a csomagokat illetően, ezért fogok mégegyszer nekiesni.) Ja, a kliensgép itt Windows lenne, ezért estem neki VNC-vel.Tehát megoldható, de kicsit utána kell nézni hozzá, no meg a megfelelő azonosítást, esetleg titkosított csatornát megoldani.
Nem tudom, mikor lesz időm utánanézni, de ha nem oldódik meg a dolog, keress meg még ezügyben.
Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Eredeti játékok OFF topik
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- OLED monitor topic
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4638
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R5 1600 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 PLUS DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest