Hirdetés
Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz
ngabor2
üzenetére
Igen, azt csináltam, de az kézzel kiválasztosdi, bár végigcsináltam, nem lett jó, úh újra raktam az egészet..
De a Berylt ezen a laptop Radeon X1100-ason sehogy se tudom életre kelteni.. Leírások alapján már végigpróbáltam mindent, jelengleg ott tartok leírás alapján csináltam egy külön Xgl sessiont, azzal jövök be, így az asztali effektek után van kocka meg hullámzó ablak (de ez a 2 gondolom a composite ami eddig nem ment), de ablak keretek nincsenek, és a beryl sem akar csinálni semmit, hiába van elindítva a manager..
szerk: illetve ablak sarkok megjelennek, de a ''csík'' (title bar), bezáró gomb stb nem.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elektromos autók - motorok
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gaming notebook topik
- Filmvilág
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest