- Apple MacBook
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Aktív témák
-
floatr
veterán
Hát, elftársak, szomorú vagyok...
Lehúztam a kubit, mivel korábban bejött a kde alap -- igaz most inkább a gnome-ot használom. No mindegy -- gondoltam -- teszek egy próbakört az új kde-vel (ami még nem A kde4
)Hát annyira elhúzta a szám szélét, a jelenlegi félkész-szerű állapot, hogy inkább meg se néztem volna. Komolyan elkedvetlenített. A 3.5.x-hez képest egy gagyi, cukormázba bugyolált valami került tokozásra, és semmise úgy működik, semmi sem olyan, mint ahogyan azt az ember várná. Az edgy óta használom, de ez övön aluli volt, és ráadásul a 3.5.x verziót hivatalosan kivonták a forgalomból a kollégák.
Olvastam valahol h feature szinten 2010 tájékán fogják utólérni a 3.5.x vonalat.
Ne legyen igazam, de szerintem lehet temetni a kubuntu-t...

Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Ableton Live 12 Suite Education
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, számla, 6 hó gar
- 27% - Acer CBA272H VA Monitor! 1920 1080 / 100Hz / 4ms / FreeSync
- 27% - ÚJ GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5090 / 48GB 6000MHz / 2TB NVMe / 1250W Gold! BeszámítOK
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4644
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)