Hirdetés
Aktív témák
-
floatr
veterán
Hát, elftársak, szomorú vagyok...
Lehúztam a kubit, mivel korábban bejött a kde alap -- igaz most inkább a gnome-ot használom. No mindegy -- gondoltam -- teszek egy próbakört az új kde-vel (ami még nem A kde4
)Hát annyira elhúzta a szám szélét, a jelenlegi félkész-szerű állapot, hogy inkább meg se néztem volna. Komolyan elkedvetlenített. A 3.5.x-hez képest egy gagyi, cukormázba bugyolált valami került tokozásra, és semmise úgy működik, semmi sem olyan, mint ahogyan azt az ember várná. Az edgy óta használom, de ez övön aluli volt, és ráadásul a 3.5.x verziót hivatalosan kivonták a forgalomból a kollégák.
Olvastam valahol h feature szinten 2010 tájékán fogják utólérni a 3.5.x vonalat.
Ne legyen igazam, de szerintem lehet temetni a kubuntu-t...

Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Anime filmek és sorozatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Motorola Moto Watch – még nem teljes a kör
- TCL LCD és LED TV-k
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Apple iPhone 14 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo LOQ 17IRX10 - 17.3"FHD 165Hz - i7-13650HX - 24GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HU
- Dell PowerEdge R820 4x Xeon 688GB ECC RAM
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)