Hirdetés
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- LG LCD és LED TV-k
- Videós, mozgóképes topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Aktív témák
-
bbazsy
őstag
válasz
Gambit
üzenetére
hmm. az már tényleg nagy, akkor lehet én tévedtem.
mégsem:
DVD downloads
Don't be confused, even though DVDs can hold far more data than the typical Ubuntu CD, the main benefit of the DVD downloads is to get access to all of the available language packs. Most people will be fine with the standard CD installer. There are fewer download locations for the DVD images and this list is updated less frequently than for the CD images.ööö, magyar sztem az alap CDben is benne van, de igazából én is angol párti vagyok, régen néztem, nem vagyok biztos.
Aktív témák
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- LG LCD és LED TV-k
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Videós, mozgóképes topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- EAFC 26
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fotók, videók mobillal
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- FOTÓS beárazás
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Amazfit GTR Mini okos óra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest