Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Danyell86
csendes tag
Sziasztok, most igazából valaki olyanra lenne szükségem, aki egy kicsit tényleg otthon van a tuning témában, nekem konkrétan arra lenne szükségem, hogy a Asus 8600 GTS-emet egy kicsit jobb teljesítményre bírjam, sajna emellett csak egy 3,0 GHZ Pentiumom van ( decemberben már Quad Core
 ) minden játék fut nálam full-on, egyet kívéve, gondolom nem nehéz kitalálni, a Crysis...Közepesen tolom 1024-en, de örülnék, ha DX 10 mellet tudnám használni legalább a magas grafikai beállításokat, szóval, ha valaki tényleg jártas ebben a témában és olvassa hozzászólásomat, kérem segítsen és lásson el valami hasznos tanáccsal.Ui.: Én abszolút nem csalódtam a 8600Gs, pedig rengeteg szídalmazást hallottam róla, egy évig sztem tökéletes

Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3611, 94% Akkumulátor
 - Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837, 94% Akkumulátor
 - BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
 - BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 PLUS CM 650W

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

) minden játék fut nálam full-on, egyet kívéve, gondolom nem nehéz kitalálni, a Crysis...Közepesen tolom 1024-en, de örülnék, ha DX 10 mellet tudnám használni legalább a magas grafikai beállításokat, szóval, ha valaki tényleg jártas ebben a témában és olvassa hozzászólásomat, kérem segítsen és lásson el valami hasznos tanáccsal.