- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
Új hozzászólás Aktív témák
-
dybu
tag
válasz
Vigilante #10911 üzenetére
Most álljunk meg egy szóra... VGA fagy? Az hogy fagy le? Mi a jelenség? Nem igazán értem amit írsz... Az " FSB wall " sokmindentől lehet. RAM, CPU, chipset nem szereti a magas órajelet, alaplapon clock generator nem az igazi, tyű és még sok minden. De ezt az FSB wall cuccot sztem felejtsd el, és örülj minden kipréselt MHz-nek hiszen ingyen gyorsabb a géped... 390 nekem sem lenne elég, de ettől az alaplaptól ennyit SEM szabadna várni hiszen nem egy tuningra fejlesztett überbrutal mobo. 1.36ról megint nem tudok nyilatkozni, ilyen procim soha nem volt, Q9450-nek adagoltam még egy éve kb a feszt rendesen
Nézd terhelés alatt a cpu hőmérsékletét, én a baráti 70fok maximumra szavazok! Ha annál több jobb hűtés vagy lassítás.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi haladó szinten
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fujifilm X
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest