Hirdetés
- Hisense LCD és LED TV-k
- Bebizonyította az NVIDIA, hogy készülnek még gyorsabb GeForce-ok
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Mini-ITX
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- OLED monitor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maximus43
tag
HELP!!!
Sziasztok!
WISE-ra való hitelfolyósítással kapcsolatban szeretnék segítséget/tapasztalatot kérni.
Próbáltam kulcsszavak alapján visszaolvasni, 1 esetet találtam is, de hátha azóta volt több, vagy volt valakinek tapasztalata.
Mint eladó szerepelek egy ingatlan adásvételben, amihez a vevő hitelt vesz fel, tehát a bank majd a részemre folyósítja a hitelt.
Az ügyvéd jelezte, hogy jó lenne nem a WISE számlát beírni oda, mert nem szoktak a bankok.Szerencsére 1,5 nap múlva adásvétel, tehát addig körbe kell járnom az új témát.

Kérdés hogy ez így van-e, miért érdekli hogy mi a szolgáltató ha ugye Rafi-s a kapcsolódó számlaszám ergó tök magyar, illetve hát itt van minden adatom stb.
Van másik számlám tartalékba, de nem csak a 10e körüli tovább mozgatás, de úgy alapvetően lázadó bank és magyar székhelyű bank ellen szeretnék függetlenségi harcot nyerni. Amolyan, nekem ne mondja meg senki hogy hol tároljam a pénzem címszóval.
Volt már valaki akinek nem utalás, hanem hitelfolyósítás ment végbe WISE számlára?
Hívom majd persze a vevő bankját, írtam a wise-nak, beszélek a hitelesemmel, az ügyvéddel mindenkivel, de itt sok a szakértő és a tapasztalt.
KÖSZÖNÖM ELŐRE IS!
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Formula-1
- Honor Magic V2 - origami
- Napelem
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- PlayStation 5
- Bebizonyította az NVIDIA, hogy készülnek még gyorsabb GeForce-ok
- További aktív témák...
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Huawei Watch Fit 3 Okosóra!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest