Hirdetés
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
-
PROHARDVER!
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Hát erre volt egy jó megoldásom, igaz, csak digitális tartalomnál működik. Kindle-re (az ebook-olvasóra, nem a tabletre) lehetett letölteni régebben programokat is, de az volt a mese, hogy US only. Na létrehoztam Amazonon egy kamu accountot, amiben valósnak látszó adatokat adtam meg, közben nyomoztam azt is, hogy egyáltalán milyen formátumúak a valódi címek illetve, hogy mezőkbe írva hogy néznének ki. Aztán végül csak összejött. Még VPN-eztem is emiatt, de kiderült, hogy teljesen felesleges volt, mert egy magyar IP-ről is megadhatsz USA-beli adatokat.

És onnantól kezdve szabad volt az út az említett tartalmakhoz és soha nem óbégatott, hogy nem is az USA-ból vagyok, mert később kiderült, hogy a kínálat szempontjából főleg a Country of Residence-t nézi. És az alapján érhető el pl. az angol mellett a spanyol is.
Ja igen, Oliverda hozzászólásáról jutott eszembe: azért fasza, mert államonként eltér a sales tax, így mindig a nettó árat írja ki, szóval lehetőleg olyan államot kell kamuzni, ahol nincs ez a sales tax vagy minél kevesebb. Persze esetemben ilyen 6-7% volt, mert én hülye Texast írtam be, de most már tudom, hogy New Hampshire-t, Montana-t vagy Oregont kellett volna.

Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X13 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i7-10G I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
- ELADNÁD IPHONE KÉSZŰLÉKED? ADD EL A MOBILESHARKNAK GYORSAN ÉS BIZTONSÁGOSAN!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- Ultimate előfizetés akár 4142 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest