- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tavaszi hardvernyitány
- SSD kibeszélő
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Bluetooth hangszórók
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Nyomtató topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Hát erre volt egy jó megoldásom, igaz, csak digitális tartalomnál működik. Kindle-re (az ebook-olvasóra, nem a tabletre) lehetett letölteni régebben programokat is, de az volt a mese, hogy US only. Na létrehoztam Amazonon egy kamu accountot, amiben valósnak látszó adatokat adtam meg, közben nyomoztam azt is, hogy egyáltalán milyen formátumúak a valódi címek illetve, hogy mezőkbe írva hogy néznének ki. Aztán végül csak összejött. Még VPN-eztem is emiatt, de kiderült, hogy teljesen felesleges volt, mert egy magyar IP-ről is megadhatsz USA-beli adatokat.

És onnantól kezdve szabad volt az út az említett tartalmakhoz és soha nem óbégatott, hogy nem is az USA-ból vagyok, mert később kiderült, hogy a kínálat szempontjából főleg a Country of Residence-t nézi. És az alapján érhető el pl. az angol mellett a spanyol is.
Ja igen, Oliverda hozzászólásáról jutott eszembe: azért fasza, mert államonként eltér a sales tax, így mindig a nettó árat írja ki, szóval lehetőleg olyan államot kell kamuzni, ahol nincs ez a sales tax vagy minél kevesebb. Persze esetemben ilyen 6-7% volt, mert én hülye Texast írtam be, de most már tudom, hogy New Hampshire-t, Montana-t vagy Oregont kellett volna.

Új hozzászólás Aktív témák
- No Rest for the Wicked
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- alza vélemények - tapasztalatok
- Google Drive
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tavaszi hardvernyitány
- Nintendo Switch 2
- Zyxel NAS326
- További aktív témák...
- ASUS TUF A14 Gaming Notebook! Ryzen AI HX 370 / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK!
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i5 14400 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Eladó újszerű Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB levendula / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest