- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjsz
senior tag
Sziasztok!
Hogyan lehet azt megoldani, hogy a transmission 3 külöböző sebességgel töltsön le-fel, attól függően, hogy a hét melyik napja van ill. hogy aktuálisan mennyi az idő?
Pl.
H-P 0-6: teljes sebesség
H-P 6-8: minim.
H-P 8-24: közepes
SZO-V 0-7: teljes
SZO-V 7-24: minim.Előre is köszi a választ!
-
Headless
őstag
5 [HGz]-en kevésbé vannak még zavaró jelek, mert nem sok háztartásban van ellenben a magasabb frekvencia hátránya a rövidebb hatótáv. De ezek a routerek egyszerre használják mind a két sávot, így a két sávon lévő sebesség összeadódik ezért jobb. És itt a másik de ezt támogatnia kell az összes többi eszköznek amit használsz, tehát ha most sima n-es 2,4 [GHz]-es eszközeid vannak és nem is akarsz még költeni új hálózati kártyákra akkor felesleges az 5 [GHz]
-
ac router esetén már más a helyzet, mint az n szabványosnál a jellemzően nem (teljesen) kihasznált harmadik antennánál, azért venném a c7-et, és nem is kell nagyban gondolkodni, sok csúcskategóriás mobiltelefon ac képes már egy ideje.
chros; több/sok ellenoldal esetén pláne jól jöhet a több ram.
openwrt van az archer típusokra, de nem az igazi (még?) a támogatás.
az 5 GHz gyorsabb a 2.4 GHz sávnál, viszont inkább fogékonyabb a befolyásoló tényezőkre.
panel...stb környezetben nagyon jól jöhet az 5 GHz, ha túlzsúfolt a 2.4 GHz sáv. -
chros
őstag
Koszi a valaszokat, nezegetem a tipusokat, erdekes elegge:
- az C5/C7-ben 128MB RAM van (1043ND-ben csak 64)
- es ahogy latom, 16MB flash-el szereltek ezek? (ellentetben a 8MB-al?)
- hardveres tuzfalEs arban az C5/C7 kozott mar nincs olyan nagy kulonbseg.
Igazabol ebben az arkategoriaban a penz nem erdekes szamomra.
Milyen egybegyurt firmware-t lehet ratenni a C5/C7-re?Mire jo az 5Ghz?
jelenleg csak N-es Wifi eszkozok vannak a haztartasban.
Koszi
-
a v2 sokkal erősebb hardver, ha nem kell a dual band wifi (5 GHz is a 2.4 GHz mellé), akkor jó a tl-wr1043nd v2.
ellenkező esetben tl-wdr3600, tl-wdr4300 vagy tl-wdr4900, esetleg archer c7 - már ha tp-link kell, ellenkező esetben vannak még jó asus típusok például.
a vargalex más kérdés, de v2-re is van már néhány moddolt firmware, a tl-wdrxx00 esetén meg az is adott. -
Dzsolo
senior tag
Igen, megvan.
Eddig is WDS-sel használtam.
A 941nd volt a "fő" router, és egy 841nd volt WDS-sel rákapcsolódva a 941-re.
Most a 841-es helyére teszem a 941-et, és a 1043 lesz a 941 helyén. A baj az, hogy az 1043 gyengébben ad, és WDS-nél max. 28db-es a jel. Így a sebesség-veszteség is nagy. Jelem van, csak pl. egy nagyobb bitrátájú fullhd-es filmnél már akad a kép.
Ezért kérdeztem, hogy ha felteszek egy Gargoyle fw-t az 1043-ra, akkor javul a hatótávja?
A Gargoyle fw is tudja a WDS funkciót? -
chros
őstag
Milyen router most a bestbuy?
8 MB -os (!!!) nethez lenne, 4 laptoppal, es 4 telefonnal (wifi), plusz a szokasos szolgaltatasok kellenenek: transmission, ftp, samba, minidnla, stb.
Az sem lenne baj, ha vargalex csomagot tudnam rarakni. (Tenyleg, Alex abbahagyta a fejleszteset?)Mert, eljutottam arra a pontra, hogy keves a 1043ND hardvere, a rajta levo vargalex csomag kivalo!
Koszi
-
válasz
Dzsolo #53881 üzenetére
szia,
ideális esetben, megfelelő beállításokkal és azonosan megfelelő elhelyezéssel nem, hiszen a 900-as széria 3*3 dBi antenákkal van szerelve, a tl-wr1043nd v2 pedig 3*5 dBi-s.
a tl-wr1043nd v2 és a tl-wdr4300 összehasonlítás nem mérvadó, hiszen az első csak 2.4 GHz annak megfelelő antennákkal, utóbbi pedig dual band, 2.4 és 5 GHz osztott antennával. -
Dzsolo
senior tag
Sziasztok!
Most vettem egy 1043nd v2.1-et. Egy 941nd-t cseréltem le.
Rögtön feltettem rá a legújabb factory sw-t. Első tapasztalatom az, hogy a jelerőssége kb. 10-15%-kal gyengébb, mint a 941nd-nek. Átraktam a 941-es antennáit, azzal még 10%-kal csökkent a jelerősség. Létezik, hogy az 1043-nak gyengébb a jele, mint a 941-nek?
Ha felrakok egy nem stock fw-t, akkor elképzelhető, hogy legalább a 941-es szintjén lesz?
Semmi extra nem kell, csak a gigabit lan miatt cseréltem. Gondolkoztam még a 4300-ason is, de azt olvastam, hogy annak gyengébb a jele a 1043-nál. -
poffsoft
veterán
saját kezűleg próbáltam, mivel az auto nem ment (meg korábban ment a leírásokkal a formázó utility nélkül is, csak ez a BB kavart be egy nem kicsit)
Amúgy -nem tudom miért- az első körben most is elvileg lefutott, csak nem piszkálta a partíciókat- de most kiszúrtam, hogy "sda2 mounted, filesystem not changed", pedig a swapoff/unmountra előírás szerint muszáj volt kattintani. Így HDD leállítás a :8081-en, majd vissza a format utilityhez, és most működik...
A nem vargalex ment föl, nincsen benne custom, de a tesztek változatlanok:
pendrive (1043): semmit nem olvas be róla
hdd (3600): hosszas keresés után/ebben van custom is/
-
suste
veterán
válasz
poffsoft #53875 üzenetére
jaaaa, hogy te saját kezüleg próbáltad csatolni a luciban,ha jól értem
mert szerintem a 8081-esen ment volna mindegyik verzió a 1043-mal és a 3600-tal is (3600-tal én is teszteltem pl)
SMT: a nálad lévő verzióban még nincsen "custom" opció?
má beleraktam az újba.....a vargalexes zip-ben már az van.... -
poffsoft
veterán
van egy 1043 v1 és van egy wdr3600/sam/
tudom, olvastam, próbáltam a 2. pontot, de semmi.
Viszont a wdr3600-on /azon egy hdd van/ legalább kiírja, hogy nem tudta beolvasni az adatokat, próbálkozzam a '-T' opcióval...ja, amúgy az overlay-re a megoldás: nem kell bejelölni az 'extroot-ként csatolás'-t, hanem simán /overlay- ként csatolni....
-
suste
veterán
-
-
suste
veterán
válasz
zolnagy #53871 üzenetére
én ezt úgy oldottam volna meg, hogy berakom a webes felületen a pipát ahhoz az időponthoz ami az aktuális....és akkor nem kell újraindítani (ezt nem értettem, hogy hol akartad kapcsolni, és miért ott)
de fw-t az tuti nem cseréltem volna ezért, mivel minden fw-cserében benne van a rizikó (akár gyári akár egyéb fw-ről beszélünk....) -
zolnagy
őstag
Most már tényleg mindegy.
De nem értem mit nem értesz.
Akkor kicsit lassabban.
A gyáriban ugye nincs időzített wifi kikapcsolás.
Ezért raktam fel az openwrt-t, mert abban meg van.
Nos, működik az időzített kikapcsolás.
Lekapcsolja a wifit pl. este 10-kor.
Nem megy a wifi.
A feleségemnek eszébe jut, hogy a telefonján még szeretne netezni.
Nem tud, mert nincs wifi.
Kézzel vissza akarom kapcsolni a webes beállító felületen.
Nem kapcsolódik vissza, ha megnyomom az "Engedélyezés" gombot.
Újraindítom a routert.
Megy a wifi.
Feleség netezik.Ennyi.
-
poffsoft
veterán
jaaa, én a 4300 melletti patch-ból indultam, az smt valahogy kimaradt.
Közben a vargalex_test.zip-ből már kipróbáltam.
Az új menü (index.html) simán megy, az smt menü is megy.
Csak sajna nálam a felső "info" ablak mindig üres maradt.
/ egy 2 gb Kingston DT-II-n van az extroot, őt tudná olvasgatni/Most éppen visszatettem megint a Te fw-det, újabb próba jön az extroot-tal.
-
suste
veterán
válasz
poffsoft #53865 üzenetére
közben felraktam a vargalex fw-nek megfelelő mentést is! majd azzal csináld és akkor nem kell utána másolgatni...
(#53867) poffsoft
valamit nagyon nem jól csináltál!!!
a sima SMT mentésben nincsen új formázó
viszont a mostani vargalex végüben már az is vanhonnan és mit szedtél le/tettél fel?
itt vannak azok amikről szó van: [link] -
suste
veterán
válasz
zolnagy #53858 üzenetére
na akkor tényleg nem értem mit akartál
nem akartad kézzel állatgatni (mert arra a gyári is jó),de azért cserélted le, mert kézzel nem tudtad kapcsolni?
csak én érzem azt, hogy ellentmondasz magadnak?
na de most már mindegy is....v2-t ne hasonlítsd a v1-hez...teljesen más hardver/szoftver
-
suste
veterán
válasz
poffsoft #53861 üzenetére
van elég szabad hely, vagy van extroot?
a weboldalon ott a leírás is
1: felrakod a mentést
2: mivel az én fw-mhez van igazítva, így másik mappába teszi a weboldalt, ezért a www_suste mappából átmásolod a fájlokat a www_vargalex -be a mappaelrendezésnek megfelelően
3: a maradék www_suste mappát le is törölheted
4: 8081-en kipróbálod a SMART-os oldalt
5: örülsz-remélem
-
zolnagy
őstag
Hát akkor ezt besz@ptam. Most van egy féltéglám...
Lehet ezt gariztatni?Wifischedule-ban állítottam. Ha kézzel akartam volna, akkor jó a gyári is.
Csak azt próbáltam ki, hogy ha ott automatikusan kikapcsol a beállított időpontban, akkor kézzel vissza tudom-e kapcsolni, ha mégis kell a wifi. Nos nem tudtam, ehhez újra kellett indítani a routert.@premierpark, igaz nekem v2 van (volt), de nálam a gyári tökéletes volt erre (csak egy bajom volt, hogy a wifi lekapcsolást nem lehetett automatizálni) Amúgy mi a bajod vele?
-
smallmer
őstag
Sziasztok
1043nd v1-re milyen fw-t ajánlanátok? csak simán netezésre használom,de ez a gyári gyalázatos.
olyan kellene ami atomstabil és nincs hibája. van ilyen? -
suste
veterán
válasz
zolnagy #53855 üzenetére
ha kérdeztél volna, akkor tuti többen is mondták volna itt, hogy DDWRT-re váltás elött érdemesebb visszaállni gyárira (persze vágott fw-vel)....
egyébként az volt a gond, hogy wifischewdule mellett kézzel akartad állítgatni a wifit ki/be -t?
miért nem csináltad wifischedule -ban? -
haliho0
tag
válasz
zolnagy #53853 üzenetére
Hasonlóképp jártam én is a napokban, csak én OpenWRT-ről akartam ugyanolyan frissebbre.
Kb. 15 perc után kézzel kikapcsoltam majd vissza routert és simán ment az előző verzió. Másnap újrakezdtem a frissítést, de előtte leállítottam minden szolgáltatást és lecsatoltam az USB eszközöket. Így jó lett. -
zolnagy
őstag
válasz
zolnagy #53845 üzenetére
Na kipróbáltam az openwrt-t. Hát, részletes.
De a wifi schedule-t be tudtam állítani.
A gond csak az volt, hogy beállítottam, hogy pl. este 10 után kapcsoljon le, akkor kézzel már nem tudtam visszakapcsolni a wifit az "Engedélyezés" gombbal, újra kellett ehhez indítani a firmware-t.Ezért gondoltam kipróbálom a DD-WRT-t, hátha ott ez jobban müxik.
Elkezdtem frissíteni [az összefoglalóban leírt módon] SSH-n keresztül wgettel leszedtem a fwt [innen], majd a leírt paranccsal ment a frissítés.
Kiírta, hogy "Rebooting" már vagy 10 perce és semmi.
Sikerült brickelnem a routert? -
nagyfejü
őstag
Hali!
Melyik FW. nek erősebb a wifi jele??
Vagy ez HW es dolog?üdv
-
chros
őstag
válasz
Intruder2k5 #53848 üzenetére
Igen, koszi, nem volt helyem (a kulso vinyo lehuzasa eredmenyezte a gondot):
/overlay/mnt/system.log.0 fajlt letoroltem, s mar is tudtam menteni consolbol es a Lucibol is.Ebbol a tanulsag az , hogy vissza kell rakjam a vinyot (leellenorizve a beallitasokat azota), s a transmission-t le kell allitsam mindig.
-
-
chros
őstag
Koszi suste es Intruder2k5 a gyors valaszt: kozben a dnsexit.com -ot valasztottam. Majd kiderul hogyan szuperal.
Most mar cssak a bajom az, hogy nem emnti el a konfig modositast a router: szerintem elfogyott a hely. (probaltam mar ssh alol is, de ugyanaz.)
a df ezt mutatja:
Filesystem 1K-blocks Used Available Use% Mounted on
rootfs 1024 952 72 93% /
/dev/root 6144 6144 0 100% /rom
tmpfs 14736 356 14380 2% /tmp
tmpfs 512 0 512 0% /dev
/dev/mtdblock3 1024 952 72 93% /overlay
overlayfs:/overlay 1024 952 72 93% /Mar nem emlekszem, mit tudok torlni, hogy legyen tobb.
Vagy a baj az lehet, hogy egy USB HDD volt sokaig radugva (transmission miatt), de lehuztam, mert nem birta a terhelest, s lehet, hogy azon van az overlay??? A fene enne meg -
zolnagy
őstag
válasz
Intruder2k5 #53843 üzenetére
Ach so, köszi, akkor kipróbálom ezt az openwrtt.
-
suste
veterán
válasz
Intruder2k5 #53843 üzenetére
másik téma:
ez a smartmontools-os "-t" kapcsolós teszt pontosan mit csinál?
lehet ezt futtatni mountolt és használat közbeni HDD-n?köszi!
-
-
zolnagy
őstag
válasz
Intruder2k5 #53837 üzenetére
Hoppá, ilyen nagy sebességű netem nincs, viszont egy nasom igen, ami jó lenne, ha kihasználná a max. sebességet. Így akkor az openwrt felejtős ugye, mert ott nincs HW NAT?
-
Szia!
Én személy szerint noip-t használok, aminek annyi hátránya van, hogy nem változik az ip címed 30 napig, akkor küldenek egy aktiváló emailt, amiben van egy captcha, azt beírod, oké, majd megint van 30 napod! Ha az ip címed változik a 30 nap alatt, akkor erre sem kerül sor...
-
chros
őstag
Sziasztok!
Ujra a regi kerdes: ti milyen ingyenes, problemamentes Dynamic DNS szolgaltatot ajanlotok???
(Most vettem eszre, hogy a dyndns besz*rt)
Vargalex v1.02.1 -et hasznalok.
Koszi
-
zolnagy
őstag
válasz
Intruder2k5 #53837 üzenetére
Köszi, akkor az nem fenyeget
-
-
-
zolnagy
őstag
V2 routert használok a legújabb gyári fw-el.
Teljesen megfelel a funkciója, de egy dolog hiányzik, a WIFI időzítés.
Azaz szeretném éjjelre kikapcsolni a wifit automatikusan.
Visszakeresve ez a dd-wrt-re épülő fw-kben benne van (?)Melyik stabil, bevált fw-t ajánlanátok, amiben ez a funkció benne van?
A többi plusz funkciót nem használom, transmissiont se ezen akarok futtatni. -
suste
veterán
válasz
Headless #53830 üzenetére
ezért furcsálom én is mert minthamármás is írta volna itt, hogy simán ment a formázóval az extroot
a frissített fw ebben nem változhatottsajna a smartmontools csomag is kell hozzá (ami szintén benne van a mantésben), az meg 300K...
ha letöltöd a mentést, akkor belenézve mondjuk TC-vel, látod a méreteket....
-
suste
veterán
válasz
Headless #53823 üzenetére
mondom, hogy nálam nincsen 2221-re átirányítva!!!
simán 21
+ tűzfal/szabályok -nál pipa be az FTP-WAN szabályhoz
és persze a rendszer/rendszerindításnál engedélyezve kelll egyen a vsftpd -nek, és futnia is kellígy működnie kell a router részének, ha állítottál be jelszót a 8081-en (név: ftp, jelszó amit beállítottál)
ha van a router elötte másik eszköz is, akkor a 21-es portot kell fowardolnod neki az elötte lévő eszközben is
-
Headless
őstag
Suste akkor végül is mit kell még csinálnom, tűzfalban az FTP-WAN-t engedélyeztem, megnyitottam a digi-s HGW-n a 2221-es portot de nem tudom elérni kívülről. Esetleg magában az ftp kliensben melyik portot kell megadni? a 2221-est? TP-Linkben kell még esetleg valamit állítanom?
-
mumtaz
senior tag
Ennél a Multiwan-nál luci alatt mit állítsak be és mire, hogy ne akarjon mindkét wifi forrásra felcsatlakozni.
Ahogy néztem van olyan, hogy elsődleges wan, amire be is állítottam azt a szolgáltatói wifi-t, amit elsődlegesként szeretnék használni. Mindkettő be van állítva, de nem tudom, mi lenne a megfelelő beállítás, hogy egyszerre csak az egyikre menjen fel.
Gondolom, ha a "Load balancer megosztás" "nincs"-re van állítva, akkor nem használ több forrást, csak egyet.
Viszont van ott egy olyan, hogy "Failover forgalom cél". Ezt mire állítsam? Mert itt több lehetőség is van:
"Kiegyensúlyozott";"wwan1" (az első wifi ap); "wwan2" (a másodlagos wifi ap); "LAN" -
Roland-87
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #53818 üzenetére
Valószínű de nem kizárt hogy az Invitel variált valamit mert miután beléptem a Hostomhoz egy 10-el kezdődő cím volt rendelve ami emlékeim szerint az Invitel IPV4 átjáró címe ami a modemben megtekinthető. Remélem nem Natolt cím bevezetésén munkálkodik a kedves zöld szolgáltatóm mert bepipulok
-
-
Roland-87
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #53816 üzenetére
Nekem bejelentkezés után angolul egy hibaüzenet jelent meg fehér alapon és ez volt tegnap óta és természetesen nem is működött. Időközben elindult a szolgáltatás végre... Nálam viszont ez elég gyakori jelenség valamiért minden hónapban van ilyen több alkalommal is, sokszor még az oldaluk se tölt be mert már ott valami hibaüzenet fogad.
-
válasz
Roland-87 #53815 üzenetére
Nekem megy a no-ip szolgáltatás, és azon az ominózus M$ balhén kívül nem volt kiesésem, akkor csak 1 nap volt talán... Ezen kívül e-mailben küldi minden éjfélkor, és minden wanup eseménykor a router az aktuális IP címet, uptime-ot, load-ot, stb..., ha valóban baj lenne a no-ip szolgáltatással!
-
Roland-87
aktív tag
Ma nem sikerült elérnem kívülről a routert, persze azt hittem valami gond van de kiderült megint rossz a NO-IP szolgáltatás már lassan 14 órája.... Van valami jobb alternatíva ami nem szünetel havonta 2 napot és ingyenes? (és nem kell megadni a bankkártya számot se)
-
Dzsolo
senior tag
válasz
vargalex #53811 üzenetére
Szia!
Köszönöm a gyors hozzászólásokat. Nálunk csak 12/2-es a net sajnos ...
Inkább a belső hálósebesség a lényeg. Pl. wifin DLNA-n keresztül nézek a NAS-on levő filmeket.
A legmesszebb szobában levő TV-hez már elégé legyengül a jelerősség, a többin jól megy minden wifi-n keresztül is. Sajnos a kábelezés jelenleg nem megoldott, mert nem akarom újra csatornázni-festeni a falakat. Majd talán egyszer egy következő felújítás alkalmával.Csak azért kérdeztem, mert többen írtátok, hogy a nem gyári firmware-rel jobb "összhatás" lehet elérni.
Köszönöm!
-
-
Dzsolo
senior tag
Sziasztok!
Most vettem egy 1043nd v2-t. Mit tanácsoltok, hogy milyen drivert telepítsek fel rá? A lényeg a minél nagyobb hatótáv és a sebesség. Nem akarok extra funkciókat használni, a házon belüli jelerősség és átvitel-sebesség a lényeg.
Köszönöm a válaszokat!
-
JaniS
senior tag
válasz
siddis #53806 üzenetére
Köszi.
Szerintem kb. 3 éves a router, valamint lóg még rajta jónéhány wifi-s eszköz és mindegyik tök stabilan. Nem hinném, hogy éppen ennél a két eszköznél jelentkezne csak a probléma. Másrészt azon kívül, hogy a csatornát állítgattam, mást nem nagyon csináltam a probléma megoldása érdekében.
-
JaniS
senior tag
WR-1043ND v1 routerem van jópár éve, gyári firmware-rel használtam idáig. Van viszont két wifis eszközöm (egy notebook és egy ip kamera), amelyek folyton leesnek a netről. Minden más eszköz, akár vezetéken, akár wifin kapcsolódik, teljesen stabil és a router is az. Másik routerrel szintén rendben volt a két kérdéses eszköz. Gondolom ez azt jelenti, hogy valami a routeren hibádzik vagy ezekkel az eszközökkel nem szeretik egymást valamiért. A lekapcsolódásuknak nincs semmi köze ahhoz, hogy történik-e adatforgalom vagy sem, 10-15 perc után lepotyognak. Jelerősséggel sem lehet gond, 2 méterre vannak a routertől. Idáig nagyon nem idegesített a dolog, mert tudtam nekik kábeles netet adni, most viszont szeretném wifi-re kapcsolni őket. A bőség zavarától szenvedek, annyiféle firmware van itt. Kérdésem, melyikkel érdemes próbálkoznom? Linuxhoz nem vagyok túl hülye. A routert nem tervezem sem NAS-ként használni, sem torrentezni nem akarok vele és igazából egyéb extra feature-ök sem kellenek, de a wifi szélesebb beállításai lehetőségei talán megoldanák a két eszköz baját. Vagy sem. De hátha.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Futás, futópályák
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- iPhone topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Kamerarendszerek telepítése //// Gyengeáramú hálózatok kiépítése //// Informatikai segítségnyújtás
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest