-
PROHARDVER!
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabe81
tag
Üdv Mindenkinek!
A segítségeteket szeretném kérni.
Szeretném otthon a routeremet (wdr3600) torrentezéshez használni, valamint a rácsatlakoztatott meghajtót az otthoni hálózatról és esetleg (nem létszükséglet) távolról, más gépekről is elérni.
A hálózatom:
A szolgáltató által adott "multi-modem" 4 lan porttal, és erre van rákötve a tp link routerem.
Sajnos még nincs kellő tapasztalatom, tudásom az ilyen műveletekhez, ezért kérlek benenteket, hogy segítsetek.
Addig eljutottam, hogy win7 alatt látom a routerre rádugott meghajtót, az alap fw-el.
Aztán felttetem a Vargalex-féle fw-t is, remekül működik, de olyannyira részletes és profi, hogy nekem meghaladja a képességeimet. A meghajtót le tudtam formázni vele, és látom is Luci-ban. A transmission-t nem tudom szóra bírni a torrentekhez, és a meghajtó külső elérését a többi otthoni gépről (mind win7et használ) nem tudom megvalósítani.Találok olyan oldalt ahol ezeket el tudom olvasni, hogyan kell beállítani (szájbarágósan)?
Köszi!
Üdv
G.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad T490 Core i5 8365U 16GB RAM 256GB NVME SSD Magyar Bill Gar
- IPhone 16 Pro 128GB One 2027.07.11. Apple jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3507
- Eladó M1 MacBook Pro 13"-14"-16" Keresek
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest