- Hobby elektronika
- Megemelte az új GeForce-ok árazását az ASUS és az MSI
- Akciókamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoinR
őstag
Nah úgy néz ki 36 nap működési idő után kezd megdögleni a HDD a az L850-13M-ben. Vagyis úgy nézett ki, először észrevettem, hogy 1-2 videofájl igen komótosan nyílik meg, akkor is hibásan, aztán a zenéim is 1x-1x megakadtak. Egyből gondoltam, hogy winyó, gyorsan lementettem minden fontosat, HD Sentinel fel, hát bizony vannak bad sector-ok, 3000 körül, kondíció 9%. HDD Regenerator-ral javítgattam kicsit, kb 100 óra után is még küzdött a dologgal (bár elvileg eredményes volt, csak mire végez, addigra nem aktuális).
Gondoltam csinálok egy teljes (nem gyors) formázást particionálással, az úgyis csak azokat a sector-okat használja ami jó, de az nem futott le. Maradt a gyors format, a jelenlegi helyzet 16 000 bad sector, kondíció 0%, immáron 1 hete problémamentes működéssel. Mivel télig nem lesz alkalmam garanciáztatni, működik ameddig működik, mást nem tudok tenni.
Magában a laptop-ban egyébként SSD van, és az eredeti winyót külsőként használom...2 USB2 (2x500mA) helyett igaz egyetlen USB3-ba (~900mA) van dugva, de ha nem kapna elég áramot, akkor nem működne, szóval ez aligha probléma.
Lehet nem tetszett neki, hogy 1-2x sikerült úgy mozdítani a laptop-ot, hogy a külső winyó kábele kihúzódott, esetleg le is esett, lehet gratulálni[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- PR-Telecom
- Importvám az USA-tól, trösztellenes eljárás Kínától
- Trollok komolyan
- Megemelte az új GeForce-ok árazását az ASUS és az MSI
- Akciókamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Precision 5470 14" FHD+ IPS i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus Zenbook Pro Duo 15 OLED! i9-11900H/32GB/RTX 3080/1tb ssd/Dupla Touch Kijelző/4k Oled Kijelző
- Asus ROG Zephyrus G16 GU605MV-QP191W
- Legion Y540-15IRH 15.6" FHD IPS i5-9300H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe+1TB SSD magyar vbill gar
- Bomba áron dobozos Lenovo Legion 5 /Ryzen7-5800H 32GB 512+256GB SSD RTX 3070 8GB 165 Hz Gari
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest