Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zuperapuka
csendes tag
válasz
Napfénysüti #10399 üzenetére
Csak hiú ábránd...
-
Napfénysüti
nagyúr
Tegnap vettem egy Satellite L850-es gépet (12Z változat).
Elég korrekt gép bár a billentyűzete számomra rémes, még szoknom kell.Annyi kérdésem lenne hogy lehet a VGA-nál variálni hogy ne fullon járassa mindig vagy ez csak a procinál működik? Egy Corei5 + ATI7670M páros van benne. Jó lenne ha lehetne valami profilt kreálni hogy épp csökkent teljesítménnyel üzemeljen de ha kell akkor válthassak max kakóra.
Ez megoldható vagy hiú ábránd csak?
-
C1trom
tag
Valakinek sikerült már Satellite L850-ben működésre bírni a szunnyadó integrált gpu-t (Speckó BIOS-al, szoftveresen, mechanikusan, bárhogy)?
Neten nem találtam semmi biztatót..
-
mr_ricsi
veterán
válasz
Atek123 #10392 üzenetére
DD2-533-as RAM-ot. (Vagy a DDR2-667-es is jó bele, de csak 533MHz-en fog menni.) Maximum 2 GB-nyit lehet beletenni.
Ha még mindig a gyári 512MB van benne, akkor azt célszerű kihajítani, és helyette 1 db 2GB-os modult betenni, amelynek mindkét oldalán vannak memóriachipek(, azaz kétoldalas).
-
Atek123
csendes tag
Hello
Azt szeretném kérdezni, hogy ebbe a laptopba Toshiba Satellite l30 PSL33E 03L03KHU milyen ramot lehet bele rakni, mert bővíteni szeretném.
-
Raiu
tag
válasz
padika11 #10390 üzenetére
NEM toshiba tápot vettem,de 2 fajtát is próbáltam más géppel.
1) Harmad annyi áron -->1 hónapig bírta kb a nem eredeti töltő
2) Univerzális töltő---> ha bevolt dugva nem töltődött be a gép,de mikor kihúztam azonnal elindult az éppen lemerülni készülő aksi utolsó energia maradványaiból.Ezek után vettem új eredeti töltőt a készülékemhez. Szerintem te is maradj a drágább gyári töltőnél. Az biztos jó lesz és garanciás is lenne megint.
-
padika11
tag
Sziasztok!
Megszakadt a tápegységem (PA-1750-09)kábele és újat szeretnék venni. Az lenne a kérdésem hogy az utángyártott kínai tápok mennyire veszélyesek a gépre és rám. Csak azért kérdezem, mert harmada az ára, mint a gyári. Előre is köszi a választ. -
Kbali
nagyúr
Ja, hogy már megvetted? Akkor kár utólag kérdezni...
Neten rendelted? Ha igen, 8 napon belül indoklás nélkül elállhatsz a vásárlástól. Egy subpixel hiba miatt gyakorlatilag senki nem cserél neked gépet, hacsak nincs külön erre vonatkozó garancia a gépre. A pixelhibákra a gyártási szórás miatt ISO szabvány vonatkozik, ezt a gyártók a garanciális feltételek között fel is tüntetik (6 éve a Toshibám garanciális feltételei között már szerepelt). -
kyle_
tag
Alapjában véve nem rossz kis gép, jól felszerelt, mondjuk nem egy nagy játékokkal próbáltam, de azok akadálymentesen futnak rajta
Kényelmes a billentyűzete, akksija is elég jól birja.
Egyetlen bibi, vadonat újként vettük, majd mikor kibontottuk egy piros pixelhiba van a jobb felső sarokban.
Engem abszolut de nem zavar, de a toshiba nem foglalkozik vele sajnos... -
kyle_
tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek a toshiba l750-1h3 tipusú notiról?
Valamint a kérdésem az lenne az élményindex 5,1pontot adott
a legkissebb pontszámot az aero kapta, ezen esetleg tudok növelni?
köszönöm előre is választ -
JoinR
őstag
válasz
Janesz_20 #10380 üzenetére
Nem volt azóta változtatva a jelszón? Akkor szokott ez történni, amikor egy korábbi jelszó el van tárolva a gépben, és azzal "valamennyire" tud csatlakozni néha a router-hez, de netet már nem kap. Ez esetben törölni kell a tárolt wifi jelszót, és legközelebbi csatlakozásnál kérni fogja az jelszót, ahová beírhatod az aktuálisat. (Network and sharing center / Manage wireless networks)
-
Kbali
nagyúr
válasz
Janesz_20 #10371 üzenetére
Más is írta, hogy router gond is lehet. Nekem, amikor nem kap IP-t, akkor le volt tiltva MAC Address szerint a gépem a hálóról.
Saját wifi-hez akarsz csatlakozni vagy máséhoz?
Ha router mögül dugod a kábelt, akkor nem megy vagy ha közvetlenül? UPC-nél volt olyan, hogy minden egyes eszközt engedélyeztetni kellett, hogy kapjon IP-t.
Lehet, hogy a wifi drivert érdemes letörölni és újrarakni végül.
Olyan is lehet még win7-nél, hogy a services-ben a le van tiltva a hálózat autoconfig. -
decens
tag
válasz
Janesz_20 #10380 üzenetére
egyelőre nincs jobb ötletem sajnos. mindenesetre az alábbiak nyomán elég valószínűnek tűnik, hogy a win valamelyik elkeffentett, harmincadik almenüben hozzáférhető kis mocsok beállítása nem stimmelhet.
passz.
esetleg próbáld meg lecsupaszítani driver-ileg, és keresd meg a legfrissebb telepítőt mindenhez. aztán re. hátha... -
VMatteo
őstag
ja a l850-13q-m a bővített RAMmal együtt vissza lett küldve tegnap Kecskemétre, hogy basszanak vele vmit, ugyanis nagyon nehezen indult be.
-
Janesz_20
tag
Sziasztok !
Lenne egy TOSHIBA Qosmio X770 laptopom ami képtelen csatlakozni az internethez !
A státusz szerint kapcsolódva van a hálózathoz, az internethez azonban nem !
Esetleg valami megoldás van ? -
mr_ricsi
veterán
válasz
pumba007 #10361 üzenetére
"1. open the control panel
2.click on appearance and personalization
3. click on display
4. Click on screen resolution
5 click on the advanced settings tab
6. click on the adapter tab
7. Click on properties
8. click on drivers tab
9 . click update driver
10 Click search automatically
11. Windows 7 will find and install a driver for your ATI mobility xpress 200
12 restart computer when prompted
13 back in business" -
decens
tag
hello, egy kis segítséget szeretnék kérni a márkatársaktól...
jó két hete rágódok már azon, hogy milyen laptopot válasszak: nagyjából az L850-13Q vagy 13U a szimpatikus, de a váráslás előtt nagyon kíváncsi lennék a melegedésére. korábban egy L750-1N3-am volt, és egy általam sokat használt program (lightroom) iszonyúan meghajtotta a gépet, így amikor 2...3...4 napig szinte csak azzal a szoftverrel dolgoztam, végig olyan hangja volt a notinak, mintha egy repülőgép sivítana mellettem. kicsit tartok tőle, hogy a 850-es is ilyen, ezért szívem szerint meggyőződnék az ellenkezőjéről.
a kérdésem az, hogy van-e itt olyan bátor jelentkező (~budapest) és egyben 13Q vagy 13U tulaj, aki megengedné, hogy egy rövid időre bekéretszkedjek a gépére, és megnézzem, hogy ez is annyira hangosan fújja-e ki a levegőt, mint az elődje, vagy sikerült halkabb hűtést csinálni...
köszi
-
pumba007
csendes tag
sziasztok ha tudtok segítsetek S.O.S!!!!
Toshiba A110-334 re win7-et raktam és vissza vágta 32bit-ről 8bit-re a vga megjelenítést !!!
Hogy oldjam meg?
Köszönöm előre is)))
-
Ez az A-500-a is garis még, 5 évre lett bővítve anno.
Most cseréltem benne procit is, de ha valami gond lesz vele, így lesz beadva gariba, már el is adtam a T6600-ost.
Óvatosan kell szétszedni, ne sérüljenek a csavarok fejei.
Persze nem árt hozzá normális szerszámkészlet, esetleg sérülésmentes szétszedést segítő eszközök.Nem tudom hány noti ment át eddig a kezeid közt, de hidd el, h akármilyen tisztának gondolt asztalon tartod a gépet, annak, aki rendszeresen használja is, nem csak naponta fél órát kapcsolja be, szóval annak egy év alatt tele megy porral.
A hűtőrendszer hőátadó lamellái olyan sűrűen vannak egymáshoz illesztve, h megakad rajt a por.
Ez ami a képeken van, ez tényleg egyedi eset, de koránt sem ritka a hasonlóan összeállt porcica.pl. kapásból feltételeztem, h a gépet szőnyegen, pléden, stb helyeken használják, de kiderült, h nem, egy íróasztal a normális helye, és onnét szinte sosincs elvéve. Nagyjából két, két és fél év alatt lett ilyen.
-
Erre nem gondoltam eddig, bár asztali gépekből miközben ecsettel takarítom, én is porszívóval szoktam szívni a port. (Természetesen kikapcsolt állapotban.)
Köszi a tippet, végülis jól hangzik, ha rendszeresen van kiszívva, amíg még nem gyűlik össze annyi, h ne férjen át a lamellák közt, ez is hatékony lehet.
Az egyetlen ami aggaszt, h a ventilátornak nem feltétlenül tesz jót, ha a porszívó nagyobb sebességre pörgeti fl, mint a gyári max. fordulatszám.
Illetve az eset,amit linkeltem,h a lapátok lerepültek a ventiről,elgondolkodtató. -
TIT
veterán
Honnan tudom,hogy 2.4Ghz-es vagy 5Ghz-es wifi van a laptopba?C66012D
Magyarul wifin átvinné-e a 80/25-öt? -
JoinR
őstag
Szerintem is, én anno másfél év után szedtem szét az Acer-em, és kb negyed ennyi por lehetett benne (pedig nem a fiók mélyén ült, mivel 2 év után úgy adtam el, hogy a winyóban akkor 380 nap használat volt).
Ha havonta rászívsz a porszívóval 2-3 mp-re, szerintem soha nem lesz olyan poros, hogy szét kelljen szedni. (Azért a laptop ne legyen bekapcsolva amikor takarítod)
-
TIT
veterán
Gondolom otthon nem tanácsos kitakarítani főleg gariidőn belül,állandóan vigyem szervízbe,és ott mennyit kérnek el?Toshiba c660 van de ahogy nézem az egész alját szét kéne csavarozni.Sztem ilyen por csak olyan helyen van ahol nem takarítanak.
-
-
JoinR
őstag
Mi a helyzet a porszívóval? Én annyival elintéztem anno, és hatásosnak bizonyult
Haver Asus-ánál szintén kb. 10 fokot jelentett, amikor már nagyon poros volt. A mostani Toshibám még túl új ahhoz, hogy poros legyen..
-
VMatteo
őstag
Sziasztok!
Az l850-13Q-m nagyon nehezen kapcsol be, mindig normál módot kér vagy hogy javítsa a hibát. Eseménynaplóban 1038-as számú hibakód van mindig. Ha feláll a rendszer akkor viszont minden ok. 2-3 mp-ig nyomom a bekapcsoló gombot. Van benne utólagos RAM bővítés amit még a laptonszalon rakott bele. A memtest 7 óráig futott, semmi hibát nem írt. Az aida64-el 3 óráig stresszteszteltem, bírta. Mit tegyek még hogy úgy kapcsoljon be ahogy kell? Minden driver fent van, a windows7-et számtech boltban telepítették rá! -
sch_a
addikt
Akartam is kérdezni, hogy mivel orvosolható a porosodás. Sűrített levegőt nekem is többször ajánlották, de még nem próbáltam. Előző notebookomban a proci hőmérséklete rendes terhelés esetén simán felment 100°C körülre. Volt már ez az A6-os is ekörül, csak ennek 115°C-ot ír Tj. maxnak, annak meg 75 volt... Porszívóval néha próbáltam "takarítani" a szellőzőt, de nem tudom ennek mennyi értelme van.
-
albinolynx
senior tag
válasz
Thunderzolee #10346 üzenetére
Köszi!
Nekem kis darabokban ki szoktak "szakadozni". Legalábbis a régebbi eladott toshiba-nál megnéztem a hűtést, semmi kosz nem volt benne. Kintről a ventilátor felé fújom.
-
válasz
albinolynx #10345 üzenetére
Többnyire így néznek ki:
http://www.mxm-upgrade.com/Tech_13.htmlÉs általában ebben a listában szerepel ha MXM-es:
http://www.mxm-upgrade.com/Table.htmlNem hiszem, h ha belefújunk a szellőzőbe akármekkora nyomással, az eltávolítja az egybefüggő porréteget. (Esetleg kárt is okozhat.) Az említett notiba a gazdája rendszeresen belefújt sűrített levegős sprayből, ez lett az eredménye. Én mondtam, neki, h hiába fúj bele kívülről, ha nincs hová távoznia a porcicáknak, maradnak azok ott..
Az aprók közt vannak akik foglalkoznak ezzel:
http://hardverapro.hu/apro/varva_vart_mxm_notebook_vga-k_jelenleg_ati_x1800_uj_notebook_mxm_vga_elado/friss.html
illetve:
http://hardverapro.hu/aprok/hardver/videokartyak/egyeb_videokartyak/keres.php?stext=mxmMinden notinak eltömődik előbb utóbb, azoknak is, akik asztalon használják csak. A gyártók is rájöhetnének erre, jobb lenne, ha több lenne a könnyen szerelhető gép, nem rejtenék el a ventilátort a legutoljára kiszerelhető alkatrészek közé.
Ezt az A500-ast is viszonylag könnyen szét lehetett szedni; szemben más, régebbi Toshibákkal. -
albinolynx
senior tag
válasz
Thunderzolee #10344 üzenetére
Nem szoktad kifújatni?
Mondjuk én helyzeti előnyben vagyok a műhely háttérrel (kompresszor, lecsapatókkal), de lehet kapni sűrített levegős spray-t nem?
Mitől függhet, hogy cserélhető-e a vga, vagy sem?
Hol lehet nézelődni mire cserélhető, mire nem? -
Üdv!
Processzort cseréltem a napokban egy A500-as Toshibában.
T6600 --> P8600Szokásos módon el volt tömődve a gép hűtése, egyébként pont két éves a noti. Ami miatt írtam, az az, h kiderült számomra, h ebben bizony MXM-es a videokártya.
Érdekes, vajh' miért nem veri nagyobb dobra a Toshiba, h cserélhető?
Hát nekik nem érdekük, h a zemberek megvegyék a gépeiket?Attól tartok, a másik notis topicban tuti, h válaszoltam már olyat Toshiba notival kapcsolatban, h "nem cserélhető", mert nem találtam hozzá érdemleges infót, erre tessék. Noob japánok.
-
kyle_
tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek a toshiba l750-1h3 tipusú notiról?
Valamint a kérdésem az lenne az élményindex 5,1pontot adott
a legkissebb pontszámot az aero kapta, ezen esetleg tudok növelni?
köszönöm előre is választ -
Abysmal
aktív tag
válasz
subler555 #10341 üzenetére
A hálózati kártyának letiltottam akkor az ébresztést. Valóban csak ez és az egér volt ott, ami ébresztésre volt beállítva. Elaltattam gyorsan próbának, és nem ébredt fel egyből, úgyhogy most vagy csak olyan kedve van, vagy segítettél vele
Köszönöm mindkettőtöknek a választ!
-
subler555
csendes tag
válasz
Abysmal #10339 üzenetére
Nálam is előfordul a nemkívánatos ébredés (Pro R850).
Itt olvastam valamelyik fórumon, bemásolom:
"Rendszergazda jogosultsággal futtasd a parancssort, majd add ki az alábbi 2 parancsot
powercfg -devicequery wake_from_any : minden eszközt listáz, ami alkalmas lehet felébreszteni a gépet
powercfg -devicequery wake_armed : csak azokat, amelyek alkalmasak is rá és úgy is vannak beállítva, hogy felébreszthetik.
Tipikusan az egér, hálókari szokott ilyen eszköz lenni. Ha lesznek ilyen eszközök a listában, akkor indítsd el az eszközkezelőt, az adott eszközön duplaklikk és az energiagazdálkodás fülön tudod kikapcsolni, hogy ne ébressze fel a gépet."
Hátha segít. -
decens
tag
válasz
Abysmal #10338 üzenetére
nincsenek jó híreim. nekem is volt egy L750-esem (1n3) és ugyanezt tapasztaltam. végigzongoráztam az energiabeállítási lehetőségeket, biost, stb... az "awake on..." lehetőségek után, de semmi változás nem volt. így aztán betudtam annak, hogy biztosan a virágbolti w7-nek köszönhető hülyeség... rákerestem külföldi netes fórumokon is, toshiba supporton, de nem találtam, hogy másoknak is lett volna hasonló gondja, legalábbis nem tömegével, így aztán nem izgattam magam miatta.
meg mondjuk nem is használtam sűrűn a hibernálást, szóval tök mindegy volt.érdekességképpen: arra felfigyeltem viszont, hogy ezt nekem csak telepről működéskor csinálta. (ezért is volt ritkán...) ha hálózatról működött, akkor mindig elsőre hibernált.
-
Abysmal
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám van a Toshiba Satellite L750-124-emmel, hogy mindig mikor lecsukom, vagy megnyomom a bekapcsoló gombot, hogy elaltassam, akkor kb 5.ből 4-szer rögtön miután elalszik, feléleszti magát. Ez elég zavaró, mikor sietnék valahova. Másnak is fennáll ez a hiba, esetleg tud rá valaki megoldást? -
pumba007
csendes tag
Sziasztok!
Problémám a következő:Toshiba A110-334 lapos az aksit nem tölti de ha csatlakoztatom a tápot és ugy kapcsolom be,fél perc és ki is kapcsol ...fel villan a töltés de mintha le dobná a toltést vagy az Akku rossz? a Bios-ban semi beállitás nincs rá !
2aksim is van hozzá -4400mAh
-2000mAh.de táprol kiváloan meg!
Vagy táp ajzat szar?
NEM éertem!!! MIT LEHET ILYENKOR CSINÁLNI????
-
törölt tag
válasz
albinolynx #10335 üzenetére
igen
-
törölt tag
KÖSZÖNÖM a segítséget mind a kettőtöknek!!! Sikerült. Leszedtem az összes drivert ami a bluetoothhoz kapcsolódik. Újra felraktam őket újraindítottam és egyből megtalálta a telefont.
-
törölt tag
válasz
albinolynx #10330 üzenetére
az atheros van fenn meg a bt stack, de a monitor nem akar feltelepülni. Kibontja a toshiba csomagolója és semmi sem történik.
-
albinolynx
senior tag
válasz
#65388800 #10328 üzenetére
AIDA nem ér semmit, most néztem - tévút, bocs!
A toshiba honlapon 2 driver van:
- realtek
- atherosNeked ugye atheros van. Van olyan program ott, hogy "BT monitor".
Ez ad valami visszajelzést a BT állapotáról?Nálam sajnos nem indul el (saját gépem driver oldaláról húztam...)
-
törölt tag
válasz
albinolynx #10326 üzenetére
az atheros oldalán van valami driver ehhez a géphez?
-
törölt tag
válasz
albinolynx #10326 üzenetére
aida-ban merre van ez a bluetooth mert nem találom
-
törölt tag
válasz
albinolynx #10324 üzenetére
akkor ezt is kipróbálom, de az is lehet hogy elromlott a bluetooth benne?
-
-
törölt tag
válasz
albinolynx #10321 üzenetére
5 telefonnal próbáltam meg egy pc-vel de egyiket sem találta meg.
-
Sziasztok!
Toshiba Satellite L850-13M vélemény következik:
mivel nem előtelepített gépet vettem, nekem kellett intéznem a Windows telepítést. Nem véletlen, hogy így történt, mivel elég jó pénzt kértek el a Win7 installért. 3 napot vergődtem a megfelelő driverek beszerzésével (persze nem egyhuzamban, napi 3-4 órára kell gondolni), mert voltak eszközök, amik a Toshiba oldaláról letöltött driverekkel sem működtek (Bluetooth). Nagy nehezen megcsináltam mindent és regisztráltam a 'No matter what guarantee' akcióra is. Ennyit bevezetésként.
Magáról a gépről: abszolút masszívnak tűnik, jó összerakású gép, szvsz. Touchpad szépen használható, minden funkciója jól működik. Tükröződős a kijelző, de engem nem igazán zavar. Webkamera képe és a hang is jó. Beépített hangszórók kielégítőek. Billentyűzetet nehéz megszokni asztali gép után, de kellemes és gyorsabban tudok vele gépelni, mint az asztalival. A konfig nagyon jó (dióhéjban, a lustáknak: i3-2350 2,3GHz; HD7670M 1GB, 4GB DDR3, 640GB HDD), játékra is abszolút alkalmas. Személy szerint F1 2011 és NFS Hot Pursuit-t teszteltem, F1 bőven fut még ultra grafikán is (ekkor azért csökken szépen a fps), NFS HP már kicsit kényesebb, de 30fps felett van közepes beállításokkal és a látvány így is csodás. Jókat lehet vele játszani és nem is melegszik túlságosan, átlagosnak mondható. Lemezlejátszó kielégítő, viszont az USB aljzatok elhelyezése nekem nem tetszik, de ez személyes probléma. A lannal viszont akadnak problémák, ugyanis a csatlakozókra igen kényes, sokszor kell megmozgatni, próbálgatni. Ez a legnagyobb baja. Valamint: aki hosszan akarja használni akkuról, azt el kell szomorítanom, ugyanis elég gyenge az üzemideje. Őszintén szólva nem mértem le, de minimális fényerővel, WiFi és Bluetooth OFF, Power Saver módban olyan 2 óra 45 perc körül tippelem, talán 3 felett, de nem túl acélos. Játék közben ez még inkább kifejezésre jut (ami logikus). Alapból a gyártó 4 óra 30 perc üzemidőt adott meg, hát attól kevesebbet tud a kicsike.
Borítás megfelelő, nem majzolódik, ujjlenyomatok nem látszódnak meg, ízléses fehér külseje van, a csajoknak bejönPersze nem ez a lényeg, de eddig mindenki azt hitte, hogy ez valami Apple gép (nők...)
Összességében első laptopnak tökéletes, sőt, több, mint az. Korrekt gép, de őszintén szólva nem akarom elkiabálni, majd pár év múlva jelentkezem egy beszámolóval, hogy hogyan is szerepelt az évek folyamán.
Egyelőre annyit tudok mondani, hogy csak ajánlani tudom, viszont fontos dolog: akinek nincs kedve sz*rakodni a driverekkel és az op.rendszerrel, előtelepítve vegye! Sok fárasztó órát meg lehet így spórolni.Nem valami összeszedett és rendezett beszámoló, ettől tudnék jobbat, de a lényeg benne van. Remélem valakinek hasznára válik az írás.
Üdv.Áron
-
pumba007
csendes tag
válasz
albinolynx #10301 üzenetére
Köszi akkor hagyom a T2400-as procit ..régi masina már de még mindig huzza
csak bajban vagyok a wlan beállitással mert állitolag lehet routernek használni ..de nen sikerült beállitanom..
-
-
mr_ricsi
veterán
válasz
pumba007 #10314 üzenetére
"Satellite A110-334 laptopom ..nem találok hozzá semit a hivatalos web-oldalon sem nincsa listában"
De fenn van, csak már az archívumban. (Drivereknél a legfelső lenyílósban ezt kell választani)"mi a leg nagyob proci amit belerakhatok ? "
T2700, de csoda nem fog történni. -
törölt tag
válasz
albinolynx #10316 üzenetére
nincsen ismeretlen eszköz. De hiába kapcsolom, be a bluetooth-t és keresem a telefonokat nem talál semmit.
-
törölt tag
válasz
albinolynx #10305 üzenetére
Nem lát semmilyen bluetooth eszközt a notebook L850-13R
De a telefon sem látja a notebookot. Pedig az összes bluetooth driver fenn van és a gép nem is írja ki hogy van ismeretlen eszköz. A telefonon is hiába állítom be a láthatóságot úgy sem látja. A most megjelent drivert is felraktam de azzal sem működik. Atheros változatot töltöttem le meg a Bluetooth stack programot. Amikor rányomok a keresásre azt írja nincsen találat. A telefon pedig 50 cm-re volt tőle. Próbáltam több telefonnal is de sehogy sem megy.
-
pumba007
csendes tag
Sziasztok !
Van egy Toshiba Satellite A110-334 laptopom ..nem találok hozzá semit a hivatalos web-oldalon sem nincsa listában
mi a leg nagyob proci amit belerakhatok ? Most CorDuo T2400 van benne ))
-
Szervusztok!
Toshiba Portégé R830 tulajok személyes élményeit szívesen olvasnám itt a topikban.
-
Muksie92
csendes tag
Hali mindenki.
Azt szeretném kérdezni ( hátha tud valaki válaszolni ) Hogy a mostani L750D 16k-s notimba ki lehet e cserélni a procit mondjuk egy azonos TPD vel rendelkező A8-as ra , vagy a 2. generációs A6 4400m-es procik belemennek ? -
VMatteo
őstag
válasz
albinolynx #10310 üzenetére
8óra 25 perc
Azt vettem észre, hogy 2-3mp-ig kell nyomi a gombot, mondjuk ezt írta a kiskönyve iscsak félek nehogy megsüljön, everest alatt is 90fok volt a CPU
-
törölt tag
valaki nekem is tudna segíteni bluetooth gondban?
-
albinolynx
senior tag
válasz
VMatteo #10302 üzenetére
Everest nem tudom... Memtest-re úgy emlékszem csak fut, de ha zöld lesz az is jó. Piros jelent értelem szerűen problémát.
Azt tudom, hogy gpu-hoz a jelszó törés a legjobb. Csak nézzed gpu-z-vel, hogy valóban 100%-on dolgozik-e. Ha esetleg a rar-nál nem lenne 100% a gpu terheltség, akkor accent zip password recovery és AES256-os kódolást használj. Ott már 100% kell legyen.
Asztali gépnél vettem észre, hogy sokkal jobban terheli, mint egy játék. -
VMatteo
őstag
válasz
albinolynx #10301 üzenetére
a piros csík helyett ződ csík sem lesz a vizuális embereknek?
Majd akkor ezekkel izzasztom, az everest stabilitás tesztje is jó egynek nem? -
albinolynx
senior tag
válasz
VMatteo #10300 üzenetére
Semmit!
Futnak a "pass"-ok és a múltkori tesztedhez képest nem lenne szabad piros hibáknak lenni.Után szerintem futtathatsz superPi-t, ezt többször elindítva.
A gpu izzasztásához pedig accent rar passwd recovery. Csinálsz egy kis méretű rar file-t jelszóval levédve és elkezded feltörni bruteforce-szal. A gpu-d támogatott.
Ha ez is megvan, utána meg lenyomsz pár 3d mark szerű tesztet - ezek a vga ram-ot is használják.
Így nagyjából le van fedve minden.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest