- Megemelte az új GeForce-ok árazását az ASUS és az MSI
- Hamarabb hozza az AMD az Instinct MI350-es sorozatot
- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Micro Four Thirds
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
Új hozzászólás Aktív témák
-
VMatteo
őstag
-
konyi79
addikt
Hali!
Megköszönném ha valaki aki laptop szervízben dolgozik, vagy ilyen tapasztalata van megkeresne privátban. Köszönöm.
-
alexy92
aktív tag
válasz
Balázs1986 #11496 üzenetére
hát remélem a legjobbakat
-
válasz
Balázs1986 #11496 üzenetére
Fura, mert a Toshiba driverrel ilyen gond nem volt, sőt: FullHD-ben tudtam a TV-n játszani az F1 2012-őt gond nélkül. Csak az pont nem volt stabil, mert néha a Windows kikapcsolta, vagymi.
Mindenesetre most letöltöm 13.4 Catalyst drivert és majd tesztelem van-e változás. Hőmérsékletet mivel tudom mérni pontosan? Van HWMonitor Pro verzióm, csak nem tudom, hogy megbízható-e.
"A közgazdász az a szakértõ, aki holnapra tudni fogja, hogy azok a dolgok, amikt tegnap jósolt, miért nem következtek be ma."
-
Balázs1986
őstag
válasz
alexy92 #11492 üzenetére
Amikor észreveszel ilyet, nyomogasd meg azokat a gombokat, amik kimaradnak. Lehet, hogy alájuk szorult egy hajszál, vagy valami, és emiatt nehezebb őket benyomni. Óvatosan ki lehet pattintani a gombot, és alá lehet nézni. De egyébként, ha asztalihoz vagy szokva, simán előfordulhat az is, hogy még nem érzed, hogyan kell ezt a billentyűzetet nyomni. Majd átszoksz
aaron111: Ez eléggé úgy hangzik, mint ha túlmelegedne, és ezért visszavenné az órajelet. A nálad levő modellre már volt hasonló panasz a processzornál. Figyeld a hőmérsékletet.
-
Az normális, hogy játék alatt amíg nem melegszik be a gép, addig normális, majd amikor már meleg és a ventilátor elkezd dolgozni (vagyis inkább 5 másodpercenként befúj egy nagyot) akkor hirtelen beszaggat?
"A közgazdász az a szakértõ, aki holnapra tudni fogja, hogy azok a dolgok, amikt tegnap jósolt, miért nem következtek be ma."
-
Balázs1986
őstag
válasz
VMatteo #11493 üzenetére
Toshiba driver-ekkel nekem is csinálta néha. AMD honlapjáról tegyél fel driver-t. Itt a legújabb 64bites Win7 / Win8 alá.
-
VMatteo
őstag
Egyszer csak ilyen lesz a kép, a VGA driver újraindul, de a gép nem, és minden normálisan működik tovább. VGA driver a toshiba honlapról a legfrissebb
Tisztelet a Gépésznek!
-
alexy92
aktív tag
válasz
Geffry #11491 üzenetére
Üdv! Adott egy c855-12Z. A kérdésem az lenne, hogy ugye műanyag meg ilyenek, de nekem feltűnt olyan dolog is, hogy ha gyorsan írok, néha 1-2 betű kimarad(pedig lenyomom). Most ez azért van mert még az asztalihoz vagyok szokva, vagy azért van mert püfölni kéne, vagy azért van mert rossz?
-
Geffry
aktív tag
válasz
Balázs1986 #11487 üzenetére
Egyszerűen csak leállítja a telepítést, nem a whql-el problémázik csak azt mondja hogy nincs olyan hardver a gépben... De igazából már rendben is van, minden fut ahogy kell csak kezdeti nehézségek voltak.
A PH-n mindenki mindig jobban tudja. Fél óra Google keresés után...
-
katona.jozsi
aktív tag
válasz
Balázs1986 #11489 üzenetére
igen én is erre gondoltam, egyébként az ebay-es nem jó az én notimra, a csavar helye sem ugyanott van.
"Impossible only means that you haven't found the solution yet."
-
Balázs1986
őstag
válasz
katona.jozsi #11488 üzenetére
Ha szerencséd van, bontásból szerezhetsz (pl. hardverapro-n), bár általában jobb szeretik a burkolatot egyben adni.
Ebay-en is találtam, bár egy darab használt műanyagért sokallom az árat (főleg, hogy a szállítás még ugyanannyi pénz). -
katona.jozsi
aktív tag
Sziasztok!
Valakinek ötlete, hogy honnan lehetne szerezni egy Toshiba P750-10C-hez egy HDD takaró műanyagot?"Impossible only means that you haven't found the solution yet."
-
Balázs1986
őstag
válasz
Geffry #11486 üzenetére
A whql hianya miatt nem jo neki? Vagy miert nem eszi meg az AMD drivert, mit ir ki? Teszt modban kell inditani a win-t akkor fel lehet tenni. Win7 driverek helyett probalj szetnezni a gyartok sajat oldalan (Intel, AMD, Atheros, Realtek, stb.) az adott eszkoz Win8 drivereert.
[ Szerkesztve ]
-
Geffry
aktív tag
Üdv!
A minap újítottam barátnóm L750D-169 tipusú laposát Win 8-ra. Telepítés után csak 1-2 driver kellett neki és itt a fekete leves. Általános tapasztalatom a toshibánál hogy a driver supportja szinte nemlétező. A legutóbbi driverek akkoriak amikor vettük a gépét és még win 7-et telepítettem neki, illetve ennek megfelelően hivatalosan csak W7-hez vannak. Persze működnek 8 mellett is, ezzel nincs is igazán gond, azt is túlélem hogy a catalyst tray ikon nem jön be automatikusan vagy hogy a saját hangkártya driverét nem fogadja el... (elvégre a W8 felismerte így is) Másik vezérlőt viszont nem fogad el, pl az AMD oldaláról letöltött változatot.
De a kérdésem az volna hogy van-e erre megoldás? Létezik hogy nekem a több mint 1 éves catalyst-ot kell használnom csak azért mert a toshiba nem volt hajlandó a saját aláírásával rendelkezőt kiadni? Félreértés ne essék. nem várnék csodát egy frissebb verziótól, de valamicskét biztos csiszoltak a teljesítményekenm nameg úgy az álatlános közérzet miatt...[ Szerkesztve ]
A PH-n mindenki mindig jobban tudja. Fél óra Google keresés után...
-
konyi79
addikt
Hali!
Eddig egy A200-on használtam egy logitech v470-es bt egeret. Tökéletes volt. Most megörökölte az új l855, és bármelyik bt drivert próbálom, bármilyen kombóban a wifi driverrel lagol. Olyan, mint egy engedetlen kutya, először nem indul, aztán meg továbbmegy. Persze nem mindig ugyanúgy, néha jobban, néha kevésbé. A régin Win7 volt, most Win8. Van valakinek ötlete?
Köszi -
Szab24
tag
Sziasztok,
Egy Toshiba P300IE9 gépem van immár több mint négy éve nagyjából jól működik az utóbbi időben azért még egy sima filmlejátszása közben is elgondolkozott egy pár másodpercre.
Arra gondoltam, hogy így négy év után ráférne egy kis takarítás a gépre amúgy is nagyon melegedett már. Egy netes útmutató alapján szét szedtem a gépet kitakarítottam a port a ventilátorból bekentem procipasztával a procit meg a videokártyát is, összeraktam de a gép nem indul, a ventilátor felpörög, kijelzi, hogy töltődik az akkumulátor, a gépen lévő fények világítanak de képernyőn nem látszik semmi
Valakinek valami ötlet?
Ja és kipróbáltam a vga kimenetet is de azzal sem működött (bár ebben nem lehetek biztos mert soha nem használtam)
Köszi előre is -
Bolv
csendes tag
válasz
albi31 #11458 üzenetére
Hali! A vinyót lecsekkoltam tökéletes, a ramokat cserélgettem, kipróbáltam minden varióciót.
Valami más ötlet?
Az előfördulhat hogy az a baj, hogy régi volt a pasta( fiókomba találtam több év után, de bontatlan volt) amivel ujra pasztáztam a proci és a hűtőborda közti helyet? -
VMatteo
őstag
-
Balázs1986
őstag
válasz
VMatteo #11478 üzenetére
Szia!
A Toshiba gyári driver esetében ez előfordul sajnos. Az AMD oldaláról szemezgess, a 13.2 beta 7 driver az, amit kipróbálhatnál. Vagy, felteheted a legújabb, 13.5 beta 2 driver-t, de azzal még nincs sok tapasztalat 7670m-mel kapcsolatban.
Linket nem adtam, mert nem írtad, hogy x86 vagy x64 kellene, de ha bemásolod Google-be odanavigál -
VMatteo
őstag
Sziasztok!
Teljesen random módon, minden előjel nélkül tele lesz apró kockákkal a kijelzőm /vibrálnak/majd újraindul a driver, és minden rendben megy tovább. A legfrissebb VGA driver van fent a toshiba oldaláról. L850-13Q gépről van szó. Hol találhatnék hozzá frissebb drivert?Tisztelet a Gépésznek!
-
salesman
őstag
válasz
salesman #11459 üzenetére
Üdv!
A probléma megoldódott, az egér volt a hibás. A rossz kábel miatti melegedés(? én erre, vagy hasonlóra tippelek) miatt lekapcsolt az usb port és hiába dugtam rá másikat, nem működött az egér, sőt még egy pendrive sem.
Teljesen hibátlan egérrel, tegnap este óta hibátlanul műxik!Mindenkinek köszönöm a segítségét!
Türűűűdrááá!
-
adidas4death
aktív tag
úgyhogy maradt az a probléma, hogy bekapcsolom, a LED narancssárgán villog, és a venti fullon pörög :/
egyik ismerősöm MSI laptopjánál is ez volt és ott proci halál voltXiaomi 11T Pro 256GB | Huawei P20 Pro | HTC HD2 EU | LG G2 Black 32GB 5.0.2 v30d | HTC U11 Black 64GB | Opel Insignia B GSI 4x4 2.0CDTI |
-
adidas4death
aktív tag
Na ezt jól besz*ptam... Szétszedtem egy Toshiba Portege M100-at annak reményében, hogy ki tudom cserélni a procit, fentebb már leirtam, hogy nem kapcsol be stb, mondom megpróbálom a CPU cserét Hát nem rá van forrasztva az alaplapra..
Őszintén megmondom ilyenről még nem is hallottam ezért nem is nagyon néztem utána..
bakter még jó, hogy van próbagar a procira
Xiaomi 11T Pro 256GB | Huawei P20 Pro | HTC HD2 EU | LG G2 Black 32GB 5.0.2 v30d | HTC U11 Black 64GB | Opel Insignia B GSI 4x4 2.0CDTI |
-
salesman
őstag
Üdv mindenkinek!
Adott egy Toshiba Satellite C650-107 noti+ Win7, mely mára elromlott.
2 USB port van, bedugom az egeret, (utána egy másikat) vagy egy pendrive-t 2-3 mp után fény kialszik és nem müxik.
Chip set frissítésen túl vagyok, rendszer-helyreállítás is megvolt, de semmi. 2-3 mp után eldobja.
Valami ötlet?Elöre is köszönöm!
Türűűűdrááá!
-
Bolv
csendes tag
Üdv!
Kéne egy kis segítség, van egy toshiba satelite l300-as laptopom a következő problémával. Ahogy bekapcsolom és betölti a rendszert, ujra is indul vagy kikapcsol, Gondoltam h túlmelegszik, ezért kipucoltam, de a probléma maradt. Majd arra gondoltam hogy 4 év alatt a proci és a hűtő között a paszta kiszáradt, hát ujrapasztáztam. De maradt a probléma. Esetleg vmi megoldás? Előre is köszi.
-
lorinho
tag
Sziasztok!
Van egy ilyen Toshiba Satellite L750D-169 laptopom.
Windows 8 van rajta. Egy 2.1-es hangfallal használom. Éreztem én eddig is, hogy nem igazán szól jól. Gyenge a mély hang. Kipróbáltam ma 2 másik laptoppal is. Az egyik egy hasonló tudású Toshiba volt, a másik meg egy régebbi Lenovo, és mindkettőn sokkal jobban szólt a zene.
Ennek mi lehet az oka? Én nem hinném, hogy a másik 2 gépben erősebb hangkártya lenne.
Tudnátok segíteni? Valami tippet adni, hogy nálam is jól szóljon a hangfal?
Köszönöm előre is![ Szerkesztve ]
-
Cartedor
csendes tag
Sziasztok!
Laptopot szeretnék venni. A fő paraméterek a következők:
(1) Maximális keretösszeg Ft-ban - max. 140e, de inkább 100-120e.
(2) Kijelző mérete, felbontása, fényes, matt - 15.6'
(3) Notebook súlya - mindegy
(4) Felhasználási kör (játék, munka stb…)? - internet, szövegszerkesztés
(5) Mi a fontosabb számodra, a megbízhatóság vagy a teljesítmény? - megbízhatóság
(6) Operációs rendszerrel, ha igen milyennel vagy FreeDOS-al kéred? - Windows8 64 bit
(7) Tárhely (HDD) és memória (RAM) mennyisége? - min 4Gb
(8) Egyéb kívánság (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…) - webkamera, Bluetooth (nem szükséges, de jó), USB3.0 (nem szükséges, de jó), HDMI csatlakozás
(9) Használt gép is szóba jöhet, vagy kizárólag csak új? - NEM, új min 2 éves elszállításos garanciávalSzeretnék tanácsokat kérni, mit ajánlatok?
Nem rég ezt néztem ki:http://www.usanotebook.hu/toshiba/satellite-c850-19p-6gb-memoriaval-intel-celeron-dual-core-b830-180ghz-6-gb-ram-500-gb-hdd-windows-8-fekete-hatlap-pscbwe-01l00chu-6gb/P29253
Mi a véleményetek?
Köszi!
-
sinya85
senior tag
Valaki megtudná nekem mondani, hogy egy ac100-on hogy lépek be a biosba? illetve lehet rárakni windowst?
ஜ۩۞۩ஜ
-
konyi79
addikt
Sziasztok!
Kinéztem egy l855-14h-t. Van valakinek tapasztalata ezzel a szériával, mennyire megbízhatóak? Az i7 TDP-je itt ugye 45W a többi 35W-os példánnyal szemben, azt bírni fogja a hűtés, mennyire zajosak ezek? A prociba épített hd4000-et lehet benne használni, ha nem kell sok grafikus teljesítmény, vagy ez még mindig megoldatlan a toshibánál? Elég bele 8G ram, vagy érdemes egyből 16-ra bővíteni?
Bocsi a sok kérdésért, de nem akarok vackot venni, hosszú távra veszek gépet. 5 éve egy A200 van, azzal nagyon elégedett vagyok (T7300, x3100, 2Gram), csak már kicsit gyengécske, a fhd videó meg határeset neki. szóval utódnak mit gondoltok, kibír ennyit? -
Balázs1986
őstag
válasz
albi31 #11440 üzenetére
Attól még kötelezővé tehetik a jelenlétét az elindításhoz. Épp fentebb írtál két példát, de írok én is: régebben volt nálam egy Fuji Amilo Mini (
) javításra / takarításra. Azt sem bírtam bekapcsolni félig összerakott állapotban. Arra már nem emlékszem, hogy egy tesztpontnak kinevezett csavar szívatott, vagy a bill. Vagy mindkettő
Maga a billentyűzet egyébként valóban csak egy beviteli eszköz, de a billentyűzet portja jó pár gép esetében BIOS szervizport is egyben, szóval nem lennék meglepve, ha úgy lenne megoldva, hogy valaminek kell lenni arra a portra kötve, másképp nincs POST screen.
És még mindig ott tartunk, hogy adidas4death egyetlen dolgot változtatott a hibajelzésig eljutás / el sem jutás között, ez pedig a bill. bent léte / kint léte.adidas4death: A sípolás üteméből nem kideríthető, mi a gond? Csak mert ezek az üzenetek általában problémaazonosításra szolgálnak (már kérdeztem ezt pár hsz-szel fentebb, csak lehet, hogy nem láttad...vagy én a választ
)
Készülök szerezni egy ilyen és egy ilyen kártyát, a te esetedben is hasznos kis állat lenne.[ Szerkesztve ]
-
albi31
aktív tag
válasz
adidas4death #11441 üzenetére
-
adidas4death
aktív tag
válasz
albi31 #11440 üzenetére
Hát én is a hajam téptem tőle amikor hozzám került javitásra a dolog elhiheted
hálisten nem az enyém, mert ha az lenne akkor már magasan szállna "Remondisék" feléXiaomi 11T Pro 256GB | Huawei P20 Pro | HTC HD2 EU | LG G2 Black 32GB 5.0.2 v30d | HTC U11 Black 64GB | Opel Insignia B GSI 4x4 2.0CDTI |
-
albi31
aktív tag
válasz
Balázs1986 #11438 üzenetére
Balázs,a billentyűzet egy beviteli eszköz,se kevesebb se több
Most néztem,hogy "adidasnak" milyen gépe van...inkább nem mondok semmit arról a gépről,a hajam őszült meg azoktól a gépektől,kettő darabból áll,az egyiken a CPU a másikon az eszközvezérlők,és a kettő-t egy 1000 lábú csatlakozó köti össze,elbontottam őket,mert annyira sok időmet emésztették fel![ Szerkesztve ]
-
adidas4death
aktív tag
válasz
Balázs1986 #11438 üzenetére
Próbáltam másik slotba tenni, illetve RAM nélkül elinditani, de semmi változás. Holnap megyek egy másik RAM-ért illetve prociért. Kipróbálom velük, hátha megoldja a gondot.
Xiaomi 11T Pro 256GB | Huawei P20 Pro | HTC HD2 EU | LG G2 Black 32GB 5.0.2 v30d | HTC U11 Black 64GB | Opel Insignia B GSI 4x4 2.0CDTI |
-
Balázs1986
őstag
válasz
albi31 #11437 üzenetére
Pedig ha bill. nélkül sípolás sincs, az azt jelenti (szerintem legalábbis), hogy nem jut el a BIOS betöltésig bill. nélkül.
adidas4death: RAM cserélgetést próbáltad?
Legrosszabb esetben proci vagy VGA baj lesz.Más:
Rászántam magam, hogy jobban is szétkapom az L850-est, és kitakarítom. (Eddig még csak RAM bővítés volt, illetve SSD berakás + optibay keretben HDD az ODD helyére. De ez mind szervizablakos sztori.) Gondoltam, akkor már legyen egy kis haszna a PH közösségnek is belőle, leírom a menetet és a tapasztalatokat. Feltettem egy képet is a belsejéről.Szétszedés:
Ahhoz képest, hogy ennél a típusnál nem szervizablakon keresztül történő műveletről van szó, szerencsére (vagy ki hogy érzi) nem kell a billentyűzetet kiszedni. Alul körben minden csavart ki kell csavarozni, valamint a szervizablak alatt is van néhány, azokat is. A kijelzőt tartó csavarok nem itt vannak, emiatt nem kell óvatoskodni. Az ODD-t is ki lehet emelni, de elég kicsavarozni és kimozdítani a portból, lejön az alsó burkolattal (annak egy sínjében van) együtt. Innentől már csak körben le kell pattintani a burkolatot, és elérhetővé válik a heatpipe (4+2 csavar), illetve a venti (2 csavar).
Gyárilag szürke (gondolom ezüsttartalmú...bár fene tudja), elég gány minőségű paszta volt. Szeptemberben vettem a gépet, nem szoktam szétégésig hajtani, de már csomókban jött le (kicsit közé is ment a GPU-n az SMD alkatrészeknek, és persze be is ragadt, kefélhettem ki közülük). Kapott rendes Coolink pasztát, hálás is érte, most alapjáraton 40°C és egyelőre még nem akar melegedni (...majd Fifa közben), de ha a paszta "beáll", lesz ez még szerintem még jobb is. Érdekes, hogy chipset hűtés egyáltalán nincs, valamint a GPU dedikált RAM-jai sem kaptak rezet. Ha lesz időm és anyagom, ezeket lehet, hogy majd pótolom magamnak. Ártani nem árthat.
Ha valaki csontra szét akarja kapni a gépet, akkor már fent is meg kell bontani. A billentyűzetet az alsó sarkai egyikénél kell megkezdeni, és haladni a másik alsó sarok felé (csavar nem tartja). 6 csavar van alatta, amik az alaplapot rögzítik a felső burkolathoz.Pozitív élmény:
- Ahhoz képest, hogy nincs külön ablak a tisztításhoz, nincs vele sok munka.
- A heatpipe-ot kivéve addig a pontig, ameddig szétszedtem, végre teljesen egységes csavarozás!Negatív (de legalábbis nem pozitív) élmény:
- Az anyagminőség bent se jobb, mint kint.
- A gyári paszta vacak.
- Nem igazán mondható el, hogy tervezéskor túl sokat foglalkoztak a hűtéssel.
- Most már biztosra mondhatom, hogy az AMD GPU integrált...na sebaj, végül is nem terveztem a cserétRemélem, majd valaki talál hasznos infót a kilométeres leírásban
-
albi31
aktív tag
válasz
Balázs1986 #11433 üzenetére
csak az nem indul el,amelyiken a bekapcsoló elektronika együtt van a billentyűzettel,de az új gépeknél ilyen nincs,régieknél meg csak LENOVO-nál volt ilyen meg egy pár DELL-nél.
-
adidas4death
aktív tag
válasz
Balázs1986 #11433 üzenetére
Ha visszateszem a bill-t akkor pedig csak sípol, ahogy leirtam fentebb, és ugyanugy nem ad képet.
-
bendeguz76
aktív tag
toshiba satellite p500-14.megér ez használtan 100ezer forintot?
bendeguz_HUN
-
thatsofemre
tag
Sziasztok,
Erről a laptopról mi a véleményetek?
TOSHIBA Satellite C855D-15VFelbontás megfelelő, kijelző mérete megfelelő, a processzor nekem jónak tűnik - 4 mag / 4 szál, memória & hdd szintén elég. A VGA is erősnek tűnik számomra (pl. Tera játékhoz kellene).
Egy ismerősömnek kellene, elsősorban játékra, filmezés, plusz office.
Ársáv durván 150e.Válaszokat előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
A man's wife is his life, Mr. UPS man!
-
Balázs1986
őstag
válasz
adidas4death #11429 üzenetére
Nem minden notebook indul el billentyűzet nélkül. Lehet, hogy a tied is ilyen.
-
szagery
csendes tag
válasz
Zoli133 #11290 üzenetére
Sziasztok!
Megoldódott a problémám. Leírom a megoldást, hátha segítek vele valakinek:
Persze a szakszerviz nem tudott segíteni (olyanokat mondtak, amitől "a hajam égnek állt": csak rendszergazdai jogosultsággal lehet usb3-on másolni, vagy biztos a Windows automatikus frissítései okozzák, majd az összes eszköz, amivel próbáltam biztos nem kompatibilis a Toshiba usb3 portjával)...
Természetesen a legfrissebb usb3 driver és firmvare volt feltelepítve a gépre.
Tehát a megoldás, amivel végre rendesen működik az usb3 portom: a BIOS-ban meg kell változtatni az "Internal USB3.0 Controller Mode"-ot Mode 1-ről Mode 2-re.
Üdv:
-
Merder
tag
Sziasztok!
Egy Satellite L500-1XR-em van. Az lenne a kérdésem, hogy ehhez lehet kapni olyan átalakítót, amivel az ODD helyére be tudnék rakni egy másik HDD-t? Ha igen, akkor pontosan milyen kell hozzá?Köszi előre is!
-
adidas4death
aktív tag
válasz
Balázs1986 #11405 üzenetére
Na kiszedtem a billentyűzetet belőle és megszűnt a sipolás, mostmár csak szimplán bekapcsol és fekete képernyő. [OFF(]szóval semmi) A bekapcs gomb pedig villog mint amikor alvó módban van a lapos, de a venti meg fullon pörög egyfolytában. :/
-
Zoli133
addikt
válasz
katona.jozsi #11426 üzenetére
Lehet kapni külön de kb 10 eur / darab, tehát nem éri meg.
Visszaragasztani bármi megfelel. Tetszőleges háztartási ragasztó, bármi. (Emlékeim szerint csavart nem takar)
"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
katona.jozsi
aktív tag
Sziasztok!
A Toshiba P750-es laptopomról lejött az egyik csúszásgátló gumi. A gumi szerencsére meg van, milyen ragasztóval lenne érdemes visszaragasztani? Vagy lehet külön hozzá kapni öntapadós csúszásgátlót?"Impossible only means that you haven't found the solution yet."
-
Janou
Topikgazda
Sziasztok!
Régebben már volt egy kis gondom az újonnan vásárolt laptopommal (C855-202). Akkor a képernyő illesztő driver okozta a gondokat. Ezt sikerült az AMD oldaláról leszedett driverrel orvosolni. Most viszont 1 hét alatt 2x elszállt kékhalállal. Megnéztem bluescreenviewval:
Irql not less or equal.
0x00000d1 bug check code.
És a fileok amik okozzák a hibát: netio.sys illetve tcpip.sys.Ezek a wifi kártya driverének hibájára utalnak?
Wifi kártya típusa: Realtek RTL8723AE Wireless WLAN 802.11n PCI-E NIC
Illesztő program verziója: 2002.2.110.2012
Dátuma: 2012.01.10.Szal mi lehet a gond? Újabb driver nincs a Toshiba oldalán és a Realteknél sem találtam.
Help pls
-
Kbali
nagyúr
-
Kbali
nagyúr
válasz
Driftmester #11419 üzenetére
Mi történik, ha nem adsz jelszót, hanem csak Enter és továbblépsz?
-
G.Ogre
csendes tag
Üdv!
Kerestem, de nem találtam hozzászólást Satellite L870-ről. Kinéztem egy L870-15W-t, elég jól felszerelt és erősnek tűnik az árához képest, van-e valakinek tapasztalata ilyen géppel? -
Driftmester
tag
Hy!
Tudja valaki véletlenül, hogy Toshiba L40-14H PSL48E-01E01MHU típusú notinál a biosban az F10 bill mire való?
Mert történt 1 kis balesetem: Újratelepítettem a notit Win7-tel, kivettem a telepítőt (telepítés óta tökéletesen működött, frissült, vírusírtó, chrome, stb települt) visszaállítottam BIOS-ban a BOOT-sorrendet, hogy a HDD legyen az elsődleges, ne a ODD...
Ezután jól bevált F10 és utána gondolkodás nélküli Enter...
Újra is indult akárcsak "normál esetben". De ekkor jött a csavar, hogy jelszót kér, és fogalmam nincs, hogy miért hova kinek??????Segítséget előre is köszönöm!
Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/tag/driftmester
-
KuCu_155
tag
Még azóta se találtam rá semmilyen megoldást de hátha valakinek sikerült összehozni valamit ...
Toshiba c660d-18r laptopon(win7 64) elkezdtek akadni a youtub-os videók.
Előtte nem volt semmi probléma vele..
videó közbe iszonyatosan szaggatja a flash plugin a processzort (80-90% körül)-már raktam fel régebbi flasht ugyan úgy fent áll a probléma
-raktam fel másik video drivert ugyan úgy szarakodik,,Valakinek van rá valami ötlete ?
Már 2 hete szenvedek vele :@Előre is köszönöm ha valaki szánna rám pár percet ez ügyben!
:)
-
-
albi31
aktív tag
Valaki aki Garancia terén otthon van,vásárolva lett kb 6hónapja Németországban egy C850D-11K és most megadta magát a hdd,amin ugye a recovery van,amit a gazdi nem használt fel,és ugye hiába cserélem a hdd-t,nem fog megzabálni semmilyen Win-t(UEFI BIOS),az lenne a kérdésem,hogy itthon tudnak-e ebben segíteni?(vagy mindenképp venni-e kell hozzá hivatalos OS-t?)..vagy ha van valakinek egy recovery-je azt nagyon megköszönném.
-
geckowize
őstag
Valaki meg tudná mondani, hogy egy Toshiba Satellite A500-134-ből hogyan lehet kivenni az ODD-t? Youtubeon nem találtam A500 disassembly videót, valaki tudna olyat linkelni, amit hasonlóan kell?
-
geckowize
őstag
válasz
geckowize #11408 üzenetére
Megnéztem AudioTool appal és elvileg az ilyen 1 kHz körüli hangoknál torzít, de most letörölve a driver geniusszal leszedett friss drivert, aztán újratéve a toshiba honlapjáról nagy nehezen leszedett sound drivert, megjavult (ja, aztán 1 hét múlva ismét besz*rik...
)
-
geckowize
őstag
válasz
geckowize #11317 üzenetére
Valaki erre?
Azt még kihagytam, hogy ugyanezen notebook (A500-134) hangszórója is állandó jelleggel beszarik, ami régen egy Realtek Audio Driver reinstallal orvosolható volt, ám most már azzal sem javul meg, a hiba pedig az, hogy sokszor gusztustalanul torzít némely (magas) hangfrekvenciáknál. Mi lehet a baj? Másnál nem fordult ilyen elő? -
geckowize
őstag
válasz
geckowize #11316 üzenetére
Közben rájöttem mi lehet a hiba. A kijelző le- és felhajtásakor írja ki ezt az üzenetet, és ugyanekkor a webkamera is besz*rik, nem ad képet többet (pl megy a webkamera program és lehajtom, majd vissza).
Meg lehetne valahogy javítani? Gondolom hibás lett a zsanérnál a kábele, ezt kicserélve működne?
-
havri1
félisten
Helló!
Hoztak ma egy Toshiba Satelite Pro notit, hogy kicsit rázzam gatyába.
Amikkel nem tudok mit kezdeni :
Touchpad nem működik, és a billentyűzet néha elszáll, viszont ezt restart megoldja.
A Touchpad wind telepítéskor sem javult meg, mert először azt hittem kikapcsolták..de nem. Legalábbis az FN + F9 nem hozott eredményt.
Mi a fene lehet?Köszi!
[ Szerkesztve ]
havri
-
Balázs1986
őstag
Én csak a Service Pack 3 telepítőjét találtam meg. Az XP már ki lett vonva forgalomból, csodálkoznék, ha tényleg fent lenne.
adidas4death: A sípolás valószínűleg egy BIOS hibaüzenet.
Tudni kellene, hogy pontosan mi a sípolás (pl. hosszú-hosszú-rövid), és hogy milyen BIOS van a gépben.
Első körön egyébként megpróbálhatod azt, hogy ha több RAM modul van, akkor mindkettőt kivenni, és egyenként visszatéve próbálni. Lehet, hogy RAM halál.Gablex: Kijelző érintkezését meg lehet pl. nézni. Valamint VGA hőmérsékletet figyelni.
[ Szerkesztve ]
-
Janou
Topikgazda
válasz
Balázs1986 #11398 üzenetére
Hát jó, legyen. Amúgy msdnről még XP is letölthető. Most néztem meg az előbb.
-
Gablex
csendes tag
Sziasztok.
Adott egy Toshiba A200 1s9-es laptop.
Van egy olyan hibája, hogy bekapcsolom, Win tökéletesen működik 1-2 óra használat után ha újraindítom a kijelző nem kapcsol be, win betöltődik, de semmi kép, kikapcsolom és várok néhány percet akkor ismét semmi gond, de újraindítás után ugyan ez a probléma.
Valaki tud nekem segíteni, hogy mi lehet vele ?
Üdv: GableX
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- iPhone topik
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- ROG Strix G531GT 15.6" FHD IPS i5-9300H GTX 1650 16GB 512GB magyar vbill gar
- Új CAPTIVA Gamer Tervező Laptop 17" -50% Bivaly i5-13500H 6Mag 64GB/2TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Lenovo Ideapad 320 : I3-6006U /// 4GB DDR4 /// 128GB SSD /// Windows 10
- Új HP OMEN Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% i5-13420H 8Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz!
- Lenovo ThinkPad T470 : I5-7300U / 8GB DDR4 / 512GB M.2 / Full HD
- Eladó Lenovo L560 üzleti notebook szép álllapotban, ajándék táskával, egérrel! (több darab van)
- Eladom vagy Cserélem Acer Nitro 5 nootebook
- Dell D820 laptop töltővel
- HP / DELL / LENOVO / FUJITSU Notebook töltők + 1 év Garancia + Számla!!!
- Dell Latitude E7440, i5-4310u, 8Gb RAM, 128Gb SSD, 14" HD, akku 30 perc
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest