-
PROHARDVER!
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kotomicuki
senior tag
Mióta a horvát srác videóin okosítom magam, már jobban mennek a dolgok: a lvl 30 MK 17-el megbarátkoztam, tettem lépéseket a pontosság irányába, levettem róla a hangtompítót és szépen tudok vele nyomulni (amíg nem vétek taktikai hibát) - a kezesség felé tett bármely fejlesztés csak ront rajta -> el kell tudni fogadni, hogy kissé nehézkes, így némi távolságtartás kell neki, amit helyezkedéssel meg lehet oldalni, utána már semmi gond nincs vele (D.T. HTI/MSR/G28 távolra, ahova kevés a 4x-es ACOG, ill. a nekik való szituációkra; az MP7 meg közelre, ahova a fürgeség-csöndesség kell).
Tényleg annyi a lényeg, hogy ne lássanak meg, hullát sem, ill. akik meghallottak, azok minél előbb elhulljanak - a lehetőségekhez képest - és mindig fedezékből, lehetőleg magassági fölénnyel párosítva operálni. Ehhez meg a pontos, "megelőző" felderítés elengedhetetlen. Az unidad-dal meg nem érdemes kötekedni: el kell futni, aztán visszatérni, ha már lecsitultak, így azért kezelhetőek, valamennyire - de, ha van egy pontos kéz, kezdetben a G28-on és nem kevés türelem, akkor egész bázisaik "néptelenedhetnek el"...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vojens Gamer Szék/ Gamer Asztal/ Perifériák
- Eladó Asus ROG Strix Oled gaming monitor
- SAMSUNG Gaming 360Hz OLED monitor 27", 2560x1440, LS27DG600SUXEN, 0.03ms, HDMI/DisplayPort/USB,Pivot
- GYÖNÖYRŰ/GARIS/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!!!LCD!!! 360R (RGB) FEKETE
- GYÖNÖYRŰ/GARIS/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!!!LCD!!! 360R (RGB) FEHÉR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest