Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• s4hu|SyD^

addikt

válasz Desy #3329 üzenetére

Inkább az a botrány, hogy ez a játék is úgy jött ki, mint a legtöbb, hogy kijön bétában, aztán ígérgetnek mindent, hogy majd ezt beleteszik meg kijavítják aztán vagy megtörténik vagy nem. Ráadásul az Ubi rászokott arra, hogy bizony jó drágák a játékaik. Igaz ott az Ubi bónusz, de akkor is.

Primal nekem nagyon bejött, Assassin's Creed-ek is. Szerettem a Far Cry-okat is, kicsit egyhangú lett igaz, mégis jók. Szóval várom is az új részt mind Far Cry-ból mind Assassin's Creed-ből. Egy biztos minimum fél év rájuk lesz várva ha nem több.

Division borzasztóan jó játék amúgy, ha mondjuk nem akarunk nagyon PvP-re koncentrálni, gyönyörű a játék kidolgozott, jó a történet, érdekes az egész atmoszféra.

Wildlands szépen össze lett gyúrva ezekből és még így is elrontották. Gyönyörű maga a játék, adva minden lehetőséggel, amit csak ki kéne aknázni, de valahogy kimaradt. Minden felsorolt játék sokkal jobban magával ragadott, mint ez, mert a küldetések, mellékküldetések tényleg annyira borzasztóak, hogy hihetetlen. Nem sorolom el megint, hogy mennyi sebből is vérzik ez.

Ne felejtsem már el a Watch Dogs 2-őt, ami sokaknak nem tetszik pedig szerintem roppant jó lett, egy egyedi és látványos világot alkottak, más mint az első mégis tetszetős. Őszintén én nagyon jól kikapcsolódtam vele. Még a co-op is tetszett, ha jó emberrel hozott össze.

Kicsit félek is, hogy az új AC meg a FC is csak annyi lesz, hogy más környezet, de minden más csak copy-paste. Videókból én semmi újdonságot nem láttam, hiába mondják, hogy ez új meg amaz, mikor nem, csak más a neve a skill-nek.

Új hozzászólás Aktív témák