- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Milyen TV-t vegyek?
- Meshtastic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
Na, pedig jártam ott de csak felületesen görgettem végig. Ezzel a Discord-al pedig most találkozom életemben először. Azon túl, hogy ott is chatelnek a játékról, van bármi egyéb haszna? Nem lenne kérdés a használatának a létjogosultsága ha a játék maga nem rendelkezne VOIP opcióval. Vagy ez egyenértékű azzal, pl. hogy a chat.hu-n létrehozok egy Wildlands-os szobát ahol a játékról folyik a diskurzus? Tényleg hülye vagyok hozzá, de amennyiben nem veszem semmi hasznát feleslegesen van fent, más játékhoz amiben nincs gyárilag VOIP pedig nem használom. Csapatban való játékhoz meg gondolom elég az Uplay barát opció is. Tényleg, amennyiben Uplay-en megjelöl valaki barátnak, annak hogyan tudom megnézni a profilját?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő