- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
alibiman
aktív tag
Sync Shot:
Miután Q-val kijelölöm a célpontot, megváltozik a célzó nézet, hogy ez miért jó, nem tudom, de mindegy. A baj inkább az, hogy miután megtörtént a Sync Shot, és mondjuk 5 ellenből kettőt így leszedtem, a maradék három lelövéséhez nem tudom visszaváltani a célzó nézetet. Ezt csak akkor tudom megtenni, ha vége a támadásnak. Ez valszag bug, mert ha feature, akkor ez így szar. -
alibiman
aktív tag
"L" és alul az INVENTORY melletti ikonra kattintva tudod a tárcsát programozni., Szerintem idióta megoldás ez a tárcsa így ahogy most van. Nem tudom miért kell összekeverni a dolgokat, miért nem lehet a HEAL-t, a eldobható dolgokat, meg a többi más szart úgy, tematikusan elrendezni, szeparálni, ahogy az az elmúlt 30 évben szokás volt.
Amúgy az a megfigyelésem, mostanában az UBI szeret játékos szopató dolgokat bevetni. -
alibiman
aktív tag
Közben megtaláltam, hogyan tudom a tárcsát programozni. Az mindenesetre is elég gáz, hogy limitált számú sync shot lehetőség van. Az is elég bénaság, hogy a távcsövet is rátették erre a tárcsára, ezért nem érhető el külön.
Most nézem tovább, hogyan működik ez a sync shot, de nem őszinte a mosolyom. :-) -
alibiman
aktív tag
Nekem azt ALT-ra nem jön elő a Sync Shot Drone. A raktárban (I betü) 5 darabot mutat.
Ezt a tárcsát lehet valahogy programozni?
Egyébként a Wildelands-et végigtoltam, az egyből kézre esett, ez valahogy ügyetlen, sok szempontból.
Azt sem értem, hogy amikor akár a felderítő drónnal. akár a fegyó célzóján át Q-val kijelölök egy célpontot, hogyan tovább?
A távcső sem jön elő, semmilyen billentyűvel. -
mettek
addikt
válasz
alibiman #190 üzenetére
Ugy tudod kiválaaztani a sync shot drónt hogy hosszan nyomod az altot. Ezzel tudsz váltani a gránátok között is és itt van a drón is. Majd azzal a billentyűvel tudod aktiválni amire a gránát dobás van állítva. Annyira nem bonyolult sztem, én azzonnal tudtam haaználni mindent bár lehet azért mert elolvastam az oktató anyagokat..
-
alibiman
aktív tag
Sziasztok!
Ma délután kezdtem el játszani a bétával, és vannak vele gondjaim.
Ez a drón dolgot nem értem, hogyan müxik. Az első gondom az, hogy a nem tudom hogyan lehet kijelölni a felderítő drónnal. A második pedig, hogyan működik a sync shot drone. Az eszközök közül ki sem tudom választani. -
Mizol29
senior tag
válasz
ScomComputer #185 üzenetére
Ezt a képet elnézve nem nagy eresztés a grafika. Arról nem is beszélve, hogy olyan recés mint állat, de valakinek alacsonyabban van az inger küszöbe.
-
torma1981
veterán
válasz
ForRedGlory #187 üzenetére
Ha kikapcsolam az AA-t recés mint állat 4k-ban is. Vicc. Mellette a texturák szerintem is kisebb félbontásúak mint a WL-ben. A látótávolság is gyengébb. Szerintem ez elégé visszalépés. Pedig vagy 2 év van a kettő játék között.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
ScomComputer #185 üzenetére
Igen, mosott szar. Pont ugyanezt tapasztalom én is. A textúrák néha Quake 2 szinten mozognak.
-
duvi
nagyúr
válasz
torma1981 #184 üzenetére
Szerintem a Wildlands élénkebb színekkel és nagyobb felbontású textúrákkal készült. Talán egy kicsit túlszaturált is volt, de jól állt a Dél-Amerikai környezetnek. Nekem tetszik a Breakpoint is, bár tényleg más a képvilága. Meglátjuk, hogy a végleges verzióban mit kapunk, de kétlem, hogy javulna a látványvilág. Gyanítom, hogy ebben közrejátszik a jelenlegi konzolgeneráció teljesítőképessége is.
-
torma1981
veterán
Háát nem tudom, de szerintem a Wildlands szebb volt. Furák a színek, néha a semmitől beakad stb. Gondolom lehet a béta miatt is.,de nekem nem jön be így elsőre. Texturák olyan mosottak, valami fura velük.
-
ledgeri
nagyúr
Ok, wildlands... valamit kerestem, és ezt dobta ki... [link]
-
Mizol29
senior tag
válasz
ForRedGlory #176 üzenetére
Ezt írtam én is korábban
-
S e t h
nagyúr
Megvan a megoldás, de már külföldi oldalakon is kérdezősködtem.
Amit írtál azon is régen túl voltam már, de vmiért az istennek sem ment. Szerintem az volt a hiba, hogy még mindig játszok a Wildlandssel, és azt gondoltam, hittem, hogy a sync shot és a drón kezelés nagyjából itt is úgy működik, mint az elődben.
Hát nagyon nem.
A lényeg, nálam csak akkor működik ha fegyverrel célzok vkire, kijelölöm és úgy hívom elő a drónt. Na most én azt hittem, hogy a kis felderítő drónomat kell előhívnom, AZZAL jelölöm ki és utána megy a "gyilkos" drón. Nem, ez két különböző dolog, de ezt sehol sem találtam leírva, bemutatva.
Mondjuk így alkalmazás után elég szegényesnek tűnik néhány drón egy bázis kipucolásakor, nagyjából csak vészhelyzetre redukálódott a szerepe.Köszönöm a segítséget!
Viszont még egy kérdés. Nálam a kulacs megtöltése sem megy sosem. Térdig gázolok a vizekben, de piros az ikon ami mutatja, hogy tölthetek vizet, itt is elakadtam kicsit.
-
ForRedGlory
félisten
Eddig nagyon gáz az optimalizálása.
Semmit nem változott az előző beta óta, talán még rosszabbul is fut. Maga a játék is sótlan.
-
duvi
nagyúr
válasz
ScomComputer #171 üzenetére
Az új játékok esetében a megjelenéstől számítva 3 hónapig nem lehet felhasználni a 20%-os ubi kuponokat.
-
duvi
nagyúr
válasz
ScomComputer #169 üzenetére
Wildlands 2
Minden hibája ellenére nekem tetszik és megveszem, de megvárom a 3 hónapot a kupon moratórium miatt...
-
duvi
nagyúr
válasz
ScomComputer #167 üzenetére
Azért a Wildlandshoz képest elég sok az újdonság. Crafting rendszer, buffos kaják/italok, sérülés és állóképesség kezelés, ingame pénz amiért vásárolhatunk felszerelést(is), cserélhető ruházat ami plusz statokat is ad, összetettebb skillfa. Így hirtelenjében ennyi, de tuti van még más is...
-
duvi
nagyúr
-
MikaVejneGI
aktív tag
Hali.
Játékos társakat keresek PC-n. Nem csak a bétára.
Uplay : MikaVejneGI -
ledgeri
nagyúr
-
mettek
addikt
Na tegnap beletettem kb 3-4 órát. Hát engem meggyőzött. Viszonylag jól fut. 2080-ason high beállításon 1440p-ben 60-90 fps között.
Szép is, gameplay is jó, végre a jármű irányítás is jó. Plusz hatványozottan élvezetes lehet haverokkal de így is szuper. PVP sajnos kifagyogatott nekem de amennyit ment az jó volt, taktikus. Drónt most nem ad alapból a játék hanem nekünk kell összeszedni a pályán, így végre nem drónharccal indul a kör.
Várom a hétfőt
-
S e t h
nagyúr
Van vmilyen specifikuma a sync shot drone használatának? Nekem az még egyszer nem jött össze és rá nem jövök miért.
Még csak kijelölni sem tudom az ellenfeleket, hogy utána parancsot adjak az eliminálásukra. Vagy ez nem működik bétában? -
Mizol29
senior tag
Érdekes, nekem olyan érzésem van, hogy mintha rosszabbul futna mint a zárt béta. Ilyen 36 meg 47 fps-em van még full alacsony beállítások mellett is. Tiszta vicc
-
ScomComputer
veterán
válasz
IntelKiller7 #145 üzenetére
Jaaa
-
IntelKiller7
veterán
Már működik. Legalábbis én már az erdőben ugrálok.
-
Madoc
veterán
Most ássák ki a krumplikat a szervernek.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
duvi
nagyúr
válasz
ScomComputer #138 üzenetére
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
ScomComputer #138 üzenetére
Friss hir, elhalasztottak open betat.
-
duvi
nagyúr
válasz
ScomComputer #134 üzenetére
Mi se tudunk belépni
Hibaüzenet és próbáljuk később...
-
ScomComputer
veterán
Úgy látom még sem indult el délben a beta...
-
weky
tag
Zárt béta vs. nyílt béta változások:
-
Novver
senior tag
Lesz valami közös discord esetleg PH tagoknak?
-
duvi
nagyúr
Ez nagyon jó lett
Squad Up Live Action Trailer with Lil Wayne
-
Madoc
veterán
Open beta start szeptember 26. link
-
S e t h
nagyúr
Tegnap nézegettem a redditen és az ubi hivatalos oldalán, azt elemezgették a userek, hogy vajon melyik hétvége lesz az és kinek melyik lenne jó meló, szabadság etc. miatt.
Volt aki ki is volt akadva ,hogy már letörölte a játékot és most majd szedheti le újra, én egyelőre szkeptikus vagyok én is, mert az ubi ezt még nem erősítette meg. -
weky
tag
Megjelenés előtti hétvégén még bétáznának?
A gold és ultimate előrendelők mondjuk október 1-el kezdenek, így akár szeptember 26-27-i előtöltés után akár be is engedhetik a népet a játékba.
Azért kicsit szkeptikus vagyok, mert egy újabb béta során felmerült hibákat már tuti nem javítják ki a megjelenésig. Meglássuk!
-
S e t h
nagyúr
Rebesgetik hogy lesz újabb beta, sokan reménykednek benne, hogy a hónap végén lesz, bár kicsit furcsállanám pár nappal a megjelenés előtt, de ki tudja, lehet hogy volt már ilyen korábban is más játék esetében.
-
Đusty
addikt
-
Achar
tag
Esetleg karácsony környékén vagy jövőre. Van egy pár bosszantó dolog, THEVR-éknál a béta tesztes videóban látni a legtöbb hibáját a játéknak, például rohadt kellemetlen random pontokra dob vissza kb 1 km-re, engem is bedobott egyszer egy hegy alá.
Az AI is elég érdekes néha, van, amikor taktikázik, van amikor földbuta. Csapatban játszottam mikor jött egy drón egy kisebb tanyán. Na ez elkezdett körbe-körbe repkedni, tök értelmetlenül. Volt olyan, amikor 1 km-ről lőttünk egy "tábort", az ellenség meg mint a felbolydult hangyaboly, rajzott összevissza, csak felénk nem.Én azt tanácsolom mindenkinek, hogy azért várni kell egy kicsit a megjelenéssel, mert az UBISOFT-tól megszokott módon egy félkész játékot kapunk, és egy fél év kell meg egy jó pár update meg patch, mire értékelhető lesz a játék. De ez csak az én véleményem...
-
XeeN
senior tag
A mi 4-es partink a szokásostól eltérően, most nem ugrik bele egy új játékba. A beta sajnos egyikünket sem győzte meg. Tudom, hogy ez a verzió egy korai build, de a (tapasztalt) bugok mennyisége elriasztott. Az ára sem mellékes, ezért majd min. három hónap múlva újra értékeljük a helyzetet.
-
ZrogNV
tag
Lesz aki belekezd megjelenéskor PC-n?
Soloban félek, hogy hamar unalomba fullad.
Esetleg csapatban legnehezebb szinten, tud izgalmakat okozni. -
Đusty
addikt
Túlbonyolították nem kicsit de ehhez idővel gondolom majd hozzá lehet szokni. A wildlands béta állapotban jóval kevésbé volt kidolgozott emlékeim szerint. A járművek irányítása maradt röhejes (kivéve heli, az elmegy) nem tudom ezen mit nem lehet megoldani. Sokszor sikerült lebegni, beszorulni nem egy GTA kidolgozottság. Küldetésekből semmit nem árult el mert ami volt a bétában az dög unalom és ugyanaz mindig.
Jobb híján egynek jó lesz ez télire, toldozás-foltozás rá fog férni. -
Major Lion
senior tag
Meg tudnátok mondani, hogy a legnehezebb fokozaton is lehet e nálam kettő db puska, valamint tárcserével vesztek lőszert vagy megmarad ami a tárban volt?
-
ledgeri
nagyúr
Üdv! Hát én is lenyomtam ezt a bétát...
Érzésre a wildlands-ból veszített 20-25%-ot, amit a Division-ből pótolt (nemgyerebe)... Mindegy a wildlands is free-weekendeken lett végig játszva, ez is úgy lesz...
Pér helyen beszorultam, párszor sátorkából kilépve 5-10 méterre, vagy 1 km-re éledtem... egyszer meg olyan helyre teleportálódtam, ahonnan csak a map alá esni lehetett... mindegy erre van a béta...
Mondom legyünk jók, és jelentsük... erre látom, hogy az Ubisoft forumára nem lehet feltölteni képet... mert ugye képhostolásra már nincs pénz....
-
S e t h
nagyúr
Nem úgy volt, hogy lesznek AI csapattársak? Vagy azok csak később tudnak csatlakozni, mert ez meg az van velük?
-
sheep
addikt
válasz
MikaVejneGI #102 üzenetére
Bugos nagyon. Próbáld az egyik iránnyilat megnyomni és utána a szóközt.
Én most azért hagytam abba mert nem tud a karakter átlépni tereptárgyakon, és így nem tudok odamenni az npc-hez beszélgetni.
Néha elveszti az irányítást a játék. -
MikaVejneGI
aktív tag
Sziasztok.
PC verziónál , mivel lehet fel , le mozogni az interakcióknál , érdzsd pl nem tudok shoopingolni mert nem tudom kijelolni a lehetőséget , csak a legelső opciot tudom használni , vagy kilépni?
Tapasztalta valaki ezt a hibát vagy én szerencsétlenkedem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- BestBuy topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged