- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Novver
senior tag
válasz
ForRedGlory #402 üzenetére
Ezt köszi, nekem hozott 15%-ot
-
torma1981
veterán
válasz
ForRedGlory #393 üzenetére
Néztem. Elég bika géped van. Nekem csak 2080 super. Azért az sem gyenge, de ehez a játékhoz az. Főleg, hogy nem js eszméletlen grafikus megjelenés van. 😊
-
soo277
őstag
válasz
ForRedGlory #385 üzenetére
Hár nem tudom, nekem sokkal szebbnek tünik, robbanás, növényzet, stb...
De mondom nekem -
Puma K
nagyúr
válasz
ForRedGlory #253 üzenetére
ROG Matrix 2080 Ti benchmarking Ghost Recon: Breakpoint \ Ultimate Preset @ 1440p - videó
Min FPS: 44
Avg FPS: 78
Max FPS: 113De nem tudom, hogy az 1.0.1-es verzió kint van-e már:
Tom Clancy's Ghost Recon® Breakpoint: Title Update 1.0.1 Patch Notes
Október 15-én meg újabb javítás érkezik: [link]
-
mettek
addikt
válasz
ForRedGlory #264 üzenetére
Nem véletlenül...egyesek az ingyenes időszak alatt kijátszották volna a Breakpointot aztán csókolom. Nem hülyék.
-
Puma K
nagyúr
válasz
ForRedGlory #253 üzenetére
Egy 1080 Ti van jelenleg a gépemben.
Szerintem is kevés ez az FPS érték egy ilyen grafikával rendelkező játék esetén. Ha nálad is hasonlóan futott egy 2080 Ti-vel, akkor ezek szerint valamilyen limitet használtak a készítők a bétánál...
Nálam nem volt darabos, mert G-Sync-es a monitorom, plusz a CPU fixált órajelen és feszültségen jár.
Viszont a VGA-nál elfelejtettem Nv driver-ből kapcsolni a maximális teljesítményben részesítése opciót az energiagazdálkodásnál ennél a címnél...Ezek a beállítások azért jók, mert nem dobálja vissza az órajelet a CPU-VGA és nem kell várni semennyit sem arra, hogy kimatekolja, hogy éppen adott terhelés és hőmérséklet függvényében mekkora feszültsége és órajelre van szüksége az adott feladathoz és így nem is akad egy cím sem, ami változó mértékű terhelést ad a gépnek...
A VGA Windows-ban nálam ugyan úgy visszaveszi az órajelét 2D értékre, de amint indítok egy 3D programot, akkor kezdetnek ha az elég akkor a 3D LOW profilt használja (rendszerint játékok menüjében vagy régebbi címeknél a GPU órajele ekkor 1544MHz), majd ha kell a maximális teljesítmény átkapcsol 3D HIGH-ba és 1987MHz-cen kezd alapból, majd ahogy melegszik úgy veszi vissza és áll be 1949MHz-re, vagy 1936 vagy 1925-re.
A linkelt képen és az adatlapomon is ott van minden. A játék egy 860 EVO-ról futott.
-
duvi
nagyúr
válasz
ForRedGlory #247 üzenetére
Nálam az első két technikai bétához képest, lényegesen jobban futott. A configomon FHD-ban és max grafikával (Ultimate), tökéletesen ment. 55+ FPS alá nagyon ritkán esett be, inkább 60+ volt a jellemző. Nálam most full AMD összeállítás van. Nem tudom, hogy van-e összefüggés, de AMD sponsored a játék és több NV tulajdonos is panaszkodott az optimalizációra.
-
duvi
nagyúr
válasz
ForRedGlory #241 üzenetére
Eddig nagyon megosztó. Részemről messze nem tökéletes, de összességében bejön a BP. Remélem, hogy a mozgásra(főleg az objektumok átugrására) és fedezékrendszerre hamarosan kapunk egy patchet. A grafika egy kis állítgatás után bőven vállalható, bár a Wildlands szebb volt. Ha ehhez is kapunk egy nagyfelbontású textúrapackot, akkor erre sem lehet panasz. Manapság elég szegényes a felhozatal taktikai coop játékokból. Coopban ez is élvezetesebb, ahogy az elődje is az volt. Pár hozzászólással feljebb négyen is írtuk, hogy megvettük a -20%-os kuponnal.
-
Madoc
veterán
válasz
ForRedGlory #241 üzenetére
Persze. 4.-én indul is.
-
torma1981
veterán
válasz
ForRedGlory #187 üzenetére
Ha kikapcsolam az AA-t recés mint állat 4k-ban is. Vicc. Mellette a texturák szerintem is kisebb félbontásúak mint a WL-ben. A látótávolság is gyengébb. Szerintem ez elégé visszalépés. Pedig vagy 2 év van a kettő játék között.
-
Mizol29
senior tag
válasz
ForRedGlory #176 üzenetére
Ezt írtam én is korábban
-
beef
őstag
válasz
ForRedGlory #87 üzenetére
Nekem ilyen problémém nincs, szintén 80-100 fps körül mozog 1440p-n, nem kimaxolt grafikával, hanem eggyel alatta. Igaz nem is nvidia, hanem AMD + FS.
Simán megszünhet ez az akadás még a véglegesre, akár az Ubi akár nvidia driver frissítéstől. -
tonermagus
aktív tag
válasz
ForRedGlory #87 üzenetére
WoW!
Akkor ugyan úgy érezzük... azt hittem én hülyültem meg... Ugye hogy olyan "delay"-es az egész???
-
beef
őstag
válasz
ForRedGlory #81 üzenetére
Mi a baj a sebességgel? Nekem semmi probléma nem volt ezen a téren és végre a hullákat lehet mozgatni, ez nagyon hiányzott az előzőből, főleg, hogy ugyanaz a kiadó mint a Splinter Cell-nél.
Az, hogy mennyire lesz unalmas majd kiderül. Egyedül az előző részt is hamar abba hagytam volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- Eladó MacBook Pro 14" M1 Pro (2021) 16/512 99% akku Makulátlan állapotban!
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó garanciás,új állapotu projektorom kihasználatlanság miatt!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ASUS ROG GL552VW - 15.6"FHD IPS - i7 i7-6700HQ - 8GB - 128GB SSD + 1TB HDD - GTX 960 4GB -
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, 7510 i7, 6-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest