Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achar
tag
Esetleg karácsony környékén vagy jövőre. Van egy pár bosszantó dolog, THEVR-éknál a béta tesztes videóban látni a legtöbb hibáját a játéknak, például rohadt kellemetlen random pontokra dob vissza kb 1 km-re, engem is bedobott egyszer egy hegy alá.
Az AI is elég érdekes néha, van, amikor taktikázik, van amikor földbuta. Csapatban játszottam mikor jött egy drón egy kisebb tanyán. Na ez elkezdett körbe-körbe repkedni, tök értelmetlenül. Volt olyan, amikor 1 km-ről lőttünk egy "tábort", az ellenség meg mint a felbolydult hangyaboly, rajzott összevissza, csak felénk nem.Én azt tanácsolom mindenkinek, hogy azért várni kell egy kicsit a megjelenéssel, mert az UBISOFT-tól megszokott módon egy félkész játékot kapunk, és egy fél év kell meg egy jó pár update meg patch, mire értékelhető lesz a játék. De ez csak az én véleményem...
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest