Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Korrekt táblagépet dobott össze a Motorola
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Milyen alaplapot vegyek?
- HiMedia lejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
simonl
tag
Sziasztok, nekem a tegnapi patch óta nem indul a játék, pontosabban tegnap folyamatosan kidobott ugyanazzal a hibával, ma már el sem indul.......valami ötlet?
A játékfájlok ellenőrzésén már túl vagyok.
Telepítsem újra? -
soo277
őstag
Ez most komoly?!?!OMG
ennyit tudnak?
[terminator] -
granini
őstag
Jobbat mondok. Meg Ubi hazon belul is van jobb pelda. Division 2-re tertunk at a klannal mert a BP nalunk is kifujt, repetitiv lett, ertelmet vesztette.. viszont mi szeretjuk a cooperative shotereket mondjuk az 1997-es Delta Force ota.. a Div2-ben is van nemi repetitiv vonal, de tartalmilag sokkal tobb lehetoseg van benne, csak a sima 30 levelt megcsinalni is tovabb tartott. Nem vetem ossze RDR2-vel mert az egy mas kategoria*, de a "lovoldozos" kategorian belul jol indult a BP es aztan 2 honap alatt teljesen ki is fujt. A Div 2 jo(bb) pelda arra hogy azert lehet okosabban is varialni, motivalni es jutalmazni a celozd meg es lodd agyon az AI-t tipusu multiplayert..
* kategoria - valojaban ossze lehetne vetni a Div2-t az RDR2-vel, mint kulsonezeti open world skillezos lootolos game, de azert az RDR2 mas szint, ott a sztorivezetesen joval tobb hangsuly van, mas kornyezet, jovan magasabb roleplay szabadsagfok. Div-ben egyfelekeppen lehet megcsinalni egy adott missiont. A masikban meg szinte barhogy
-
Đusty
addikt
Én is így voltam vele, hogy jobb híján jó lesz ez csináljuk. Ki is maxoltam a skilleket meg a 4 stílust és haladtam a storyval meg némi mellékküldivel. Aztán jött az RDR2 és lám így is lehet játékot csinálni, hogy eszem ágába sincs visszanézni a BP-re. Talán egyszer a főszálat még kitolom de, hogy én nekiálljak mindenféle repetitív 500-szor ugyanolyan ládanyitogatásnak, fegyverszerzésnek, meg mittudom én minek az ki van zárva, Ubiék tanulhatnának a rockstartól. Igaz utóbbiak nem évente adnak ki halom játékot, és ők is túltoltak néhány dolgot de fényévekre van a két játék egymástól ugyanazért az árért.
-
NemMo
őstag
Nekem tetszett a játék jól szórakoztam vele, de miután vége lett a sztorinak érdektelenségbe fulladt. Áprilisban be fogom számíttatni a cyberpunkba, ha lehetséges.
-
granini
őstag
Nálunk Division 2 miatt pihen.. nagyon repetitív és monoton lett a ghost elég hamar.
Nem értettük mire jó az xp, a skell credit, és mi értelme van gyötrődni a raidben hogy 252 helyett 267-es geared legyen.. céltalannak tűnt az "end-game" content. Meglátjuk mivel dobják fel, addig meg marad a Div 2 ami sokkal jobban tetszik -
simonl
tag
Sziasztok, a legutóbbi TU6 frissítés óta lehet használni a kék, zöld generic módosítókat?
Érdemes ezért új karaktert indítani, ezek farmolására?
Köszönöm a türelmes válaszokat -
duvi
nagyúr
UBI storeban most 30 euró az alapkiadás (kb. 10.000 Ft), de ebből lejöhet még 20% ha van 100 ubi pontod. Így már csak 24 euró (kb. 8000 Ft) A Gold csomagban 50 euróért (ebből szintén levonható 20%, ubi pontokért), már benne van a Year 1 pass
-
L_ajos
őstag
15 EUR- ért bezsákoltam.
Ha valakinek holnaptól lenne kedve, vegyen fel ha gondolja
- KisCsajszi az uplay nevem
-
Novver
senior tag
Én ma este nem, de holnap és hétvégén ráérek bármikor. Végre lenne valami kontent amivel érdemes mókolni.
UPlay: Novver -
Bibgr0
aktív tag
150-es gear score kell hozzá és 4 ember, igen :-)
-
Bibgr0
aktív tag
sziasztok! Ma este jön innen valaki PCn raidelni?
-
PeAdam
tag
Részemről pont az a szomorú, hogy alapvetően nem lenne rossz játék, élvezném is, ha tudnék vele játszani. A legutóbbi "hatalmas javításcsomag" óta nálam továbbra sem működőképes a dolog. Mostmár nem félóránként, hanem 5 percenként omlik össze. Egyszerűen érthetetlen, hogy több hónappal a megjelenés után is működésképtelen, én ilyennel még nem találkoztam. ( Szerencsére a RDR2-vel PS4-en játszom, így arról Pc fronton nem tudok nyilatkozni )
-
törölt tag
Sziasztok! Hol találni egy rövid leírást a játékról? Egyenlőre csak megyek és lövök. Köszönöm.
-
Puma K
nagyúr
Blekk frájdéj van Ubifoséknál.
A GR: Breakpoint pl 50%-os akcióban van... ami még lejjebb vihető ha beváltod a 20%-os kupont amit 100 pontért lehet kiváltani:
Csak eddig kellett volna várni, és jelentősen olcsóbban meg tudtam volna szerezni ezt a hulladékot. Bár kedvezményestül és kuponostúl sem ér annyit amennyit kérnek érte...
-
PeAdam
tag
A legutóbbi frissítés óta fél óránként összeomlik a játék, valaki tapasztalt esetleg hasonlót? Eddig nekem semmi baja nemvolt, most kezdte el csinálni a 9 gigás patch óta, gratula Ubisoft
-
Az segített, hogy az alatta lévő küldit megcsináltam, és akkor már látszott annyira a sárga címke, hogy rá tudtam kattintani. Így már beadta a célpont helyét. De addigra már eluntam a dolgot.
Az a helyzet, hogy most ott tartok, már rutinból csinálom a küldik 99%-át. Vagy körbesettenkedek és lopakodva kilövöldözgetem őket, vagy messziről csipással, vagy egyszerűen csak odamegyek és brute-force módban helóval, rakétával kiürítem a bázist, leszállok, és elvégzem a melót. Ez így egyre kevésbé motivál. -
Locutus
veterán
válasz
alibiman #735 üzenetére
Van ezek között az a zöld küldetés is, ahol find the prototype van, egy föld alatti bunkerben délen.
A fő bejáratot 2 drón is védi, de van egy másik bejárata a jeges tó felől.
Na én beküldtem előbb egy drónt, ami fel is fedezte hol van a prototype.
Aztán bementem a másik bejáraton, eltöltöttem vagy fél órát az 50-60 ellenség módszeres gyilkolásával. Majd elindultam a prototype zöld pöttye felé újra, azonban már nem tudtam odajutni. Egyszerűen akármerről közelítettem ebben a föld alatti labirintusban, sosem tudtam 25m-nél közelebb jutni, semerről. Mintha bezárult volna valami ajtó. További fél órát elbasztam bolyongással, de nem sikerült, egyszerűen nem találtam meg.
a.) létezik, hogy tényleg elzárják előled a célpontot, ha pl felfedezik, hogy támadás van? és akkor baszhatom?
b.) létezik, hogy elmegy onnan a prototype, de a zöld pötty ott marad? bár igazából a közelébe se jutottam a pöttynek a bázis kiirtása után, szóval eléggé az a.) verzió a valószínű...
c.) egyéb bug... fene se tudja mi... még NVG-vel is körbejártam a helyet újra, hátha valami átjárót kihagytam, de nem...Mindenesetre jól felbaszott, nem is játszottam napok óta...
-
Nna, hát csak gratulálni tudok az Ubi fejlesztőinek. Most nem tudok tovább menni az egyik frakció küldinél.Ott, ahol a Kyle éppen megfertőzni készül Erewhont. El kéne olvasnom egy jelentést, de egy bug miatt nem tudok rákattintani:
Ott világít sárgán egy csík, amivel nem tudok mit kezdeni, és nem tudok tovább menni. Van valami 5letetek? -
myckey
veterán
Fallen Ordert felfújták?
Ne csináld...
Volt róla egy -egy bemutató, meg csináltak neki eventet a preview miatt.
Találtam még róla pár ötletes reklámot is, igaz ami igaz.
De egyébként...ez nagyon nem volt futtatva, nem volt hype orrvérzésig.
Érdemi infot is úgy kellett vadásznom róla. ( természetesen nem a napokról beszélek )
Még csak azt se mondanám, hogy egekig lett magasztalva....találtam én róla ellenvéleményt is bőven.
Respawn így is benyalta az EA utálatot. -
Puma K
nagyúr
Már régen nyomtam volna a refund-ot ha Steam-en lenne és 2 órán belüli játékidővel rendelkeznék
A Wildlands-nél is az alfa-béta részeket nyomtam, de meh volt az összkép... később Steam-en volt valami über-mega DLC pakkos verziója 15 euró körül. Megvettem. Felraktam. Nem tetszett amit láttam-tapasztaltam még akkor sem így ment a refund. Pedig a koncepció jó lenne, de a kivitelezés és a megvalósítása gyenge...
-
Én azért úgy vagyok vele, hogy csal beletoltam 150 órát, végül is megérte az árát. Nyilván a DIV1 2000 órájához képest ez smafu, de az volt extrém. Legyütt a patkolás, megnézem, mi a here van benne...
-
S e t h
nagyúr
Az EA annyiszor"bizonyított"már, hogy nincs játék amiért én bizalmat szavaznék nekik, főleg előrendelésben.
Más.
A patch vonatkozásában láttam írták már ubi fórumon, hogy nem müködik a célkövetés a rakétás helikopterben.
Nekem viszont megy frissítés után, nem tudom mi az igazság. -
Novver
senior tag
Harminchoz közeledve nem tudom miért ugrottam be nekik... Wildlands is így kezdte kb, de ennyire nem volt szar a helyzet. Utoljára égettem meg magam Ubisoft játékkal.
Előrendeltem még a Jedi: Falen Order-t. Tudom EA, de elég meggyőzőnek tűnt a játékmenete. Meglátjuk szopi-szopi öt dollá vagy nem
-
k-adi
nagyúr
mindkettőnél látszott már előzetes videokon is, hogy egy copypaste
Wildlands 2.0
div 2.0a békapont esetén annyi lett volna az új, hogy "magányos farkas" vagy és "túlélés" feeling..d.e ez tudjuk hogy nem így lett... a div nél meg egyértelmű map pack dlc az egész meg pár új fegyver-enemy típus
-
Novver
senior tag
Eeegen. Ebbe most csúnyán belefutottam..
Nem vagyok az előrendelős fajta, de ez Wildlands után nagyon érdekelt... így jártam.
Igen. Semmi új, igazán QOL frissítést nem hozott a játék a Staminabuffon kívül.
Haruhi Ito a megjelenés óta fekete nálam, mintha még fel sem oldottam volna. Pedig már az összes 49 battle rewardom meg van
-
Puma K
nagyúr
Ma lejött egy közel 7GB-os frissítés
Holnap ráindítok így néhány hét kihagyás után...
-
Puma K
nagyúr
"Érdemes még megemlíteni, hogy a Ubisoft fellőtt egy kérdőívet, ugyanis arra kíváncsiak, hogy a rajongók milyen funkciókat látnának szívesen a játékban, és ez egy elég jó megoldás a válaszok megtalálására. Ha ti is elmondanátok a véleményeteket, akkor itt érhetitek el a kérdőívet."
Az idézett szövegben vagy a cikkben lévő itt-re kattintson mindenki aki játszik a játékkal vagy csak benézett, de érdekli a játék és mondja el a véleményét.
-
Mizol29
senior tag
Én nem is értem azokat az embereket akik bármit is előrendelnek. Nekem, ha tetszik egy játék akkor se megyek bele eszetlenül egy előrendelésbe. Én úgy vagyok vele, hogy megvárom míg kijön, mik a tapasztalatok és ha elég jó véleménnyel vannak róla akkor megveszem. Én már a bétában láttam, hogy ez harmat gyenge lesz.
-
Mizol29
senior tag
válasz
- = Zk = - #715 üzenetére
Phú nem is mond én anno nagyon rá voltam kattanva a Div1-re. Ment a grind ezerrel mert tényleg érdekelt, hogy minél jobb felszerelésem legyen. Ami ott igazán motivált az a pvp volt mert tetszett nagyon, de mostanra már kinőttem ezeket a grindolós játékokat. Egyébként div1-be több mint 3000 órát raktam bele. Lehet e miatt untam bele az efajta játékokba. Kicsit túltoltam
-
Mizol29
senior tag
-
Novver
senior tag
Mellékküldiket végigtoltam mindet, van egy lista az összes küldiről redditen, az alapján végigcsekkoltam. Story rég készen van, még a mapon vannak felfedezendő cuccok, de annyi.
A multi sokkal kevésbé fun mint wildlandsben. Asszem engem sem foglal majd le annyira mint az elődje. -
NemMo
őstag
Szerintem a sztori vége fele járhatok 37 óránál tartok. Nekem nagyon tetszik a játék teljesen jól elvagyok vele. Van valami end game tartalom?
-
Novver
senior tag
Az.. csak azt nem értem, hogy eddig ha extractolni kellett sentinel commandert, akkor nyugodtan meglőhetted amíg a földre nem került, vagy kiüthetted, mert nem halt bele. Kb. kétnaponta jött fel ilyen napiküldi és eddig nem volt gond.
Nem is értem mi volt a terv hogy most meghaljon egyből, de még a KNOCKOUT opciótól is...
Mert esküszöm elcibáltam volna 1.7.km-re a ponthoz, bár hegyen keresztül kellett menni, és volt egy nagyobb kerülő, de leszartam volna, megcsináltam volna. Viszont akkor helikoptert ne küldtek volna. A kocsikat meg az abból kiszállókat megoldottam volna, mert a helikopter is lőtt mint a fene, de a commander kb szivacsként funkcionált, és felfogott mindent, csak féltem hogy kinyírják egy idő után.
De egy idő után annyira alacsony volt a HP, hogy nem tudott regenerálódni időben, így belenyekkentem.
A kocsikkal nem lett volna gáz, max 4 enemy, azokat szépen headshot aztán megyünk tovább, csak a helik egy idő után lerágták az életem. -
Novver
senior tag
Tegnap én is belefutottam ebbe a hegyoldali bázisos napiquestben. Extractoljam 1.7km-re a commandert.
Nem lőheted meg míg földre nem kerül mert meghal. Nem kaphatod el és knockoutolhatod mert meghal. Kocsiba vagy helibe nem rakhatod be csak ha kiütötted. Egyetlen megoldás ha elkapod és elcibálod GYALOG BAZDMEG az extraction pointhoz.Összeszorítottam az ánuszrózsámat és mondom oké, lets do this, Legalább letudom a chapter végéig hamarabb a lvl49-et és kövi chapterig nem nyúlok a játékhoz.
Erre elindulok vele gyalog miközben ficereg, és megjelenik 2 HELIKOPTER!
Ugye elengedni nem tudod ha már elkaptad, csak kiütni, amire ugye elhalálozik a férgese, úgyhogy maximum pisztollyal lőheted a heliket.
Mondom, okébazmeg, restart, hátha nem jönnek a kövi próbánál.
Hát jöttek...
Mondanom sem kell nem csináltam meg ez a napit... Mondjuk amikor megállt az egyik heli a levegőben és elég közel volt, kilőttem a pilótát, de nem volt ingerenciám 100 rohat BP-ért szendvedni. Így a mai rotával letudom a lvl49-et és kicsit pihentetem végre, mert kezdett sok lenni ez a rohadt napizás. PVP még leköt, de nem annyira mint reméltem.Redditen is ment az anyázás, fórumokat nem olvastam, de sejtettem hogy nem nálam van a hiba
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Nintendo Switch 2
- Mobilinternet
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- bobalazs: Alulfeszelés presetek tesztelése és százalékos eltérés a gyári presethez képest
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Horgász topik
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, karcmentes
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 dokkoló (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest