- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen processzort vegyek?
- Mini-ITX
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Locutus
veterán
válasz
alibiman #735 üzenetére
Van ezek között az a zöld küldetés is, ahol find the prototype van, egy föld alatti bunkerben délen.
A fő bejáratot 2 drón is védi, de van egy másik bejárata a jeges tó felől.
Na én beküldtem előbb egy drónt, ami fel is fedezte hol van a prototype.
Aztán bementem a másik bejáraton, eltöltöttem vagy fél órát az 50-60 ellenség módszeres gyilkolásával. Majd elindultam a prototype zöld pöttye felé újra, azonban már nem tudtam odajutni. Egyszerűen akármerről közelítettem ebben a föld alatti labirintusban, sosem tudtam 25m-nél közelebb jutni, semerről. Mintha bezárult volna valami ajtó. További fél órát elbasztam bolyongással, de nem sikerült, egyszerűen nem találtam meg.
a.) létezik, hogy tényleg elzárják előled a célpontot, ha pl felfedezik, hogy támadás van? és akkor baszhatom?
b.) létezik, hogy elmegy onnan a prototype, de a zöld pötty ott marad? bár igazából a közelébe se jutottam a pöttynek a bázis kiirtása után, szóval eléggé az a.) verzió a valószínű...
c.) egyéb bug... fene se tudja mi... még NVG-vel is körbejártam a helyet újra, hátha valami átjárót kihagytam, de nem...Mindenesetre jól felbaszott, nem is játszottam napok óta...
-
Novver
senior tag
-
duvi
nagyúr
válasz
alibiman #653 üzenetére
Nem hiszem, hogy küldetésfüggő lenne. Most csináltam egy random helyszíni próbát. Nálam 550m után kezd eltűnni a célpont. Előtte drónnal felderítek, mert ilyen távolságból a sniper távcsövével se látszanának elsőre az npc célpontok. TAC50-es snipert használok, T5XI scope-al. Grafika ultimate. Csak a motion blur és bloom van kikapcsolva. FOV maxra (100) húzva.
-
Major Lion
senior tag
válasz
alibiman #641 üzenetére
Nekem ez nem hiányzik, ezeket ki tudom tapasztalni, meddig lát egy sniper, egy breacher stb, bokorban akár el is sétélhat mellettem, ez tök jó így.. viszont azt nem bírom, hogy stealth swim-ben footsteps heard mikor 10 méterre a parttól úszom vagy mikor egy alagút rendszerben mászkálok és két szinttel fentebb is meghallják hogy jövök
-
S e t h
nagyúr
válasz
alibiman #546 üzenetére
Én 86 óránál és minden nap csinálom a frakció küldetéseket és nagyjából most esett le, hogy feleslegesen.
Semmi olyan reward nincs benne, amiért érdemes lenne. Persze most változtat az ubi, de szerintem nem feltétlenül jó irányban, mivel a napi limitet felemelik 600 pontra, a legalacsonyabb megszerezhető battle point 15 helyett 30 lesz, de ezzel együtt még több időt fog elvenni a frakciós küldik végrehajtása.
Nem rossz a játék, de egy óriási világhoz (szigethez) képest nagyon üres. -
S e t h
nagyúr
válasz
alibiman #542 üzenetére
Én úgy gondolom, hogy amelyik játékba már 100 óra körül belerak az ember az nem lehet olyan rossz, az ember nem kínlódva csinálja és valahol törvényszerű, hogy több 100 óra után megunja, kiég, mert nem tud többet adni a játék.
Nálam az átlag ubi játék 80-120 óra, és a számos hibája ellenére ezért nem is nagyon szídom őket. Szidnám ha pár óra múlva törölném, de így nem. -
Đusty
addikt
válasz
alibiman #516 üzenetére
Az sem mindig mindegy, hogy mivel kell lőnöd, ill. biztosan megvolt a 20 vagy csak érzetre? Fegyverváltásnál is lehet újraindul. Én direkt néztem a számlálót és pontosan beadta. De persze attól még lehet átmeneti bug de újraindítás után jónak kell lennie, mert már sokan kivégezték ezeket.
-
mettek
addikt
válasz
alibiman #190 üzenetére
Ugy tudod kiválaaztani a sync shot drónt hogy hosszan nyomod az altot. Ezzel tudsz váltani a gránátok között is és itt van a drón is. Majd azzal a billentyűvel tudod aktiválni amire a gránát dobás van állítva. Annyira nem bonyolult sztem, én azzonnal tudtam haaználni mindent bár lehet azért mert elolvastam az oktató anyagokat..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest