- Milyen TV-t vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen processzort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Triathlete #1099 üzenetére
Ha tervezel raidelni akkor jó ha gear levelt használsz.
-
Triathlete
senior tag
Ti melyik módot használjátok, mikor van gear level vagy mikor nincs?
Nem nagyon tudok dönteni a kettő között. -
Puma K
nagyúr
Tegnap beléptem és megnéztem mik az újdonságok.
Ugyan nem értem a végére a vizslatásnak, hogy miken változtattak vagy tettek a játékba, de eddig azt tudom mondani hogy ha ezt így adták volna mikor megjelent... akkor sokkal összetettebb és átgondolt játék hatását keltené...
-
Havernak is állandóan kifagy a játék de csak ha coopozunk. Ha egyedül játszik akkor is, de sokkal ritkábban.
-
Triathlete
senior tag
Sziasztok!
Tudtok arra valami megoldást, hogy ha 1-2mp-re megszakad az internet ne dobjon le azonnal a játék? Valami késleltetést be lehet állítani valahol? Köszi előre is!
-
Csináltam egy fasza háttérképet ha valakit érdekel:
[link] -
hank you for contacting Ubisoft Support and apologies for the delayed response.
The Giveaway ran from the 5th of October until the 11th of October.
Sadly we cannot see any activation for the "Fallen Ghost DLC" on your account,
although we see you activated the other free giveaway "Tom Clancy's Ghost Recon" which ran at the same time.Unfortunately we are not able to activate the DLC if it wasn't claimed during the giveaway.
In the meantime, should any further issues or queries pop up, please don’t hesitate to get in touch with us.
-
-
-
-
Danecay
addikt
Sziasztok!
Gondolom sokan tudjátok, hogy 10.11 (17:00 UTC)-ig ingyen adják a játékhoz a Deep State DLC-t. Egy gondom van csak ezzel, méghozzá az, hogy nem tudom hozzáadni, pedig le van írva világosan:To claim your content:
• Launch Ghost Recon Breakpoint on your platform.
• Visit the in-game store and change to the Expansions tab.
• Locate the Ghost Recon Breakpoint - Deep State DLC.
You will be able to see the content for 0 Ghost Coins.
• Select the content to claim it.Ahogy próbáltam rákeresni a dologra olvastam, hogy másoknak is van ezzel gondjuk, ugyanis az in-game Store nem jelenik meg a fűképernyőn, elvileg ott kellene neki lennie. Játékon belül találtam olyat a Ubisoft Connect alatt, hogy Store, ahol lehet is DLC-ket vásárolni, meg Ghost Coin-t, de ez a Deep State DLC nincs itt, és Expansions tab sincs, szóval valószínűleg nem jó helyen keresem, de nem tudom hol kellene keresnem. Írta valaki, hogy az első küldetést végig kell játszani ahhoz, hogy megjelenjen a menüben az in-game store.
"Turns out, that you need to play through the first mission that ends with you getting to the hideout, and in there, there's an actual ingame shop where you can buy all sorts of things using ingame currency."
de volt akinek ez sem segített:
"I just bought the game and played a few missions I checked the main menu for the store tab I restarted the game a few times and still nothing"
Én egy éve vette meg kb. a játékot és nem igen mentem vele még egy métert sem
Majd próbálok játszani vele, hátha, de mint fentebb olvasható, volt akinek nem segített.
Nálam így néz ki jelenleg a játék főmenüje:
-
le VAN halva az ubigeci
-
Micsurin
nagyúr
válasz
bobalazs #1077 üzenetére
Standard looter shooter ala Div1-Div2. //Immersiven eleve vérzik a koncepció egy kicsit de feltekert (max) nehézségen egész jó egyedül de időről időre így is Rambo stílust vesz coopban viszont kb fixen Feláldozhatók érzésem van szvsz elbukik pont a koncepción, hogy most mi lennénk az űzött vadak és nem a badass híper alakulat.
Próbáld ki a régieket és megérted ezek a TC Ghost Reconok már nem igazi Ghost reconok.
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Locutus #1075 üzenetére
Azonos lemez?
Kipróbáltuk haverral neki dettó ezt játszotta ha nem a C-re ment akkor rinyált de csak akkor ha a C és D fizikailag volt eltérő lemezen.Utoljára ezt a Fallout 76 játszotta el.
Kicsit örülök, hogy 9 -> +100 coin -> 7,2eur-ért sikerült berántani mert nem több mint egy n+1 shooter... pedig az Advanced Warfighter 2-öt annyira szerettem meg a Future Soldiert ott valahogy jobban kellett megtervezni egy egy mozzanatot itt kb mint a Punisherben megyek és dara pedig direkt felcsaptam maxra kb a nehézséget pár UI részt leszámítva(loot radar distance etc).
-
Micsurin
nagyúr
Köszönöm a tippeket de nem lett megoldás illetve csak gyökérség, hulladék ez a kód amit összehánytak...
Ha nem a rendszer lemezen van nem indul el, ha a rendszer lemezen akkor indul... -
válasz
Locutus #1072 üzenetére
Mehet az összefoglalóba (ami nincs
)
Temporal Injection (Off = --30 % fps) On = +30% fps
Antialiasing off +2% fps
Fidelity FX Sharpening ON -1.3% fpsUltrához mérten plusz fps %ban
Ambient Occlusion Disabled = 9% Medium = 4% fps High= +4% Very high = 1.5%
Level of detail Low= 3% Medium 3% High 2% Very High 1%
Texture quality = 0-1% Low-Very high között
Anisotropic filtering Off = 1% többi = 0
Terrain Quality Low 4.9% M 3.5% H 3.5% V H 2.2%
Grass Quality Low 4.9% M 4.2% H 2.2% V H 0.9%
Screen Space Shadows Off-On 0-1%
Terrain Quality Low 4.5% Medium 3.5% High 3.5% Very High 2.2%
Grass Quality Low 4.9% M 4.2% H 2.2% V H 0.9%
Screen Space Reflections Low 7.7% M 5.6% H 4.9%
Sun Shadows Low 6.3% M 5.6% H 4.9% VH 3.5%
Motion Blur 2.6%
Bloom 0
Sub Surface Scattering 0
Long range shadows 0
Volumetric Fog Low 3.3% M 2.6% H 3.3% VH 1.3%
Fog background blur 0 -
Ezt a temporal izét kikapcsolva sokkal szebb a kép, viszont kevesebb az fps.
-
rx 480ra tud valaki konkrét beállítást a 60 fps körüli élményhez? 1080p vag 1440pre.
-
Danecay
addikt
válasz
Micsurin #1067 üzenetére
Amennyiben valamiért a letöltött játékfájlokkal lenne gond, akkor sem kell újra letölteni a játékot, az Ubisoft Contet-ben (miért kellett ezt átkeresztelni UPlay-ről?
) a játék ikonjára bökve, majd a tulajdonságok részt választva, van lehetőség a játék fájljainak ellenőrzésére.
-
Micsurin
nagyúr
Hogy lehet ezt működésre bírni?
Indításra azonnal bezáródik a kis ablak amiben szinkronizál etc.
Gép szomorú lenne ha gyenge lenne hozzá.
Ubi Connect reinstall megvolt ofc, 70GB újratöltögetését meg kihagynám még gigás net és SSD mellett is. -
Vladek83
tag
Sziasztok,
lehet én nem találom, ha van egyáltalán erre lehetőség..
Ellenőrzőpontok nincsenek, értem ezalatt, hogy mindig elölről kell kezdeni?
Itt nem arra gondolok, hogy nem ment a játék, hanem maga a küldetést kell újrakezdeni. -
Puma K
nagyúr
válasz
sz.atesz89 #1063 üzenetére
A Google is megmondta, hogy:
At this time, there is no cross-platform support for Ghost Recon Breakpoint. You can find more information about the game by visiting our dedicated support page and the Ghost Recon Breakpoint official website.2020. nov. 20. - [link]
Annyira halott ez a játék, hogy kb így is marad ahogy van. -
sz.atesz89
tag
Helló! Plz help. Van a játékban lehetőség arra hogy crossplayben játszunk? Egyik havernak boxon van meg nekem meg pcn. Köszi a választ előre is.
-
Desy
tag
válasz
Ergo_Proxy #1061 üzenetére
... szerintem mindazonáltal, hogy ez két különböző játék csak pár dologban mutat azonosságot és ez így rendben is lehet. Mivel csak egy terrorista vagy aki a meglevő hatalmat ássa alá... miből gondolt, hogy a környezet majd elegáns módon segíti? A fegyvercső előtt szaladgáló vagy a lövés hangjára/halott láttán megbújó és nyafogó civil mit kellene hogy tegyen? Üljön le veled sakkozni? Amikor megszólítod segít és a társalgása baráti. Amikor nem lépsz a tettek mezejére... csak létezik.
A játék nem itt hibás.. nem. Ott talán, hogy a környeztet nem lehet felszabadítani. Mivel - vegyük úgy - a területen járók ismét megszállják a már általad elfoglalt/kiürített létesítményt. Ez egyfajta örökös jelenlétet ad. De a történet ehhez van. Ezért azt követni kell...
A játék készítés egy nagyon behatárolt és erősen korlátozott dolog. Alkalmi párbeszédek és vagy állandóan beszólogató (gyakorta ellenséges vagy csak értelmetlen) szövegek... ? A játékpiac még nagyon kezdetleges... messze nincs a kívánságlista lehetőségénél. Választék sok mindenre, de nem mindenféle lehetőséghez. Elképzelései szinte mindenkinek vannak... de a megvalósíthatóság egy adott környezetre lényegében céltalan. Tehát, fölösleges.
Egy másik esetben... viszont "ha és amennyiben" a szem előtt a M.I. forgatag és ez a megkívánt... mást kap a látogató. "Cangloong City" menet közben futtató környezetet váltott és másik szempontokat kezdett követni. A játék mássá vált mint aminek szánták és ez hátrányos-előnyös. Függ attól: ki melyik asztalnál ül. A "CanHu Fortress 2017" jól megmutatja az új lehetőségek egy részét. Ma...!? Megint más... holnap is mássá válik. Mire a közönség elé kerül nagyjából a "Cyberpunk 2077" életútján prezentál.
Egy játék, nem kell, hogy mindenkinek tetsszen. Elég ha megveszik és egy jót szórakoznak általa. Elég, ha néhány eseménye "csak" leköt. De az jó, ha a vásárló látványos elemek sokaságával találkozik és a látványvilág mellé a bábu mozgatása és ténykedése kielégíti. Semmi sem tart örökké és... unalmas lehet.
Azonban ha egy feladatot úgy viszel végig ahogy az előtt még soha... büszkeséggel tölt el. Vagy nem? Az efféle lehet némileg ösztönző... akár a hálózatos, közösségi játékok felé.
A töréspont búvárhajó bázisa egy kiváló játéktér. Ott úgy végigmenni, hogy a M.I. fel sem fedez... az már valaminek a kezdete! -
Ergo_Proxy
tag
Anno minden idegesítő szarsága ellenére én imádtam a Wildlands-t, szerintem métatlanul alulértékelt játék, imádtam az atmoszféráját, hogy szinte harapni lehetett a bolíviai levegőt, a pvp-ét is szerettem, abba is sokat játszottunk egy jól összeszokott kis csapattal. A Breakpoint viszont már az előzetes videók és beszámolók alapján sem tetszett, de tegnap gondoltam egyet mondom azt a 9 eurót megéri, gyors bele is pakoltam tegnap/ma 10 órát ha már egyedül vagyok otthon. Igazából a grafikán kívűl, meg egy két motívumot leszámítva nem tudok semmit mondani ami előrelépés lenne a wildlandshez képest, ami ott is hülyeség volt meg idegesítő az kb most is az, amik újdonsángok, mint a kaszt rendszer pl inkább csak mássá mint jobbá tették, és van ami rosszabb lett, a városokban zombiként járkáló civilek például kiakasztanak, meg a magukban beszélő katonák. De a legnagyobb gond, legalábbis számomra, hogy egyszerűen nincs hangulata, nincs atmoszférája, ez a kitalált sziget se túl izgalmas, bár szépen van megcsinálva, de valahogy ízetlen, szagtalan.
PVP-t szokta valaki játszani? Még nem próbáltam, de lehet belefogok vágni -
Puma K
nagyúr
Nahh-nahh piszkálják a tetszhalottat...?
Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint - Két nagyobb frissítés érkezik idén
-
oliwire
őstag
Sziasztok!
mostanában kezdtem el játszani a Breakpointtal, és még nagyon kezdő felszereléseim vannak. Coop része nagyon érdekelne, mikortól érdemes belekezdeni?
Itt vannak olyanok, akik szívesen csatlakoznának, esetleg kis türelmes tréninget is tartanának? -
Puma K
nagyúr
válasz
Danecay #1056 üzenetére
Igen az Anthem frissítése, a 2.0-ás verzió le lett lőve. Aztán mennyi idő múlva nyírják ki a játékot is...? EA-t ismerve jövőre biztosan lesz bejelentés, hogy valamikor lekapcsolják a játék szervereit.
Az Anthem bétáját orrvérzésig toltam. Aztán hivatalosan is megjelent. De direkt nem foglalkoztam vele, mert úgy voltam hogy összekapják a játékot és majd akkor vissza térek rá.
Vissza is tértem a játékhoz, de full kuka volt úgy ahogy volt. Erős gépen is beesett az FPS ~35 FPS-re indokolatlanul. Aztán a rengeteg töltőképernyő... hiába a gyors proci, a sok és gyors ram meg a gyors adattároló ha a játékélményt folyamatosan megtöri egy-egy töltőképernyő... A bemutatókon látható videók alapján ígéretes volt, aztán a gyakorlatban full kiherélt lett a játék.
Aztán itt a másik a Ghost Recon Break Point. Ezzel is a bétában orrvérzésig játszottam. Majd elhittem amit láttam, hogy jó lesz és megvettem megjelenéskor a nem tudom milyen Deluxe vagy miféle pakkot... Megjelenés után 17 órát tettem bele majd leraktam... Ebből sem nézek ki fényesebb pályafutást....
Haverok-barátok miatt kerestem valami címet amit közösen tolhatunk munka után és szabadidőnkben. De mindegyik lehurrogta hogy hagyjuk ezt a játékot
aztán igazuk is lett. Nagy a csend ekörül is. Amit a játék itteni topikja is megerősít, mert nem pörög.
-
Danecay
addikt
válasz
ScomComputer #1055 üzenetére
Nem arról van szó, én is megiszom azt a sört,
de úgy vélem, hogy itt valami félre lett értelmezve. Csak megerősítést vagy cáfolást vártam volna. Tudomásom szerint nem konkrétan az Anthem lett lelőve, hanem annak tervezett továbbfejlesztése.
-
Puma K
nagyúr
Az Anthem után a TC: GR vajon mikor lesz lelőve...?
-
Locutus
veterán
-
KisApám
addikt
Wildlands vagy Breakpoint?
-
Winnie The P
őstag
Hali! A játékot az epic-en vettem meg, de össze van kötve a két kliens. A játékot az uplay-ből indítom. Ha vennék season passt, uplay store-ból akkor az simán működne?
-
lanszelot
addikt
Én az ultimate-t húztam be, az meg ugyanennyi volt akkor is
A gold extra 21 küldit ad...és mindenhol azt írják megéri
Ultimate nem éri meg mert csak frinc francok, amiket azt se tudom hol kell össze szednem, hogy legyen, de az a 3 GBP-t már rá toltam, hogy legyen.Valaki tudja hol lehet az extrákat össze szedni? Mert eddig a standard cuccok vannak meg, se a gold, se az ultimate nem tudom hol van.
-
gabo91
aktív tag
Karácsony körül Epicen 2000Ft volt.
hát wildlands után totál csalódás a játék. -
Danecay
addikt
válasz
lanszelot #1044 üzenetére
Én az alapról beszéltem természetesen, hiszen az mozog 3000Ft-os magasságban, a többit meg sem néztem. Nálam az EGS forintban írja az árakat, a Uplay pedig €-ban és az EGS-on forintban 2998 Ft-ot írt tegnapig (ma már HUF 19,990.00), a Uplay pedig 9€-t ami tegnap 3215 Ft volt.
A lényeg, hogy akit érdekel az már csak a Uplay-en nézelődjön mert ott még mindig 9€, az EGS-on már vége az akciónak. -
Vadasz1
tag
Ujra raktam a windowst de a hiba ugyan ugy elö jön,frissités elött hibátlanul ment a játék ,nem értem mi lehet a gond.Epices a játék ott vettem még akciósan.
-
Danecay
addikt
-
lanszelot
addikt
Hello,
-
Winnie The P
őstag
válasz
Winnie The P #1029 üzenetére
Tárgytalan.
-
Winnie The P
őstag
Hali! Segítene valaki abban, hogy solo-ban hogyan kell a következő küldetést kiválasztani? Köszi.
-
k-adi
nagyúr
Ghost Recon Breakpoint: Ghost Experience Update Trailer | Ubisoft
-
Đusty
addikt
Na akkor majd én is adok neki még egy esélyt.
-
PeAdam
tag
Megfogadtam a tanácsod, nekiestem én is mégegyszer
Nagyon örülök, hogy behozták ezt az immersive módot illetve az Ai társakat, így tényleg olyan lett mint a wildlands, ez a szintezős lootolós dolog meg nagyon örülök, hogy csak opcionális mostantól. Így aki Division szerűen akar játszani bekapcsolja, aki meg inkább a lopakodást kedveli, mehet realisztikus módban. Tökéletes így, örülök h hallgatott a Ubisoft a rajongókra. Alapvetően meg szerintem sok területen fejlődött a wildlandshez képest, én sokkal jobban élvezem ennek a játékmenetét. Például lopakodás esetében rengeteget számít, hogy feldobhatod a hátadra a holttestet és el tudod rejteni ahol akarod, de lehetne még sorolni a többi apróságot is.
-
PeAdam
tag
Megjelenéskor nagyjából 20 órát beleraktam a játékba, alapvetően tetszett is, viszont a folyamatos crash-ek kifagyások miatt félre tettem a játékot. Azóta javult, hogy alakul a game manapság? Olvastam h AI csapattársak is bekerültek, érdemes leporolni, illetve megszűntek már a crashek?
-
simonl
tag
válasz
Danecay #1015 üzenetére
Most vettem elő újra a játékot a legutóbbi frissítés óta.
Nem nagy dolgok, a csapattársak a Ewehorn(?) bázis felfedezése után választhatók menü ből.
A játék pedig az én szememnek túl homályos, elmosott, fátyolos, fene tudja mi a helyes kifejezés erre.
Kikapcsoltam a Bloom ot
Kikapcsoltam a Subsurface Scattteringet
Most kicsivel jobb. -
Krisz0418
őstag
Udv! Vannak itt akik aktivan jatszak a jatekot?
-
simonl
tag
Sziasztok, újrakezdtem a játékot hosszú idő után. két kérdésem van:
1. Hogyan tudok tűéles képet kicsiholni a játékból? Cak én létom ilyen homályosnak / fátyolosnak?
2. Csapattársak mikor jönnek? -
duvi
nagyúr
válasz
NoOne1976 #1007 üzenetére
Jelenesetben a Year 1 Pass nem csak kozmetikai tartalmakat ad, hanem külön story küldetéseket is tartalmaz. Ezek nem dátumhoz kötöttek, tehát bármikor megcsinálhatod. Hogy megéri-e, ezt neked kell eldönteni, de ha tetszett a próbaidőszakban és van 100 ubi pontod ami az akciós áron felül +20% kedvezményt ad, akkor - szerintem - érdemes behúzni a goldot.
-
NoOne1976
őstag
Még béta időszakban próbáltam a játékot, de most szeretném megvenni. Nem tudok dönteni, hogy a standard vagy a gold verziót vegyem. Azzal tisztában vagyok, hogy a lényeges különbség a year1 pass. De az tartalomban mennyi pluszt ad hozzá, ha pve a cél. Illeve, hogy itt nincs-e olyan, hogy a passal elérhető esemény egy dátum után már nem játszható, vagyis egyis fölösleges a pass.
-
Peace
nagyúr
válasz
Locutus #1005 üzenetére
[link] Van tetris is, valóban!!!
Tapasztalatból mondom, nem szórakozásból. 25 év PC-zés után vettem mellé PS4 Pro-t 2 éve és kinyílt a világ. A végére már teljesen megcsömörlöttem a PC-s kínálattól és én is így voltam sokszor, hogy "most nincs semmi jó ideig, ami érdekel". Aztán az elmúlt két évben teljesen visszatért a játék szenvedélyem és ugyanolyan örömmel ülök le bármi elé, ami érdekel. Legyen az PC vagy PS. Én is RDR1 meg TLoU bejelentések óta halogattam a vásárlást. Azokra már nagyon fájt a fogam. Most meg a Ghost of Tsushima rabja vagyok napok óta.
szerk.: De persze ez csak egy javaslat volt. Nem kell vele feltétlenül foglalkozni. Nem szításnak szántam. Csak leírtam saját tapasztalatomat. Nekem teljesen átformálta az életem játékkal töltött részét és teljesen megváltozott a véleményem erről a pici masináról. Tényleg csodákat képesek összehozni vele.
-
Peace
nagyúr
válasz
basaharc502 #999 üzenetére
TLoU 2 miatt félbehagytam. Szerinted volt kedvem utána elindítani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Remek áron Lenovo ThinkPad x395 AMD Ryzen 7 pro-3700U/16GB/256 SSD/AMD Radeon Vega 10 Grap/FHD/IPS
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest