Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED monitor topic
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
válasz
ScomComputer #1055 üzenetére
Nem arról van szó, én is megiszom azt a sört,
de úgy vélem, hogy itt valami félre lett értelmezve. Csak megerősítést vagy cáfolást vártam volna. Tudomásom szerint nem konkrétan az Anthem lett lelőve, hanem annak tervezett továbbfejlesztése.
-
mettek
addikt
válasz
ScomComputer #208 üzenetére
Én már le is töltöttem. 46 gb volt kb. Hétfőn meló után talán bele tudok ugrani.
nagyon várós
-
Mizol29
senior tag
válasz
ScomComputer #185 üzenetére
Ezt a képet elnézve nem nagy eresztés a grafika. Arról nem is beszélve, hogy olyan recés mint állat, de valakinek alacsonyabban van az inger küszöbe.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
ScomComputer #185 üzenetére
Igen, mosott szar. Pont ugyanezt tapasztalom én is. A textúrák néha Quake 2 szinten mozognak.
-
duvi
nagyúr
válasz
ScomComputer #171 üzenetére
Az új játékok esetében a megjelenéstől számítva 3 hónapig nem lehet felhasználni a 20%-os ubi kuponokat.
-
duvi
nagyúr
válasz
ScomComputer #169 üzenetére
Wildlands 2
Minden hibája ellenére nekem tetszik és megveszem, de megvárom a 3 hónapot a kupon moratórium miatt...
-
duvi
nagyúr
válasz
ScomComputer #167 üzenetére
Azért a Wildlandshoz képest elég sok az újdonság. Crafting rendszer, buffos kaják/italok, sérülés és állóképesség kezelés, ingame pénz amiért vásárolhatunk felszerelést(is), cserélhető ruházat ami plusz statokat is ad, összetettebb skillfa. Így hirtelenjében ennyi, de tuti van még más is...
-
duvi
nagyúr
válasz
ScomComputer #138 üzenetére
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
ScomComputer #138 üzenetére
Friss hir, elhalasztottak open betat.
-
duvi
nagyúr
válasz
ScomComputer #134 üzenetére
Mi se tudunk belépni
Hibaüzenet és próbáljuk később...
-
sheep
addikt
válasz
ScomComputer #96 üzenetére
Már csak el kell menned a kikötőbe és ennyi volt a játék. Legalábbis az előző bétában így volt.
-
sheep
addikt
válasz
ScomComputer #94 üzenetére
Ha unpint ír akkor aktív a küldetés (mert ugye pin-elve van). Az is lehet hogy már nem lehet megcsinálni. Ha a menüben nem jelzi sárga pöttyel hogy van küldi akkor szerintem ennyi.
Egy hónapja is ez volt, volt 2 főküldetés meg talán kettő mellék azt hali. -
sheep
addikt
válasz
ScomComputer #92 üzenetére
A játékban előhozod a mapot, és ott kell kiválasztani a küldetést. Eléggé el van dugva, különböző mappák jelzik a fő, mellék, pvp ghost war meg egyéb küldiket. Mindegyiknél kis sárga pötty jelzi ha van küldetés. Kiválasztod, és a PIN opcióval aktívvá teszed, ezután látszik a játékban is a waypoint.
-
Kicsimix
őstag
válasz
ScomComputer #44 üzenetére
Ó köszi!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest