- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Apple asztali gépek
- Projektor topic
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mizol29
senior tag
Pontosan. Ezzel próbálják elnyújtani a játékidőt. Div-1 ugyanez volt. Story ott jó volt csak rövid. És utána mit csinált a játékos 30. szint után? Farmolta a jobb cuccokat. Tolta orrba szájba ugyanazokat a küldiket újra és újra. 3000 órát tettem abba bele szóval van tapasztalatom e téren.
-
alibiman
aktív tag
El tudja nekem valamelyikőtök magyarázni, mi értelme van a gear score-nak?
-
Puma K
nagyúr
Egy 1080 Ti-vel a gépben én meg pislogok azok alapján amit írtok.
Ha hazaértem lövök képet a beállításokról amiket használok, és lenyomok egy benchmarkot.
Plusz lehet felrakom az újabb driver-t és mérek azzal is azonos grafikai beállításokkal. -
torma1981
veterán
válasz
ForRedGlory #393 üzenetére
Néztem. Elég bika géped van. Nekem csak 2080 super. Azért az sem gyenge, de ehez a játékhoz az. Főleg, hogy nem js eszméletlen grafikus megjelenés van. 😊
-
ForRedGlory
félisten
válasz
torma1981 #392 üzenetére
Le kellett vennem 1080p-re (és még ott sem ultra, inkább very high), hogy stabilan 100+ fps legyen (bár ilyenkor már inkább 110-120 van átlagban). 1440p-ben egyszerűen darabos az egész 80 fps-nél is. Nagyon elbaszott motor hajtja a játékot. A gépem az adatlapomnál, szóval no komment.
-
John Marston
csendes tag
PC-n nem tudom, hogy működik, de Xbox-on nagyon egyszerű:
KI KELL KAPCSOLNI A HDR-T. Utána tv és egyéni igények alapján testre lehet szabni.
Sajnos ugyanez az optimalizációs hiba a Red Dead Redemption 2-ben is megvolt.
A grafika pedig gyönyörű. Csütörtök óta alig aludtam. -
soo277
őstag
válasz
ForRedGlory #385 üzenetére
Hár nem tudom, nekem sokkal szebbnek tünik, robbanás, növényzet, stb...
De mondom nekem -
Puma K
nagyúr
-
torma1981
veterán
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Major Lion #381 üzenetére
Jól látod...sajnos. [link]
-
Major Lion
senior tag
Engem a Wildlands is lekötött sokáig enélkül a sok Division elem nélkül is, ez az Ubifikáció ahogy az egyik YT-er mondta borzalmas. Miért akarják hogy minden játékuk ugyan olyan legyen? Pont az lett volna a lényeg hogy vannak stilus elembeli különbségek a játékok között, de ezt elmossák szép lassan, aztán már mindegy lesz melyiket veszed, csak a kinézet más
-
duvi
nagyúr
Szerintem is
Ahogy haladunk előre, úgy nyilnak ki az új lehetőségek, amik színesebbé teszik a játékot. Tegnap éjjel visszanéztünk a Wildlandsba egy kicsit és csodálkoztunk, hogy néz ki. Emlékeinkben szebb volt, mint a BP. Valójában sokkal szebb a BP mint a Wildlands, csak nem olyan harsány színekkel operál, és sokkal realisztikusabb mint az elődje. Coopban pedig messze felülmúlja a játékélmény.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Major Lion #374 üzenetére
Részemről hanyagolom ezt. Nagy csalódás volt a béta, pláne úgy hogy a Wildlands-et mai napig tolom.
-
ZrogNV
tag
válasz
Erre állt rá a cég, AC, Division, Ghost Recon és félek ilyen lesz a Watch Dogs Legion.
Szerintem az elképzelésük nem rossz, óriási világ telezsúfolva tartalmakkal, hogy legyen mivel eltölteni az időt a játékosnak, de ezeket a játékokat 2-3 év alatt dobják össze. Szerintem nem marad idejük igazi élettel megtölteni, a story line-ok mindegyikben használhatók, élvezhetők, de az a brutális mennyiségű side és egyéb q aminek semmi jelentősége, szerintem ezek teszik unalmassá a játékot.
Vagy kisebb világban kellene gondolkodniuk vagy több időt szánni az elkészítésre. -
Gubu0101
veterán
válasz
Mondtam én,tiszta Div. 2 folytatás,vagy mintha valami mellék ága lenne
Sok hasonlóság van a 2 játék közt,bár én nem bánom
-
Major Lion
senior tag
Nem nem ér semmit ez a szar. Komolyan a gear score mi a francnak kellett ebbe is? Rohadtul semmi értelme, meg haszna, az ember mást se csinál csak törölgeti a szar fegyvereket, cserélgeti a ruhát.. persze, azt mondják ki lehet hagyni ezeket, de akkor minek rakták bele?
A raid-ekről meg az ostoba táborról nem is beszélve, mit keresnek ezek ebben a címben? -
ForRedGlory
félisten
Befizettem 1 hónap uPlay+ra... hát ez a játék érdekes. Annyira fut jól 144p-ben kellene úgy futnia, mint 1080p-ben. Van még mit rajta optimalizálni, de kiindulva a Wildlandsből, ebből semmi nem lesz.
-
rup1u5
nagyúr
Szomorú de manapság Mack az egyetlen review-er akinek a véleményére adok.
-
ZrogNV
tag
Köszi, így már el is jutottam 8-as szintig, most hogy már tudom mit kell csinálni
Azért egyedül extreme szinten van benne kihívás, főleg a drónok ellen, arra még nem jöttem rá ott mi a hatékony.
Sajnos ebben a játékban is az ac odyssey hibáit látom.
Rámentek egy óriási világ megalkotására és a mennyiség a minőség rovására ment. -
Puma K
nagyúr
Tényleg rámegy a létrára, de a bétás "nyomd hosszan a space-t" történetet végérvényesen el kell felejteni, mert most ha a létra közelében vagy kb elég csak rácsapni a space-re és tényleg elsőre megfogja-rámegy.
Most már úgy tudok le-fel létrázni mint a bétában ment... juhu!
-
duvi
nagyúr
Próbálgassátok a nagyon rövid space nyomást/leütést. Amikor közel mész és beadja a mászást, épp csak leütitek a spacet és egyből ráfordul. Mondom, én is szívtam vele, de addig próbálgattam, míg ráéreztem a ritmusára és azóta soha nem hibázik. Akár fel, akár lefelemenet.
(#367) Đusty
Szerintem nem lehet kitörölni, csak újraindítani (F), ha elbukjuk. Hal elvégeztük, akkor bekerül a teljesített listába. -
Đusty
addikt
Ki lehet törölni egy main mission elvégzését? Az F betűs utolsó visszatöltés már kevés, előrébbről kellene.
-
NemMo
őstag
Aki one x-en játszik az melyik módban játszik resolution vagy graphic fidelity?
-
Puma K
nagyúr
Most játszottam vele 2 órát és egyszer nem sikerült a korábban említett röviden nyomjam meg a space-t javaslat ellenére sem megtalálnia a karakternek elsőre a létrát.
Pedig eskü hogy nagyon rajta voltamA létrás történettől függetlenül úgy érzem, hogy ez a játék nem éri meg a 60 eurós árát, de még a -20% kuponos 48 eurósat sem.
Max 30, de inkább a 10-20-as ársávot mondanám rá.A GTA Online (1137 órával a játékban) a GRB-hez képest egy szimulátor. Minden téren.
Úgy érzem ebből gyors Red Dead Redemption 2 Online áttérés lesz a részemről... csak lehessen elővételben megvenni a RDR2-őt és már nyomom is a fizetés gombot. Ez meg marad egy tapasztalat a számomra, hogy Ubisoft játékért elővételben béta teszt ellenére sem szabad kiadnom pénzt. Az Assassin's Creed Odyssey viszont jó. Az megérdemel egy mondjuk olyan 30-40 eurós árcímkét. Igaz azt 60-ért vettem Season pass-szal meg nem tudom már milyen DLC-kkel együtt.
-
sheep
addikt
Én mindhárom bétában részt vettem, és az összesben bugos volt a létrára mászás. Nálam eleinte működött, aztán kb. egy óra játék után nemcsak a létrára nem tudtam felmászni, hanem egy kisebb akadályon sem tudtam átlépni. Ha bezártam a játékot és visszaléptem akkor jó volt, de sajnos ez nem megoldás.
Az utolsó bétában is ilyen volt, egy héttel a megjelenés előtt, ezért sem vettem meg a játékot egyelőre. Majd pár hónap múlva kiderül mennyire sikerült összekalapálniuk. -
Puma K
nagyúr
A bétát ~16 óráig játszottam. Abból ~11 órát egyhuzamban-folyamatosan.
Ott nem volt ilyen gond.Mivel szeretek lopakodni-felfedezni, így a béta ideje alatt nagyon sokat létráztam le és fel is. Ezért is feltűnő most ez nekem, hogy miért nem akarja elsőre-úgy megfogni ahogy a bétában sikerült...?
Egyszer nem tapasztaltam ezt a jelenséget, mint most a végleges avagy "teljes verziós" állapotában...
Meg természetesen próbálgattam is, hogy rövid ideig meg hosszan tartom a space-t.
Volt hogy forgattam-mozgattam a karaktert közben nyomkodtam hosszan-röviden a space-t majd megálltam (nem nyomtam semmit a WASD-ból) erre ráugrott a létrára... úgy hogy háttal állt...Azért köszönöm a tippet.
-
Đusty
addikt
Ez a játék tele van buggal és pont a feladatok azok ami a lényeg lenne, hogy működjön.
-
Đusty
addikt
Melékküldetés: ha a lopott teherautót leszállítom az alpha centauri resudencre mit kell csinálni? Azt írja get out into the truck de kiszállok és nem történik semmi lejár az idő és vége.
-
S e t h
nagyúr
Ps-en tolom.
Egyébként érdekes ez, most pucoltam ki egy ellenséges bázist és négy drónt szedtem le és azokból csak egy esetben kaptam meg automatikusan a cuccokat róla, pedig mindegyiktől messze voltam, a többit úgy kellett keresgélnem, egy nagy fekete folt a betonon jelezte csak, hogy hol találom.
Most fogtam a fejemet, el kellett lopni egy teherautót egy bázisról, mire kinyírtam mindenkit azt hittem megőszülök, mert nem volt jó a bázis elhelyezkedése, erre kiderült, hogy ha beosontam volna, elviszem a járművet, kb. csak 100 métert kellett volna menni és letenni, ott volt a cél, pár perccel megúsztam volna az egészet, facepalm. -
BigBlue69
őstag
Sziasztok. Hála Uplay+-nak 1 hónapig nyúznám a játékot.. Még nagyon az elején vagyok. Valaki, valakikhez tudnék csatlakozni? Hétköznap esti órákban Hétvégén kb. egész nap.
Nem-nem suli... 25+-os vagyok már bőven.
-
Puma K
nagyúr
Nálam az van, hogy rendszeresen nem akar rákapaszkodni a létrára... rásimul... meg áll mellette... ennyit tud leginkább... aztán egy "kis" b@szakodás után végre rácsimpaszkodik...
Lejönni kb esélytelen... ~6 óra alatt egyszer sem sikerült megfognia a létrát... mindig leestem...
Van ami a bétában bugos volt, de más jó volt.
Itt meg más bugos, de a bétás bugok nincsenekKíváncsi leszek meddig fog lekötni... a Division-nak 104 óráig sikerült...
-
duvi
nagyúr
Igen. Bármkor kipinelheted. Nyisd meg a Loadout menüt és mutass a class emblémádra a bal felső sarokban. Ilyenkor megnyílik az aktuális feladatlistád. Nyomj egy spacet és kész a pinelés.
(#351) S e t h
Ha egy távoli nagy drónt lövünk le, akkor nem kell odamenni hozzá lootolni. Automatikusan megkapjuk a lootját. Ha egy kis közeli drónról van szó, annak kilövés után látszik a loot ikonja a minimapon. -
S e t h
nagyúr
Ha lelövünk egy drónt, akkor hogy a lópikulába fogjuk majd megtalálni a roncsait ha éppen dzsungelharcot vívunk és rohangálunk mint Usain Bolt.
-
yodamester10
őstag
Bocs ha már volt kérdés de az istenért se jövök rá hogy tudok életet feltölteni?Valaki megtudja mondani melyik gombbal kell? G -vel gránátot dob.Köszi előre is.
Szerk: közben véletlen megnyomtam az ALT-ot
-
ZrogNV
tag
A class rank feladatokat valahogy be lehet aktiválni, hogy lássam hol járok a feladat végre hajtásában?
-
S e t h
nagyúr
Bétában nem volt ennyi bugom mint most.
Harc közben egyszer csak nem tudok lőni, de még fegyvert cserélni sem.
Újra kellett indítanom a játékot, utána lett jó.Eltűnnek a hangok videók közben, csak tátognak a szereplők.
-
Novver
senior tag
Nem hiszem hogy magyarázkodnod kéne. Wildlands-et imádtam a hibái ellenére is, és eddig ezt is.
Én is előrendetem, méghozzá az ultimate-et. Fájt a pénztárcámnak? Igen, mert ennyit nem szoktam költeni játékra. Sanszos hogy több mint 1000 órát beletolok? Jah, nem is kicsit!Én is élvezem
-
S e t h
nagyúr
Én egy másik topikban kritikus hangvételt ütöttem meg a játékkal kapcsolatban még a béta alatt, az akkori véleményemet most is tartom.
[link]
És itt jön a DE.
Az Ubi "játszatott" velem kb. 15 órát a nyílt és zárt bétában és elkezdett hiányozni a játék. Nem a fentebb említett hibák, hanem az az egy szigeten belüli magunkra utaltság, amikor ott állunk egy fegyverrel egy ismeretlen környezetben, társaink jó része meghalt és mondhatni egy ismeretlen ellenséggel kell felvennünk a harcot.
Tévedés ne essék, még most sem tartom világraszólónak a történetet, de úgy érzem még így is tud működni, főleg akkor amikor olyan szintű stealth-sniper feelinget ad, amit már egy ideje nem kaptam játéktól.
Ps4-es nem túl komoly kontroller mágusként engem a közelharc túlerő bedarál, de amíg kihasználva a terepviszonyokat osonva tisztítok meg egy bázist, addig engem ez a feeling magával ragad és szemet hunyok a hibák felett, amíg azok játszhatatlanná nem teszik a játékot.
A mikrotranzakcióra nem is térnék ki nagyon, mert amit az internet népe művel, az nagyjából tükrözi is az átlag intelligenciát a mai világban. Minden idiótának van internetes kapcsolata és okádhatja az éterbe, hogy mekkora pöcs.
A játékban szinte minden elérhető, amit te akár meg is vehetsz, vehetnél ha annyira türelmetlen vagy, hogy nem akarod küzdelem árán megszerezni, hanem neked azonnal kell. Jól felismerték ezt a gyártók- nem csak az Ubi- , hogy van egy réteg, mit egy réteg, szinte alig van ember akinek (közhely ON) a mai rohanó világban lenne elég ideje mindenre, ezért egy játékban is a könnyítés felé nyúlna, akár plusz pénzfizetési lehetőség árán is.
A másik fele meg az, hogy vagy a korom miatt, vagy mit tudom mi miatt, talán mert tudom használni a neuronjaimat, nem költök mindenféle skines baromságra, mert én nem a SIMS-sel játszom, nem Barbie babákat öltöztetgetek, hanem próbálok túlélni mostoha körülmények között. Én készséggel elhiszem, hogy a mai pubg, fortnite generációnak kell a skin, mert meg akarja magát különböztetni magát az online masszától, de engem a játékélmény motivál, nem az, hogy ki a tököm van a másik skin mögött.
Szóval igen, voltam akkora phasz, hogy előrendeltem a játékot és egyelőre még élvezem is. -
NemMo
őstag
Megvettem én is. Nekem tetszik. A látvány összességében elmegy.
-
duvi
nagyúr
Akkor én leszek a másik oldal
Szerintem kimondottan szórakoztató - főleg coopban - ha tisztában van vele az ember, hogy ez egy taktikai looter shooter. Én is láttam pár videót (még a mieinktől is), ahol nekiálltak Rambózni és estek-keltek az emberek, majd elmondták mindennek a játékot... Stabilan, lagmentesen fut. Jól skálázható a grafikai beállítása. A látványvilág vegyes, de nálam még bőven megüti a mércét. Van ahol nagyon szépen néz ki és vannak részek amiket elnagyoltak. A hangok kimondottan jól sikerültek. A térkép hatalmas, iszonyú sok küldetéssel. Sokkal összetettebb lett a BP, mint az elődje (Wildlands) volt. A menü és a térkép túl van bonyolítva, ezért nehézkesen kezelhető, de szokható.
-
Mizol29
senior tag
válasz
bulikavagyok #342 üzenetére
Biztos találsz ennél jobb játékot is addig amivel elütöd az időt. Én is minél több videót nézek róla ez is csak egy Ctl+C Ctl+V játék lett. Lásd Div2 és ez. A Div2 is hulladék ahogy ez. Semmi egyedit nem tudnak csinálni
-
-
ledgeri
nagyúr
[link] Na Bétához képest milyen?
-
Bibgr0
aktív tag
válasz
MikaVejneGI #310 üzenetére
-
duvi
nagyúr
Bármelyik táborhelynél lehívhatod a járműveidet. Csak rá kell kattintani az elérhető járműre a listádban és amikor tábort bontasz ott lesz a közeledben ( a terep adottságaitól függően). Igen, helikopterrel és dróddal is lehet aktiválni. Helikopterrel a közelbe kell repülni, drónnal viszont nagy távolságból is beolvassa. Utóbbinál a kérdőjeles helyszínekre kell fókuszálni és hagyni, hogy lefusson az azonosítás.
-
ZrogNV
tag
Lenne egy láma kérdésem.
Arra van lehetőség, ha kis szinten kiesik egy kék item,
annak a szintjét lehet valahogyan emelni? -
S e t h
nagyúr
A járműveimet hogyan tudom előhívni?
Az oké hogy a garázsban ki tudom jelölni, de tovább mi a lépés?Vhol olvastam hogy talán helikopterrel is lehet aktiválni bivouacot, közelébe kell repülni, de a távcsövet is említették.
Próbálta ezt vki, hogy miként müködik? -
Puma K
nagyúr
-
duvi
nagyúr
Mindenkinél. Állnak a BP szerverek.
-
k-adi
nagyúr
bocsi skacok, józsi kihúzta a kábelt
-
duvi
nagyúr
válasz
Gubu0101 #324 üzenetére
Tuti lelőtték a szervereket. Mi se tudunk visszalépni
Lehet, hogy most élesítik az 1.0.1 updatet. -
-
Puma K
nagyúr
Az eredeti forrásnál írják és én is csak most vettem észre, hogy az ujja... hát... eléggé nincs a ravaszon
Ma ha hazaértem végre elkezdhetem én is a játékot
Reggel nehezen álltam meg, hogy a munka előtti kutyasétáltatás után gyorsan ne nézzek felAhogy olvastam, a bétában készített, felszintezett és cuccolt karakter elvész.
Így teljesen 0-ról indul az aki pl a sima verziót vette csak meg.
-
Novver
senior tag
Aki esetleg AMD-s, melyik drivert használja?
Bónuszpont ha 5700 XT kártyával.Jelenleg a 19.7.5 van fent ami eddig a legstabilabb volt, viszont az új hoz optimalizálást a játékhoz, így kirpóbálnám ha másnak sincs vele gondja.
-
-
Novver
senior tag
Köszönöm, beadtam a csatlakozási kérelmet
Also, ez miféle mellékküldi? Ha megölöm őket, semmi nem történik, semmi nem updatel.
[link] https://imgur.com/7J9iCOx
A drón, afejlesztett spottal is sokkal nehezebben spotol mint wildlandsben. Ez vagy hiba amit javítanak, vagy eleve ilyen.
-
S e t h
nagyúr
válasz
bulikavagyok #316 üzenetére
Én csak délután tudom majd csekkolni, akkorra jön meg, de ubisoft oldalán, redditen még ilyen hibáról nem olvastam.
-
-
S e t h
nagyúr
válasz
bulikavagyok #313 üzenetére
Nem találkoztam hasonló problémával eddig, viszont az is tény, hogy gondolom most nem áll rendelkezésre annyi skill pont, amivel kapásból lehet fejleszteni mindent mint a bétában.
-
3 óra játék után eléggé vegyesek az érzéseim (XOX). Jelenleg nem ajánlom senkinek az első napos vételt.
Egy kérdés: hogy tudom a drónt rávenni, h spotolja az embereket?! Bétában nagyon simán ment alapból is, itt viszont alig-alig csinálja. Pedig már fejlesztettem is a drónon, h nagyobb legyen a spotolás hatótávja, stb, de csak azokat az embereket jelöli meg, akikből valamilyen infót lehet kiszedni.. Nem értem.
-
John Marston
csendes tag
válasz
MikaVejneGI #310 üzenetére
Köszönöm
-
MikaVejneGI
aktív tag
válasz
John Marston #309 üzenetére
Hali. Space nyomvatart, megvár mig belassul a kép, és meghallod a légzést.
Van valami stat oldal , ahol meglehet nézni a karakter statisztikáit?
-
John Marston
csendes tag
Igazi noob kérdésem lenne: mesterlövész skillben hogy lehet visszatartani a lélegzetet? Köszönöm.
-
MikaVejneGI
aktív tag
Hali.
Amit duvi linkelt oldalon van 2 build,sajna medic,és panther ezt kipróbálta valaki?
Lehet skill pontokat törölni?
Köszi.
[link] -
Novver
senior tag
Van valami közös discord esetleg?
Playgroundon láttam hogy mindenki tolja, de gondolom singleben még.
Coopban benne volnék, akár storylinet is végigvinném valakivel, de leginkább a mellékküldik izgatnak.
Apropó küldik, ingame az összes mellékküldit fel lehet fedezni a küldetés tabon ugye? -
Novver
senior tag
Amúgy bátran vegyetek fel uplayen, ugyanezen a néven vagyok mindenhol, és mehetünk coop. Egyedül unalmas
-
ledgeri
nagyúr
[link] Melyik beállítás mennyit ad-vesz. Angolosok előnyben, de hát látszik is mi hogy néz ki... végén ajánlott beállítás kombó.
(első patchig ...) -
Novver
senior tag
Eddig egész jó lett. Tolná valaki coopban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Premier előzetesen az FBC: Firebreak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen processzort vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest