Új hozzászólás Aktív témák
-
Achar
tag
Esetleg karácsony környékén vagy jövőre. Van egy pár bosszantó dolog, THEVR-éknál a béta tesztes videóban látni a legtöbb hibáját a játéknak, például rohadt kellemetlen random pontokra dob vissza kb 1 km-re, engem is bedobott egyszer egy hegy alá.
Az AI is elég érdekes néha, van, amikor taktikázik, van amikor földbuta. Csapatban játszottam mikor jött egy drón egy kisebb tanyán. Na ez elkezdett körbe-körbe repkedni, tök értelmetlenül. Volt olyan, amikor 1 km-ről lőttünk egy "tábort", az ellenség meg mint a felbolydult hangyaboly, rajzott összevissza, csak felénk nem.Én azt tanácsolom mindenkinek, hogy azért várni kell egy kicsit a megjelenéssel, mert az UBISOFT-tól megszokott módon egy félkész játékot kapunk, és egy fél év kell meg egy jó pár update meg patch, mire értékelhető lesz a játék. De ez csak az én véleményem...
-
XeeN
senior tag
A mi 4-es partink a szokásostól eltérően, most nem ugrik bele egy új játékba. A beta sajnos egyikünket sem győzte meg. Tudom, hogy ez a verzió egy korai build, de a (tapasztalt) bugok mennyisége elriasztott. Az ára sem mellékes, ezért majd min. három hónap múlva újra értékeljük a helyzetet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple Pencil 2 (második generáció)
- szinte új MacBook Air M3 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged