- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Asztrofotózás
- OLED TV topic
- Milyen asztali médialejátszót?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Krisz0418 #931 üzenetére
Én inkább a story előtt fölözök, mint a nagy finálé után...
Bár párhuzamosan lenne a legjobban széthúzott story-s!
(Ezért is utáltam mikor a FC5öt, és az Xp alapú fix küldiket: 100 méterem múlott, hogy meglett volna a rádió-csatornás/DJ-s küldi, de persze bedobott a játék egy "entartaintment-enemy-t", így túlmentem az XP limiten és jött az automatikus zene, és így a maradék 2/3-ad játékot lockolt északkal, és alap rádióval nyomtam végig...)
-
ledgeri
nagyúr
Ha felfedezel egy nagyobb helyet, akkor írja mi van benne (elite part, meg mifene) egyébként meg pl a freeweekend alatt, csak a side-mission-ökre koncentrálva úgy lett kimaxolva egy LMG maxra (egyetlen fegyóm így), hogy az utcsó (számomra, Behemoth) küldihez szerelkeztem fel dupla LMG-vel, és az északi kis sziget felén mentem át gyalog. Addig, a kb 40 óra alatt meg esett minden más ami nem specifikusan LMG... Szeintem ha random nézelődsz, akkor nagyobb eséllyel ad "épp hordott" fegyverhez cumót!
-
ledgeri
nagyúr
Hát a freeweekend alatt meglett az aktuális 4 taktika maxra, és azt hiszem, hogy az összes side mission.... Mondjuk nem egyben volt 15+km-es hopp ide hopp oda, hopp amoda, aztán "one more thing"... na az ilyenek nem okék! Ez alatt az idő alatt kb 4* fagytam ki/crash-elt be a játék... Szóval jó az átlag... 10 óránként egyszer.
-
ledgeri
nagyúr
No hát nyomtam, de nem okozott csalódást: Mikor még először mentem a barlangba egy helyen állóra fagyott a karakter. Kellett neki egy resi, azután meg nem adta be a végét az indítő küldinek, így elkezdtem barangolni. Amint beszéltem egy side-mission-ös emberkével, jött valamilyen drón, mert miért ne, meg hasonlók.
Mindegy, ingyen van! -
ledgeri
nagyúr
No Bétából visszatérve: bármi ajánlott beállítás, amivel valami jóval jobb, mint nélküle? Bármire gondolok... Ghost Experienc felé azért kacsingatok...
-
ledgeri
nagyúr
[link] Na Bétához képest milyen?
-
ledgeri
nagyúr
[link] Melyik beállítás mennyit ad-vesz. Angolosok előnyben, de hát látszik is mi hogy néz ki... végén ajánlott beállítás kombó.
(első patchig ...) -
ledgeri
nagyúr
Valaki tudna nyomni egy pritscreent, hogy miket ad és meddig meg egy specializáció? (A medic, sniper, stb, elég egy belőle!)
-
ledgeri
nagyúr
Ok, wildlands... valamit kerestem, és ezt dobta ki... [link]
-
ledgeri
nagyúr
-
ledgeri
nagyúr
Üdv! Hát én is lenyomtam ezt a bétát...
Érzésre a wildlands-ból veszített 20-25%-ot, amit a Division-ből pótolt (nemgyerebe)... Mindegy a wildlands is free-weekendeken lett végig játszva, ez is úgy lesz...
Pér helyen beszorultam, párszor sátorkából kilépve 5-10 méterre, vagy 1 km-re éledtem... egyszer meg olyan helyre teleportálódtam, ahonnan csak a map alá esni lehetett... mindegy erre van a béta...
Mondom legyünk jók, és jelentsük... erre látom, hogy az Ubisoft forumára nem lehet feltölteni képet... mert ugye képhostolásra már nincs pénz....
-
ledgeri
nagyúr
Épp a nyilthétvége végén nyomtam végig az előzőt... Tetszett!
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Milyen NAS-t vegyek?
- Villanyszerelés
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- TCL LCD és LED TV-k
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- További aktív témák...
- Asztali PC , i5 9500 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 512GB SSD
- Dell Latitude 5410 Laptop 14", i5-10310U, 8 GB, 512 GB, Touch, Win11 - B
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest