- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
- ZIDOO médialejátszók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti72837
addikt
válasz Prien #188197 üzenetére
Nekem másnap már egyáltalán nem csinálta. Pedig nem csináltam vele semmit. Valamilyen hiba lehetett akkor.
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
Prien
addikt
válasz zsolti72837 #188179 üzenetére
Az applikáció adatai törlése + gyorsító tár törlése megoldotta a gondot, úgy néz ki. Meg ha több eszközön van telepítve, azokon is el kell végezni.
A kevés is több a semminél.
-
M1995
aktív tag
Milyen lett? Kikaptak! 500 forintot se lehet nyerni.
Holnapi szlalomot Zrinka Ljutic nyerje 2x és fociban egy kis szünet, csak az a Tottenham ligakupa nyitott. -
M1995
aktív tag
Fiorentina 2x (bár kissé gyanús a jó odds)
-
M1995
aktív tag
válasz Enigma1945 #188188 üzenetére
Ráfáztam én is. Mbappe 5. perc gól, szuper. Legközelebb ránézek 4:1 a Barcának!
[ Szerkesztve ]
-
Enigma1945
őstag
Benne van szerintetek, hogy a madrid rug legalabb meg egyet?
elkepesztoen gyenge..Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
M1995
aktív tag
Kármentés megint jó apróval, Stuttgart 2x és Manchester tovább 3x
Real Madrid nyeri a döntőt 1,8x
-
M1995
aktív tag
A mai szelvény hamar elment: Tottenham
-
LaciMc82
aktív tag
-
v-man
őstag
válasz LaciMc82 #188182 üzenetére
a kombi nyereményt nem egy összegben az összes esemény végeztével, hanem folyamatosan írja jóvá, amint egy variáció is véget ér és nyer a szelvényről, az a töredék összeg megjelenik a számládon.
tehát itt a 3 legkorábbi zöld esemény után beérkezett nyeremény-részt valamire feltetted valószínűlegXO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
M1995
aktív tag
Kármentés volt csak: Milan szelvényt kivettem meccs közben, Genk jó lett.
Inter, Napoli, Tottenham, Newcastle 2,2x -
LaciMc82
aktív tag
Na valaki erre mondjon valami okosat🙄
Be -és kifizetés 2742 de ott van a nyereménynek az a 3217 Ft amiből egy fillért el nem költöttem....
Tiszta hülye aki nem normális
-
pohár
félisten
-
zsolti72837
addikt
válasz Prien #188177 üzenetére
Tegnap óta nekem is küldi őket ezerrel. Megnéztem a beállításoknál, de nincs is bepipálva, hogy jöjjenek.
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
M1995
aktív tag
Genk 1,5x
-
Prien
addikt
Az Eredmények app nálatok is küldi az értesítést az összeállításokról? Pedig ki van kapcsolva idegesítő, mindig azt hiszem,hogy gól van.
A kevés is több a semminél.
-
sherlock82
senior tag
Így látatlanba
Lazió nyer
BVB meccs 2.5 gól föléIphone se 2, Hoka Arahi 7, Garmin Instinct 2
-
pohár
félisten
-
-
M1995
aktív tag
Tottenham jut tovább még nyitott, hát nyertek 1:0-ra, elfelejtettem visszavágó is lesz.
Élőben Real Madrid 1,65x -
Soulfly842
addikt
mára ezt tervezetem a nyereményből, a többit meg bezsebelem :
-
lord_m
senior tag
Gratula az elmúlt napok nyerteseinek!
Mai próba:
Eldense - Valencia 2,5 over, 2,07x -
tisn
addikt
válasz Soulfly842 #188166 üzenetére
ezeket berakhatnad elore
-
Soulfly842
addikt
válasz Dan-szan #188165 üzenetére
Mostanában sokkal kevesebbet is játszottam az évvége nekem plusz őrület volt, egyszerűbb betegségek is elkapták a családot, utána meg (karácsonyt követően) irány vissza az edzőterem (kihagyás után; heti 4-5 kőkemény edzéssel ) s itt sem nagyon olvastam
Az elmúlt ~ 1,5-2 hónapban kevés szelvény mellett 2 hasonlóm még volt ill. egy 3E-ből 270E. Próbálok majd sűrűbben benézni, írniKöszönöm mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
-
Dan-szan
senior tag
válasz Soulfly842 #188163 üzenetére
Szép . Régen jártál erre...
Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
fekomat
tag
válasz Soulfly842 #188163 üzenetére
szép, gratulálok!
-
Soulfly842
addikt
Innen már csak nem lesz gond
-
M1995
aktív tag
Forest
QPR DNB -
M1995
aktív tag
Bukta hétvége teljesen, rendes foci szelvények is, aprós sí is mind.
A Manchester három meccs óta gólt se rúgott, most kettőt is a Liverpoolnak, nyilvánvaló. El is ment amit az Inter és a Real hozott. -
M1995
aktív tag
Tettem még focit, mivel sí tippek csak apróval, szerintem jó lehet ez a szelvény: Arsenal DNB & Liverpool 1,8x
-
pohár
félisten
Real bazdmeg
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
M1995
aktív tag
Newcastle és Arsenal jó, mai tipp Inter jut tovább 1,5x
-
lord_m
senior tag
BÚÉKmindenkinek! Nyerő tippeket, sok nyereményt!
Ma ezekkel próbálkozom:
Maccabi Haifa - Maccabi Bnei Reine 2,5 over, 1,59xNewport - Wimbledon 2,5 over, 1,78x
-
pohár
félisten
válasz M1995 #188146 üzenetére
igazán bekaphatják
ha csak simán nyertek volna, a -1AHC betem árát visszakaptam volna, de legalább a nagyobb tétes jött volna
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
na mondom rákúrok a Bologna -1 hendire (és sima H-ra) 7k-t, ez sima ügy lesz... hát persze, ezek a semmiből fordítanak idegenben
-
sherlock82
senior tag
ma man utd meccs 2 . 5 fölé
Iphone se 2, Hoka Arahi 7, Garmin Instinct 2
-
lord_m
senior tag
Ma csak egy hirtelen próba, mert ünnepekkor és között eddig nem igazán játszottam.
Linfield - Larne 2,5 over, 2,22x
-
sherlock82
senior tag
MA ismét olasz , angol meccsek
Tottenham
Napoli nyerIphone se 2, Hoka Arahi 7, Garmin Instinct 2
-
LaciMc82
aktív tag
Még a végén Inter drukker leszek....na jó azért azt Ac Milan drukkerként nem
-
zsolo89
csendes tag
Mai egyiptomi
-
M1995
aktív tag
Karácsonyi foci 26-án:
Leeds & Coventry 2x
-
zsolo89
csendes tag
Ezt csak úgy poénból tettem délutánram hátha... olyan jó oddsok voltak rá, egyiptomi 2
-
CartmanLand0
senior tag
Sziasztok!
Esetleg tud valaki valami infót arról, lesz e újra normális vsport fogadási lehetőség BoaBeten ? Pár hét kihagyás után ránéztem, katasztrófa ami ott van.
A jó hírnévhez egy élet munkája kell ... a lerombolásához elég egy perc ...
-
M1995
aktív tag
Lazio, Napoli, Arsenal legalább hozták.
Juventus
Chelsea
Atalanta & Real -
M1995
aktív tag
válasz sherlock82 #188126 üzenetére
Stuttgart is rossz tipp, hát eddig belenyúltam.
-
M1995
aktív tag
válasz sherlock82 #188123 üzenetére
Nem szakad meg úgy tűnik.
-
M1995
aktív tag
Man City DNB
Stuttgart
Lazio
Napoli
Arsenal -
sherlock82
senior tag
MAi tipp,
city sorozata megszakad és szerintem nyer, ill Frankfurt - Mainz GG esetleg még, Nápoly és LAzio nyer.
Iphone se 2, Hoka Arahi 7, Garmin Instinct 2
-
lord_m
senior tag
válasz sherlock82 #188119 üzenetére
Szerintem GG-ra jó lehet, az 1,62x
-
sherlock82
senior tag
ma bayern - Lipcse.
Első a negyedik ellen.
Hazai 1.22 oddsz , nevetségesek.Iphone se 2, Hoka Arahi 7, Garmin Instinct 2
-
M1995
aktív tag
Rossz. 2,5 felett lett volna jó.
Fenerbahce 1,5x
AC Milan 1,7x
aprós biatlon Oeberg 3,2x és holnap sí tipp top3 Lara Gut 2x -
v-man
őstag
tpron igényelhető év végi 2000 ft bónusz (BONUSZ1218), legalábbis többen kaptunk akit érdekel nézzen rá ma
XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
M1995
aktív tag
válasz LaciMc82 #188107 üzenetére
Bayern, Barca, Milan is. Viszont kiscsapatra is hiába: Utrecht hazai pályán emberelőnyben futott a döntetlenért, Gent hazai pályán az utolsó előtti ellen csak döntetlen. Ez a hétvége bukta. Pedig a péntek 13 tippekkel milyen jól indult.
Galatasaray & Olimpiakosz & Porto
-
LaciMc82
aktív tag
A nagy csapatok már karacsonyoznak? Liverpool,Real,Arsenal,Juventus....?
-
M1995
aktív tag
Kiderült, hogy van ez a gólszerző tipp: Mbappe tippre tét vissza, érvénytelen fogadásnak jelölték mert sérültként keretben sem.
Mai duplázós szelvények:
Utrecht
Gent
Milan & Chelsea -
M1995
aktív tag
Meg se néztem, mert 200 forintos tippet minek elemezni, mégis mi van olyankor se Vini, se Mbappé nem játszik ma? Csak annyi szerepelt 0:0-nál visszajár, akkor így biztosan bukta a gólszerzés tipp, ha pályára sem lépnek? Akkor ezt a fogadási formát gyorsan elfelejtem, vagy legközelebb csak kezdő kihirdetése után, hiába már jóval előtte ott van a fogadási lehetőség. Mbappé sérült, még csere sem, ilyenkor szerintem illene visszaadniuk a tétet.
2:2 félidőben a meccs, élőben az elején hazai vezetésnél 2,2x volt a Madrid kétesély, jó lenne nyernének is. A Juventus tipp már szinte zsebben.
Holnap kézire mit kell tenni? Francia és norvég DNB kötésben?
NFL Kansas nyer? Apróval tettem eddig biatlon franciák 1,8x és szlalomban Clement 2,4x -
M1995
aktív tag
-
tzimash
őstag
üdv,
tettem 4/5-be egy Wirtz, Sané, Gradisar, Trossard, Van Dijk kezdőként gólt szerez szelót.
Első 3 jött, Trossard a 75. percben állt be, Van Dijk még nyitott. Trossard így 1-es szorzóval lesz és elvileg valami aprót már nyertem? -
sherlock82
senior tag
A német Bayern - re nem kellett volna fogadnom.
Nem baj majd holnap visszahozza kézilabda remélemIphone se 2, Hoka Arahi 7, Garmin Instinct 2
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC távirányítós drón szett - újszerű, garanciával
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +RLSoco nagy táska
- DJI Mini 3 pro drón táska (Skyreat), ND Filter
- DJI Mini 4 Pro / Mini 3 Pro / Mini 3 drón akkumulátor, töltő, Fly More Kit, ND Filterek, táska
- DJI Air 3 Fly More Combo FMC drón +Garancia +Care Refresh