- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- Milyen házat vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- eGPU tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Milyen asztalt vegyek?
- Milyen széket vegyek?
Aktív témák
-
SpeedR
őstag
Miért ne lenne érdemes CPU feszt állítani? Alapból iszonyúan túl van feszelve. Enyémnek a max órajele 1,7 GHZ, amit a gyári 1,3 volt helyett simán visz 1,03 volton, ami egyrészt sokkal hűvösebb működést eredményez, másrészt akksiról működtetve sokkal tovább bírja a gép. De ha akksiról megy, akkor simán leszabályozom 600mhz-re, amit a gyári 1 volt helyett atomstabilan tud 0,7 volton is. (így lehet nyerni kb + fél órát)
Monitor kikapcsolást/alvást/hibernálást pedig a windowsos alapszoftverből is simán lehet szabályozni. TPFancontrol-t természetesen használom, és szerintem NHC-vel kiegészítve tökéletesen kiváltja ezt az IBM Power Managert. -
kerlas
tag
Nálunk a családban van kettő R51e és egy T61. Már mindegyiknél tapasztaltam a jelenséget, bár viszonylag ritkán jön elő, és ahogy megfigyeltem eléggé beállításfüggő. Értem ez alatt azt, hogy ha érzékenyre van állítva, akkor sűrűbben jelentkezik, ha kevésbé érzékenyre, akkor pedig szinte soha. Én ebből azt szűrtem le, hogy ez technológiából adódó probléma lehet, és szükség van néha hogy kalibrálja magát, szerintem ezzel hiába fordulsz a szervizhez.
Aktív témák
- NBA és kosárlabda topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- Milyen házat vegyek?
- X140M1F4N károsultjai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Portege X30-E - i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Dynabook A40-G - Intel 5205U I 4GB I 128SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook 12 Retina - Magyar bill. - 2016 Early - 256 SSD, 8GB, 1.5GB
- Samsung Galaxy S25 FE 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- JBL STAGE 2 9634
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi