Hirdetés
- Androidos tablet topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Ezzel tényleg tizenkilencre húzott lapot a Gigabyte
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Huawei MediaPad M5 - nagyot szól
Aktív témák
-
Avalon
tag
Na, most hogy szövögetem a terveimet az új OS-ről, ma sikerült leejtenem a laptopom. Futottam a busz után, és kicsúszott a kezemből. Nem esett nagyon magasról, de betonra, és még csúszott is egy 20 cm-t. Rossz volt nézni.
Nagyon nagy baja nem lett, de kilazult a fedél, már nem tart annyira mereven, meg letört a műanyag borítás egy 0,5x1 cm-es darabon a jobb hátsó sarkán. :S
Nyáron úgyis vittem volna szervízbe, most a kijelzőt is megcsináltatom, de a letört darabbal nem tudom mit lehetne kezdeni. :S Azt sem tudom lehet-e egyáltalán javítani.
Azért durva, láttam az arcukat akik a buszon voltak, szerintem senki sem hitte, hogy egyben maradt, de hát ezért Thinkpad.
Aktív témák
- Óra topik
- Windows Insider Program
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Call of Duty: Black Ops 7
- Androidos tablet topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Formula-1 humoros
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- AKCIÓ!! Dell Latitude 5420 Prémium laptop i5-1145G7 / 16GB memória / 14" FULL HD IPS / SSD / Win11
- Lenovo Legion Booststation RTX2060 6GB videokártyával
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 touch gari 2028.11
- Lenovo Thinkpad T490, 14" FHD IPS kijelző, I7-8565U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gara
- Macbook Air 13" M1 A2337 2020 8GB Viseltes eszt. áll.
- Fitbit Versa 4 okos óra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3889, 100% Akksi
- Nuki Smart KeyPad 1 okos zár kiegészítő
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521, 100% Akksi
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nagyon nagy baja nem lett, de kilazult a fedél, már nem tart annyira mereven, meg letört a műanyag borítás egy 0,5x1 cm-es darabon a jobb hátsó sarkán. :S