Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Hobby elektronika
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Androidos fejegységek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen széket vegyek?
Aktív témák
-
lamazonia
tag
hát, remélem hogy nem törik össze a zsanér, d600nál kétszer fordult elő, (pont mindig 1 évet birt, garba cserélték-sokat használom 90°elfordítva...)
OFF:
kicsit félek hogy összetöröm
a d600 az szívos volt, a d620 nemteccik, meg 70rongyal drágább lenne, és kicsivel gyengébb teljesítmény
remélem hogy ez kibirja nálam azt a 3 évet amire veszem...
a d600al két balesetem volt-bringázom, mindig, sokat, gyorsan...-egyszer rámnyítottak egy ajtot-mármint bringán- ekkor simán az ajtóhoz vágodot a másik felén a notistáskám, arra -caselogic nbp3-arra meg én.
Hiba: készenlétből nem ébredt fel, de utánna simán ment.
egyszer meg hülye voltam, és patkázáskor óra buktam, hátitatyóra meg a bringa, ekkor jobb oldalt eltört a müanyag réssze-humansoft simán cserélte
(mondjuk , akkor volt egy alaplap csere is, mert valahogy recseget a noti hangkártyája)-de az esés után közvetlen még kb fél évig simán ment
az átlag, hogy elalszom a notival-fránya vizsgaidőszak- és az ágy mellet landol a gép.
Persze vigyázni kellene rá, csakhát...
Aktív témák
- BestBuy topik
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- BMW topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga 7 2-in-1 14IML9 , Ultra 5 , 2.8K OLED 120HZ , 16GB DDR5 , 512GB SSD
- AKCIÓ!! Dell Latitude 5420 Prémium laptop i5-1145G7 / 16GB memória / 14" FULL HD IPS / SSD / Win11
- Lenovo Legion Booststation RTX2060 6GB videokártyával
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 touch gari 2028.11
- Lenovo Thinkpad T490, 14" FHD IPS kijelző, I7-8565U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gara
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1TB GTX1650 500nit 4K 1 év teljeskörű gar.
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659, 100% Akksi
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- GoPro HERO12 Black (CHDHX-121-RW) akciókamera
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(mondjuk , akkor volt egy alaplap csere is, mert valahogy recseget a noti hangkártyája)-de az esés után közvetlen még kb fél évig simán ment