- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Projektor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Igen, jól tippeltünk, itt a fekete D15 G2
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Bejött az ASUS-nak az OLED
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Autós kamerák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
Scalpel
senior tag
válasz
tototos
üzenetére
Sziasztok!
Első benyomások:
Tényleg nem legenda az, hogy egyben van a gép, mert tényleg nagyon jó az összeszerelési minőség. Én arra allergiás vagyok, ha nincs, szóval nagyon minőségi benyomást kelt. Egyébként is olyan gépet kerestem, ami bírja a strapát, mert fogom cipelni be az egyetemre sűrűn. A Fn billentyűnek van egy furcsa zöreje, de ez lehet csak az én hülyeségem, a telefonomnál is volt ilyen problémám...
A Thinklight kitalálójának Nobel-díjat adnék, mert óriási ötlet. Olvasni lehet a fényénél.
A vinyó talán kicsit lassú, de mivel egy 7200-as sata2-es (ez utóbbi nem szoroz semmit) samsunghoz vagyok szokva (kezdeti átviteli sebessége annak 71,8MB/s), ez talán nem meglepő. Mivel ez az első laptopom, nagyon körüljártam a dolgot, végig olvastam szinte mindent. Remélem nem fogok csalódni.
Billentyűzet tényleg remek. Most még egyébbként az asztaliról irogatok. A touchpad érzékeny, a kétirányú scroll jól működik. A trackpointot szerintem nem sokat fogom használni, mert a tapipad nagyon jó.
A gép nagyon halk, az asztalim hangorkánja már kifejezetten bántja a fülem.
Kb. ennyi. azt már beállítottam, hogy 50% akku töltöttség felett ne töltsön rá. Mivel 35%-ra is kb. 1:50-et írt ki hátralévő időnek... alap nyomkodással, akksi kiímélő módban.Shadowfax: hátha segít még, idle fogyasztás akkukímélő módban akkuról 7 watt körül, legalábbis a program szerint. Nem tudom, nem tűnik reálisnak. Biztos lesz ez még így se.
Aktív témák
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Projektor topic
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gumi és felni topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Igen, jól tippeltünk, itt a fekete D15 G2
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Lenovo Y520 I5 7300HQ GTX 1050 TI 16gb ram 256/1Tb
- XPS 9320 27% 13.4" 3.5K OLED érintő i7-1260P 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- Latitude 7430 27% 14" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS érintő i7-1270P 16GB 512 magyarított vbill ujjolv IR kam gar
- Lenovo Thinkpad L15 (11.th i5, 16 GB 500 GB M.2, FHD) leárazás!!!
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest