- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HP notebook topic
Aktív témák
-
Yaye
őstag
Buenosz diász minden kedves Thinkpad fannak!
Úgy esett hogy lecserélhettem a masinámat egy zsírúj T43-ra. Összességében csalódott vagyok. Most próbálom gyűjtögetni az érveket, hogy miért ne kérjem vissza nagyon gyorsan a régi Acerem
Azzal nem lehet mit kezdeni, hogy hogy lehet 2006-ban olyan dtr notit gyártani amin csak 2 USB csati van, azok is úgy hogy véletlenül se lehessen egyszerre használni őket. Az aggasztóan puha fedél miatt megpróbálnék nem aggódni. A kijelző fakó színeit majd megszoknám. A hiányzó Firewirét elnézném, úgy sem használtam. A nem-integráltsága ellenére elég harmatos vga (Mobility X300 128 MB) miatt szívom a fogam, de néhány komoly előnyért cserébe hajlandó volnék lemondani az újabb gamék lehetőségéről. Ezeken túl viszont két dolog bosszant leginkább:
- Nem csinálok semmit, és a proci mégis fullon pörög, ennek megfelelően a venti állandóan zúg. Indításkor még minden oké, de kis idő után a venti szó szerint felbőg, aztán picit visszavesz, de utána végig bekapcsolva marad. Figyelem a prociterhelést, de sehol semmi, a Thunderbird megy meg két oldal a Firefoxban, a terhelés folyamatosan 15% alatt, néhány percenként egy-egy villanásnyi 50% körüli tüskével. A proci ennek ellenére full 2 GHz-en megy, néha vissza-visszavesz 800-ra , de csak rövid időkre, aztán újra hosszasan fullon pörög. Jó öreg Acer TM8000 ventije legtöbbször állt, olyan csöndben volt hogy azt se hallottam hogy megy, ez meg állandóan zúgLehet valahol piszkálni ezt a dolgot? A Power Managerben csak a lehetséges maximum órajelet tudom beállítani, azt nem hogy mikor és mennyi időre kapcsolja föl-le.
-Olvasom hogy egyes gépeknek sípol az lcd-je. Hallott valaki hasonlóról a hálózati csatoló kapcsán? Ha adatot tolok a helyi hálózaton ahogy a csövön kifér, akkor idegesítő, magas frekis sípolás-cirpegés hallik a hálózati csati felől.
Visszakunyeráljam a 8000-est, ami csöndes volt, kemény, gyors r9700-al, firewiréval, 4 usb-vel, kártyaolvasóval, csendes hálócsatival, és rendes (bár messze nem tökéletes) színekkel, valamint sarokban lévő Ctrl gombbal? Vagy megér ennyi áldozatot egy pöcökegér, egy ujjlenyomatolvasó, a híres IBM design, meg pár fancy gyári utility? Kíváncsi vagyok a tapasztalt T-tulajok véleményére!
üdv: Y.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 32/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- UHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest