- Vezetékes FEJhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Androidos tablet topic
- IFA 2025: Körömnyi SSD-k videózáshoz
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen házat vegyek?
Aktív témák
-
Yaye
őstag
Buenosz diász minden kedves Thinkpad fannak!
Úgy esett hogy lecserélhettem a masinámat egy zsírúj T43-ra. Összességében csalódott vagyok. Most próbálom gyűjtögetni az érveket, hogy miért ne kérjem vissza nagyon gyorsan a régi Acerem
Azzal nem lehet mit kezdeni, hogy hogy lehet 2006-ban olyan dtr notit gyártani amin csak 2 USB csati van, azok is úgy hogy véletlenül se lehessen egyszerre használni őket. Az aggasztóan puha fedél miatt megpróbálnék nem aggódni. A kijelző fakó színeit majd megszoknám. A hiányzó Firewirét elnézném, úgy sem használtam. A nem-integráltsága ellenére elég harmatos vga (Mobility X300 128 MB) miatt szívom a fogam, de néhány komoly előnyért cserébe hajlandó volnék lemondani az újabb gamék lehetőségéről. Ezeken túl viszont két dolog bosszant leginkább:
- Nem csinálok semmit, és a proci mégis fullon pörög, ennek megfelelően a venti állandóan zúg. Indításkor még minden oké, de kis idő után a venti szó szerint felbőg, aztán picit visszavesz, de utána végig bekapcsolva marad. Figyelem a prociterhelést, de sehol semmi, a Thunderbird megy meg két oldal a Firefoxban, a terhelés folyamatosan 15% alatt, néhány percenként egy-egy villanásnyi 50% körüli tüskével. A proci ennek ellenére full 2 GHz-en megy, néha vissza-visszavesz 800-ra , de csak rövid időkre, aztán újra hosszasan fullon pörög. Jó öreg Acer TM8000 ventije legtöbbször állt, olyan csöndben volt hogy azt se hallottam hogy megy, ez meg állandóan zúgLehet valahol piszkálni ezt a dolgot? A Power Managerben csak a lehetséges maximum órajelet tudom beállítani, azt nem hogy mikor és mennyi időre kapcsolja föl-le.
-Olvasom hogy egyes gépeknek sípol az lcd-je. Hallott valaki hasonlóról a hálózati csatoló kapcsán? Ha adatot tolok a helyi hálózaton ahogy a csövön kifér, akkor idegesítő, magas frekis sípolás-cirpegés hallik a hálózati csati felől.
Visszakunyeráljam a 8000-est, ami csöndes volt, kemény, gyors r9700-al, firewiréval, 4 usb-vel, kártyaolvasóval, csendes hálócsatival, és rendes (bár messze nem tökéletes) színekkel, valamint sarokban lévő Ctrl gombbal? Vagy megér ennyi áldozatot egy pöcökegér, egy ujjlenyomatolvasó, a híres IBM design, meg pár fancy gyári utility? Kíváncsi vagyok a tapasztalt T-tulajok véleményére!
üdv: Y.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- BestBuy topik
- IFA 2025: Tank, pók és egyéb furcsaságok az Oscal standján
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fogyjunk le!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 11
- Autós topik
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Eladó Apple MacBook Air M2 (2022) hibátlan, magyar billentyűzet, csak külső monitorral használt!
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4
- T14 Gen2 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 256GB magyar bill ujjlolv IR kam gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro 128GB Kék / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest