- Önvédelmi fegyvernek is elmenne a Keychron analóg billentyűzete
- iPad topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- „Ezt a sorozatot emberek készítették!”
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Google Chromecast topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
Sipi
addikt
válasz
eszizoli
üzenetére
Hm, azt hiszem, értelek. Ezek szerint telepítés után egyből, mindenféle driver felpakolása _előtt_ akartad aktiválni? Mert akkor tényleg lehet ez a gond, hiszen kvázi semmi sem egyezett meg a régebben aktivált Windows alatt lévő hardverrel.
A kérdést nem teljesen értem. Arra gondolsz, hogy ha megvannak a recovery cédék, vissza tudod-e állítani a recovery partitiont? Amennyiben megvan az üres hely neki (a régi rejtett rész), akkor igen. Ha a jelenlegi rendszer elfoglal mindent, akkor nem, hiszen kell neki egy rész, ahova felmegy.
Ha most még úgyis szűz a rendszer, a helyedben lecsípnék egy részt a vinyó elejéről (amekkora eredetileg volt, sajna, én nem tudom, mennyi, talán 5 giga), beállítod rejtettre, majd utána Windows install.
Vagy dönthetsz úgy is, hogy leszarod, használod így, rejtett rész nélkül. Amikor összedől, úgyis gyalu az egésznek, s akkor állítod helyre a rejtettet, majd arról az eredeti IBM-es oprendszert.
(Annyi ''gáz'' azért van, hogy egyes programokat nem az IBM készít, hanem a gyári géphez adja. Le sem tudod tőlük tölteni, hiszen nem az övék. Ezek sajna ''elvesznek'' a számodra, míg nincs recovery készleted. Egy gyári rendszeren úgy tudom, a C:\IBMTOOLS alatt van ez a néhány program, s majd egy szakértő (pl. Shadowfax) esetleg linkel doksit, hogyan lehet a recovery-ből kinyerni ezeket anélkül, hogy újrahúznád az egész gépet.)
Sipi
Aktív témák
- ÚJ GIGABYTE A16 3VH - 16" WUXGA 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
- Dell Latitude FHD IPS Intel core i5-1345u 16GB DDR4 256gb SSD WIN11
- HP EliteBook G9 845 notebook: AMD Ryzen 7 Pro 6850U, 16GB DRR5, 500GB NVMe SSD, Win11 Pro, garancia
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- MacBook AIR Égkék 13,6 M4 CHIP! 16GB/256GB SSD. Magyar Bill! 2028 Április 28-ig Magyar garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest