- Gaming notebook topik
- Milyen egeret válasszak?
- Letisztult külsejű és helytakarékos MSI VGA az NVIDIA Blackwell platformon
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED TV topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Mini PC
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
N.GÁBOR
aktív tag
válasz
KilgoreTrout
üzenetére
Abszolút egyetértek,ha vki ismeri a ThinkPad ( vagy talán még a lattitude ) nevet, akkor jobban jár egy használt géppel. Egyébként pont azért mert az emberek többsége nem hajlandó 100k körüli összeget áldozni egy használt gépre, van ilyen nyomott ára ezeknek a jó kis ThinkPad-eknek.
Egyébként a kiszemelt T43 a következő specifikációkkal bír:
-14'1-es 1400*1050-es kijelző
-ati x300 64 mb
- talán 2 giga ddr2
-1,86 Pentium M
- kb 3 órás aksiA többit pedig már ismeritek. Ami miatt különösen megtetszett a gép, az az hogy az IBM által teljesen újracsomagolt verzióról van szó. Pont ilyet nézegettem az amerikai Usanotebooknál. Ők árulnak az IBM által teljesen felújított, új, vagy újszerű házzal ellátott ThinkPad-eket. Mivel azonban a szállítás majd 20 ezer lett volna, ezért lemondtam a vásárlásnak erről a módjáról, gondolván inkább adok ennyivel kevesebbet és elviselem a kicsit karcos házat. Erre sikerült rábukkannom egy soha nem látott segítőkészséggel bíró eladóra, aki a cége által rendelt, gyárilag felújjított T43-kat árul. Egyetlen dedikált kártyás gép volt közöttük, így én ezt szeretném megszerezni. Az ára pedig a fent leírt kiépítéssel 80ezer.
Lehet, hogy jobban járnék a T60-nal, de mind a két gép piszok jó, így bízom benne, hogy bármelyik típus választása esetén sem lehet rossz döntést hozni, maximum kevésbé jót.Köszönöm a segítségeteket.
Üdv Gábor
Aktív témák
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Xbox Series X|S
- Gaming notebook topik
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Nintendo Switch 2
- Arc Raiders
- Milyen egeret válasszak?
- Letisztult külsejű és helytakarékos MSI VGA az NVIDIA Blackwell platformon
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 2 év gyártói garanciával!
- Dell 3500 üzleti 8.generációs laptop WIN11, 1 év garancia, 256GB SSD, 16GB memória
- MacBook Pro 15 (2018) i7 2,6GHz / 16GB / 512GB SSD / Radeon 560
- ASUS TUF Gaming A15 gamer laptop, Ryzen 7 6800H, RTX 3060 140W, 300hz, dobozában szép állapotban!
- HP ZBook 17 G6 i7-9850H / 64GB RAM / 512GB SSD / Quadro RTX 3000 / Magyar bill / Újszerű állapot
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- X670 DDR5 alaplapok kedvező áron garanciával!
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest