- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Milyen széket vegyek?
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gaming notebook topik
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
-
PROHARDVER!
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnikusz
veterán
válasz Gigant20 #20896 üzenetére
Ennek okán tegnap összeraktam ezt 86% incoming repair, tok, táska kesztyű armor regen de maxos, a kesztyű death grip, a Firewall speckó pajzs pedig 2.9 millió heal. Besegít a táska talent, még a mellény talentet cserélném, de nincs más. A tok meg természetesen a Forge a 10% shield health-el. Most ebben fogok játszani.
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
Habugi
addikt
TU8:
Players: "Massive, what DA hell.., TTK in PVP is way too short..!"
Massive: "Hang on.., investigating the issue and working on it!"TU9:
Players: "Earth to Massive, heeey, anybody there?! Whats going on? Balance, anything??"
Massive: "We found the issue and working on it! Hang on guys, wait for TU10 release.."Meanwhile in TU10 @PTS..: [link]
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
nagyúr
válasz FireKeeper #20893 üzenetére
a boss dobhat dynasty holstert (mert ez egy cleaner küldi. 3 karival kb. 6x csináltam meg, egyszer adott csak), és a küldetés fixen ad egy coyote maszkot első végrehajtásnál (feltéve, hogy ott tartasz a küldiben).
[ Szerkesztve ]
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
T0rnad0
addikt
válasz FireKeeper #20893 üzenetére
Nekem is tesztett az a küldetés, de nem hogy exo, még használható cuccot sem dobott...
velizare:akkor onnan volt a plusz Coyote. Jobb, mint a semmi...[ Szerkesztve ]
-
FireKeeper
nagyúr
na ledaráltam a manhuntot. egész jó volt a Neptune-os küldetés, bár a lootban elég nagyot csalódtam, mintha azt olvastam volna, hogy dob dynasty holster-t, amit hetekig farmoltam hiába, erre nem egy tetves coyote maszkod adott helyette, amiből már volt kettő?
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
i@lex
őstag
Második tu10 buildem will be:
4-es eclipse protocol, vile exo mask, firm handshake.
-
arnikusz
veterán
Még jön a phase 2 is előtte.
Azon gondolkodom, hogy néztem azt írja 3 hét múlva zárul a Season 1 előtte vajon, vagy utána jön a TU10?Weekly Maintenance
The servers will shut down for maintenance on Tuesday May 26th at
09:30 CEST,
03:30 AM EDT
12:30 AM PDT
Patch Notes
Fixed an issue that prevented players in a group from earning progress on Global Event Challenges from their allies for some challenges.
Fixed an issue that caused the doors during "Break Through the Black Tusk Forces" to not open during the DARPA Research Lab Main Mission.
Fixed an issue that caused Burn and Bleed status effect icons to not be displayed above NPCs.
This needs to be verified during the maintenance and we will keep you updated tomorrow.[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz #91166208 #20888 üzenetére
én azért majd megvárom a végleges patch notes-ot, mert jó eséllyel ami most PTS1-en van abból szinte semmi nem marad ugyanezen a szinten.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Warzoz
senior tag
Az ubi azt értékeli amikor kifizeted a félkészen kiadott játékaiért a pénzt, aztán a dlc-kért is, amikkel vagy javítanak rajtuk vagy még rosszabbak lesznek tőlük. De pontosan addig a pillanatig értékeli, amíg ezt megteszed és úgy értékeli, hogy eléd teszi a következő ugyanilyen termékét, amit megint meg fogsz venni. De én így szeretlek ubi!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Én épp ma takarítottam a stash-t. 197 db töröltem ki. Készülök a tu10 re és farmolom az alapanyagokat. Én már meguntam a rifle buildet.van 2 skill buildem a többi stashbe vagy kukaztam. Hat tényleg adhatna valami ajándékot bizonyos szint elérésekor. De nagyon várom a tu10 et főleg az exo kis pisztolyt.
[ Szerkesztve ]
-
Pferi
senior tag
Én meg azt szeretném hogy az Ubi értékelje azt a sok-sok néha teljesen értelmetlennek tűnő órát amit a játékba fektetünk, és mittomén 10.000 loot-onként vagy 500 óra játékidőnként adjon valami hipermegabrutálütős ajándékot a játékosoknak.... De ennyi erővel toronyórát is kérhetnék lánccal
Gigabyte B650M DS3H ; Amd Ryzen 7 7800X3D; CoolerMaster ML 120 Lite; Patriot Viper Elite 5 48GB KIT DDR5 6000MHz; Asrock 6900XT OC Formula; 2 Hdd 2 db SSD ; FD ION + 2 Platinum 860W; CoolerMaster HAF XB ház
-
Warzoz
senior tag
Én már nagyon várom, hogy jöjjön jövőre a Div 2-es, toronyházas Aboveground Survival DLC!
[ Szerkesztve ]
-
sith7
félisten
válasz Anonymus23 #20882 üzenetére
meglátjuk ...
-
-
BT86
tag
válasz NoOne1976 #20876 üzenetére
Én is mindig bajban vagyok a stash tartalmával
Ha valamit kukázok, később tuti belefutok egy olyan szettbe, amibe jól jönne...
Amúgy a loot nagyon használhatatlan egy ideje, vagy 1 hónapja szinte csak ilyen-olyan szettbe majd jól jöhet cuccokat raktam el. A többi mindig olyan volt, amin 2 dolgot kellett volna cserélni/javítani.
Viszont múlt héten végre észrevehetően több jó gear esett. -
-
NoOne1976
őstag
válasz Warzoz #20875 üzenetére
Ettől tartok én is, ezért nem merek kukázni. Ráadásul én meg vagyok arról győződve, hogy még egy hónapja is jobban/máshogy adta a lootot. Akkor simán dobált pl. csak piros talentes cuccot. Most ha max roll közeli, amit ad, akkor az szivárvány, de legalább egy attribútum kék vagy sárga. Tegnap is több skilles cuccott kaptam, ahol a két attribútum max chc és chd volt. Vagyis amit most betörök, lehet ki se tudom farmolni, vagy annyi idő alatt tudnám, ami nekem nincs a játékra.
-
-
arnikusz
veterán
válasz -=Jam=- #20872 üzenetére
Eleve taszítóan viselkedtem szegény szettel.
Most pedig már a jövőbe tekintek.
A tegnapi Seasonosból lemaradt, hogy terveznek Season 5-öt is.
Abba erősítsetek már meg, hogy ez a 2 hét raid előtti farm hivtalosan hol jelent meg.
Mert a 2 Exo fegyvernél okés, hogy Raid 2 only, de a többit 3 új Zöld-et is biztos ki lehet majd szedni Normal PVE területen?[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
válasz NoOne1976 #20869 üzenetére
Ebből a szempontból én pusztító takarításokat tartok.
Jelenleg 1 Altom van a Stashban max 50 db, rajtam meg 30 db ill 67 módosító külön.
Kipróbáltam a PTS-t és a korábban gyűjtött TrueP, Nego, Tip of the Spear, minden skilles szettelem ment betörni.
3 szettet hagytam meg 1 Gunner DPS, 1 Sniper, 1 Firewall pajzsos.
A Skilles buildet már rég elengedtem nem az én világom.
TU 10 után Foundry Boulwark lesz a Gunner DPS, Sniper a 3 Wilsonnal benne a mellényel. Firewall meg lesz egy Tank Shieldes Liberty, majd később a Regulussal.[ Szerkesztve ]
-
NoOne1976
őstag
válasz arnikusz #20866 üzenetére
Csak lenne nagyobb az a stash. Már annyi mindent raktam el, hátha egyszer jó lesz alapon, hogy fullon vagyok. A kukázás is nehéz emiatt. Melyik max közelit dobjam ki, ami még a jövőben jól jöhet.
Azon csodálkozom, hogy pénzért nem lehet venni nagyobb stasht. Volna rá kereslet -
nagyúr
-
Warzoz
senior tag
válasz bozont #20864 üzenetére
A hamarosan bekerülő TU10-zel már kicsit javítanak rajta, bár nem tudni mennyivel lesz jobb a stackelődés mint most. De azért ha módodban áll gyűjts össze egy jobb szettre valót, hogy legyen ládában. Ahogy én látom, ha megoldják a stackelődését simán meta lehet dps-nek.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz bozont #20864 üzenetére
nem igazán, illetve, én azt mondanám hogy bizonyos szituációkban jó tud lenni, de nagy pontosságot igényel, de legalábbis rákényszerít arra, hogy kerüld az olyan helyzeteket, amikor mellélősz, mert nagyon gyorsan le tudod nullázni a stackjeidet.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
bozont
veterán
Üdv
Ez a Striker set mennyire használható? Nemrég lettem 40-es és most ugye ezt adja az event is. -
-=Jam=-
őstag
válasz Alvin_ti4200 #20861 üzenetére
Nem, épp ezaz, hogy akkor tudod megcsinálni, ha nincsen resetelve, mert akkor át tudod állítani Jupiteresre a Rooseveltet. Ha közben bármikor resetelted és nincs áthúzva az összes manhunt, akkor azokat amik nincsenek meg, azokat meg kell csinálnod. De egyszerűbb, ha megkérsz valakit, hogy indítsa el, ha Te nem tudod.
[ Szerkesztve ]
-
Alvin_ti4200
félisten
Jól értem, hogy a teljes Season Manhunt kampányt nulláznom kellene ahhoz, hogy a Roosevelt Island Time Trialt megcsinálhassam?
-
arnikusz
veterán
PTS notesban Season 2 Keener Legacy. Később 3 vagy 4 Season lesz egy felhőkarcolós challenge 100 emelet 80. tól nincs mentés.
[ Szerkesztve ]
-
i@lex
őstag
Új raid szett, devils due, full chc/chd, unbreakable lesz az első tu10 szettem.
#Run&Gun
-
oneal1
senior tag
a heti manhunt küldiket meg kell csinálni addig míg jön a következő vagy később is meg lehet?
-
pzstm
titán
tegnap legendáson esett egy 12%CHD módosító. Életemben nem láttam még full maxosat
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
arnikusz
veterán
Jó ez a Game eltávolítom a PTS-t erre törli az Easy Anti Cheatet is.
-
Warzoz
senior tag
válasz velizare #20842 üzenetére
Szerintem max 2 hét farmolgatás az új gearekre, fegyverekre, már ha valakinek kellenek. Ha tartja a masszív a régi jó szokását, akkor az első pár napban esélyesen ki lehet szedni mindenből a legjobbakat. Tanácsolom, hogy ebben az időben mindenki farmolásra fordítsa a játékban töltött szabadidejét. Kb minden könnyebb lesz pve területen, egy rakás küldire megy a nerf miközben a fegyvereket buffolják, stb. Simán elképzelhető, hogy még a legendás vackokat is könnyítik, ha máshogy nem csöndben ahogy szokták. Jönnek majd a 3-5 perces raid meg legendás idők hihetetlen exo jutalmakért amiből már mindenkinek van 4-5 maxos. Az egyetlen új dolog az a raid lesz, már ha tényleg beteszik hamarosan.
-
Habugi
addikt
válasz velizare #20842 üzenetére
Amióta a világszintű karantén/otthon ülés kellős közepére betoltak egy ban hullámot, többhetes rollbackkel megfűszerezve és ezzel egy időben tricolorra változott a loot nehogy újra felöltözhessen a nép.., mindezt egy PVE "glitch" miatt..
Szóval én azóta nem találgatok, az őrület egyik különös ismertetőjele h teljesen kiszámíthatatlan. Aztán az még a jobbik eset ha csak őrület és nem játszott közre rosszindulat, teljes inkompetencia és a player base iránti totális közöny.
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
-
Habugi
addikt
PTS Heroic 5 direktíva solo gyorsteszt (loot)..
Rainbow maradt, no nem a loot 90-95%-a mint manapság hanem olyan ~40% körül, attribok tán kicsivel magasabbak, minimálisan.
(Backpack terület, ugye ha rainbow teszt akkor vagy ez vagy mellény.. )A targeted loot immár valóban targeted, nem potyog minden szar, faxa backpack eső volt.
CP sárga láda.., hát elég vegyes érzelmek, lehet csak éppen így adta ki az RNG de az én szememben nettó szemetet dobtak, kint a mobok különbet szórtak.Jöttek Rogue-ok is, namedet dobtak és Acostát (egen.., ennyire targeted a loot! ).
Találkoztam Snitchel is, WT-nek megfelelően tényleg Heroic bountyt adott, csináltam Public E-t is, az is Heroic bountyt adott rewardként. Mindkét bounty lootja felejthető volt.., konkrétan egyből bezúztam őket felvétel helyett.
Játék maga.., könnyű.
Érdekes ez h boostolják a fegyvereket, a gearseteket de a mobokat nem piszkálják meg.Persze változik még stb.., RNG miatt is több időt kell/lehetne a tesztbe tolni de ma ennyire futotta. Legendarykon ma is olyan targeted loot van, h nem lehet normálisan tesztelni az ottani loot/drop változásokat, talán majd holnap.
[ Szerkesztve ]
-
mtibor2
csendes tag
Szasztok. Segítene valaki hogyan lehet hangtompítót szerezni ? Csinálni kell vagy fejlesztni?Csak a kézifegyverre van hangtompító de az is szerintem hangos.
Máthé Tibor
-
nagyúr
válasz twi452 #20836 üzenetére
mert nem az új balanszot akarják teszteltetni, hanem azt, hogy egy talent működik-e, nem lehet-e valahogy exploitolni, stb.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
arnikusz
veterán
válasz twi452 #20836 üzenetére
Ez az első PTS-ed?
Div1 -ből ismerjük már a metodikájukat, de tavaly januárban is volt szűk körű majd public teszt a játék megjelenése előtt. Aztán TU6 előtt 3 hétig heti váltásokkal stb.
Az eredeti csapat aki csinálta már teljesen kicserélődött, van akit kirugtak az RNG miatt. Mind a Season 2 mind a Raid 2 már meg voltak ezekkel a specifikus buildekkel, de ahogy halad előre a Game jönnek a Bugok Glitchek amelyek hatással van ezekre.
A válasz igen nem játszanak a játékukkal.
Múlt héten pl. játszottam 3 küldetést JokerUnique-l egyértelműen kiderült a DPS-s szemléletük a játékából, csak ment előre mint Tóth az....... mondtam is No Rambo.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
twi452
senior tag
válasz arnikusz #20834 üzenetére
Én azt nem értem teljesen, hogy így miért kerül ki nyilvános tesztre.
Valaki ezt kitalálta, hogy ilyen legyen. Annyira nem ismeri a saját fejlesztését és játékát, hogy ez így kicsit túl sok?
És tényleg nincs semmi belsős tesztelés előtte hanem egyből nyomjuk publicba aztán majd meglátjuk mit csinálnak vele az emberek és reszelünk rajta?
Így megy manapság egy játék fejlesztése? Teljesen komolyan kérdezem mert azért ez így vicces, ha egy garázscég csinálja ott érthető lehet de ők azért elég nagyok gondolom😄
Aztán lehet, hogy 3 ember maradt a div 2 fejlesztésére aztán csináljátok valahogy 😄 -
twi452
senior tag
Az új tank szett is érdekes. Shield nélkül is lehet elpusztíthatatlan buildet csinálni vele jelen pillanatban 😅
-
nagyúr
vizuális típusoknak:
matador
vile
the ravenous
mantis
regulus
harmony
mechanical animal[ Szerkesztve ]
-
BT86
tag
THE DIVISION 2 UPDATE 10 NEW EXOTICS
SRS Sniper Rifle: Mantis
Your scoped view displays additional information about enemies not targeting youHeadshot and weak point damage against enemies not targeting you amplified by 50%Headshot kills reset the cooldown of the Decoy skill. This bonus will wait until the Decoy goes on cooldown if currently active
Mask: Vile
Status effects also apply a damage over time debuff for 10sTotal damage dealt is equal to 50% of your concussion grenade damage and increased by your status effect attributes
Double Barrel Rifle: The Ravenous
On trigger-pull, fire both barrels at onceWhen fired from the right shoulder, hits add offensive primers, and defensive primers when fired from the left shoulderHits from one shoulder will detonate all of the opposite shoulder’s primers when presentWhen detonated, each offensive primer deals 100% weapon damage, while each defensive primer grants +4% bonus armor and +10% amplified damage to armor plates for 5sPrimer effectiveness is doubled at 10 stacks
Magnum Revolver: Regulus
Headshot kills create a 5m explosion, dealing 400% weapon damage and applying bleed to all enemies hit.High base damage
Developer comment: The Ravenous & Regulus are exclusive to the upcoming Operation Iron Horse but are present on the TU10 PTS for balancing and feedback purposes
THE DIVISION 2 UPDATE 10 NEW GEAR SETS
Eclipse Protocol
Core: Skill Tier (Yellow)2: +15% Status Effects3: +15% Skill Haste and +30% Hazard Protection4: “Indirect Transmission” Enemies that die while affected by your status effects spread those status effects to another enemy within 15m and refresh 50% the durationChest talent: “Proliferation” Increases Indirect Transmission range from 15m to 20m and refresh percentage from 50% to 75%Backpack talent: “Symptom Aggravator” Amplifies all damage you deal to status affected targets by 15%
Foundry Bulwark
Core: Armor (Blue)2: +10% Armor3: +3% Armor Regeneration4: “Makeshift Repairs” Whenever you or your shield take damage, 40% of that amount is repaired to both over 10sChest talent: “Process Refinery” Increases Makeshift Repairs from 40% to 60%Backpack talent: “Improved Materials” Increases Makeshift Repairs speed from 10s to 6s
Future Initiative
Core: Skill Tier (Yellow)2: +15% Repair Skills3: +15% Skill Duration and +15% Skill Haste4: “Ground Control” Increases you and your allies’ total weapon and skill damage by 15% when at full armorWhen you repair an ally, you and all allies within 5m of you are also repaired for 60% of that amountChest talent: “Tactical Superiority” Increases Ground Control damage bonus from +15% to +25%Backpack talent: “Advanced Combat Tactics” Increases Ground Control proximity repair from 60% to 120%
THE DIVISION 2 UPDATE 10 NEW GEAR BRAND
Walker, Harris & Co.
Core: Weapon Damage (Red)1: +5.0% Weapon Damage2: +5.0% Damage to Armor3: +5.0% Damage to HealthTHE DIVISION 2 UPDATE 10 NEW TALENTS
Weapon Talent: Future Perfect
Weapon kills grant +1 skill tier for 15s. Stacks up to 3 times.Weapon kills at skill tier 6 grant overcharge for 15s.Overcharge Cooldown: 90s
Weapon Talent: In Sync
Hitting an enemy grants +15% skill damage for 5s.Using a skill or damaging an enemy with a skill grants +15% weapon damage for 5s.Damage increases are doubled while both buffs are active at the same time.
Backpack Talent: Adrenaline Rush
When you are within 10m of an enemy, gain 20% bonus armor for 5s. Stacks up to 3 times.Cooldown: 5s
Chest Talent: Headhunter
After killing an enemy with a headshot, your next weapon hit within 30s deals 125% of that killing blow’s damage in addition to it.This damage is capped to 1500% of your weapon damage. -
arnikusz
veterán
Új szett ha marad 3 Walker Harris, Petrov Contractor G, Fox Prayers, Maszk pedig Hollowman. Negonak annyi.
[ Szerkesztve ]
-
-=Jam=-
őstag
PTS-en Delta mindenkinek
-
őstag
Még szerencse, hogy raktak lőszeres ládát a kimentésre.
ui: valaki tudja, hogy a kgb cccp ruszkik néhány tagja miért nem fogy 670k armorral?
Volt, hogy többen lőttük medkitet nem nyomott és kibírta a pali Továbbá volt olyan pali aki égés közben is célozva tudott lőni. A kedvencem viszont "Lmb" pali akiről hárman nem tudtuk lelőni a def drone-t.“ A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!”
-
arnikusz
veterán
válasz tiger10 #20818 üzenetére
Ne is próbálgassátok, figyelemfelhívásként írtam be az indító Hsz.-t és direkt nem írtam a know-howt.
Annak idején a 2 hetes bannhullámos glitchnél is jeleztem és meg is lett rá a lépésük.
Tegnap már jópár youtube videoban szerepelt, így mindenki a maga szerencséjének a pogácsa alapon használja.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
arnikusz
veterán
Hive glitch-el tessék vigyázni nehogy ban legyen belőle.
-
-=Jam=-
őstag
válasz Colos18 #20810 üzenetére
Valamelyik specializációnál, minden lehetséges fejlesztésben legalább 1 egység legyen fejlesztve.
időzítve egy videó róla:
https://youtu.be/LS5Ac7akIVY?t=190 -
Colos18
csendes tag
Sziasztok!
Lehet, hogy volt már ez a kérdés, és akkor elnézést, hogy ilyen hülyeséggel zavarlak Titeket, de valaki meg tudná mondani, hogy mit jelent a Klasszikus Club-kihívásoknál az hogy, "A krémek krémje: fektess egy specializáció minden lehetséges fejlesztésbe", és hogyan lehet teljesíteni. Próbáltam gugliban is keresni, de nem kaptam értékelhető találatot.
Előre is köszönöm, ha valaki foglalkozik a problémával! -
őstag
-
nagyúr
válasz twi452 #20803 üzenetére
ez valami skandináv cucc lesz, a mi beszállítónk is elkérte a tesztjeinket, és a hatásukra a következő relanzát egy hónappal elhalasztotta, úgy, hogy eddig kettőt késtek vele.
-
twi452
senior tag
válasz Ventur@ #20802 üzenetére
Az előző patchben sikerült "kijavítani" a status effect visszajelzőket.
A következővel talán visszacsinálják normálisra 😄Néha olyan érzése van az embernek, hogy náluk a belsős tesztelés annyit jelent, hogy kiadják és a következő hétben végignézik a trending division 2 videókat youtube-on meg a reddit panaszkodásokat 😄
-
Ventur@
senior tag
Hali!
Két kérdésem lenne:
1. Van valami extra beállítás, hogy lássam, ha vérzés/égés sebzést okozok? Mert a sokkolást, és a vegyi sebzést mutatja kis ikonba az ellenen, de a vérzés és az égés eltünt. Nem tudom nem-e állítottam el valamit, vagy valamelyik legutóbbi frissítés után tünt el, csak pár napja vettem észre , hogy csak a sebzést értékben mutatja és hát jó volna, ha ismét látnám azt a két ikont is mellé .
2. Lenti képhez a kérdésem, hogy ilyen szintű homokvihar milyen sűrűn van? 140+ órám van a játékban és most először találkoztam ilyen viharral, de rendesen nyomasztó volt, meg hát mint látható, sok látótávolság nem volt .
[ Szerkesztve ]
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
Új hozzászólás Aktív témák
- Msi Mag Infinite 12.- gen DDR5-ös i5-ös Gamer-Pc-Eladó , Számla-Ready !!!
- Új MSI CYBORG 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i7-12650H 10Mag 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Rode Wireless Go 2
- Apple Macbook Pro 13 Touch Bar 2019, i5 1.4 GHz, 8 GB
- Dell i3 - i5, 2-3-4 gen, kompletten, 4-8 Gb DDR3, hdd/ssd nélkül, kompketten, kb 50 db, EGYBEN eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest