Hirdetés
-
PROHARDVER!
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alvin_ti4200
félisten
Sziasztok!
Dark Zone Definitive Editionből sehol nem látok PC-s verziót csak PS4-eset, illetve Xbox One-t Kérdésem, hogy létezik belőle egyáltalán PC-s vagy az Xboxos is használható Windows-on? Valami szép Collector's-t szeretnék, ami nem a 70 ezres Shield.
[ Szerkesztve ]
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz Alvin_ti4200 #4350 üzenetére
Félek, hogy hamar el fog tűnni a komment, szóval inkább úgy teszem fel a kérdést, hogy a Phoenix Shield-en kívül van-e/lesz-e itthon beszerezhető fizikai Collector's Edition PC-re?
-
Alvin_ti4200
félisten
Köszi az infót! Nézegetem a digitális kiadásokat, de még a 20% kedvezménnyel (van elkölthető Ubi pontom) se nagyon látom értelmét az Ultimate-nek a sima mezei kiadáshoz képest. A 1 year pass például nem tudom, számít-e, ha csak a single kampányra vagyok kíváncsi, max utána grindolok egy kicsit. Az alábbiak meg nem tudom, micsodák. Ha csak ilyen fegyver meg skin, akkor nem érdekel, de ha tartozik hozzájuk extra küldetés, az már annál inkább:
Battleworn secret service pack
The first responder pack
Elite agent pack
An additional pack : The Capitol Defender packSzerk: most látom a leírásokat az első három csak ilyen fegyver meg egyéb vacak, az uccsó tartalmaz küldetést?
[ Szerkesztve ]
-
Alvin_ti4200
félisten
Én eléggé fázom ezektől az innen-onnan behúzott kulcsoktól (függetlenül attól, hogy én is vettem már párat instant-gamingről pl.), 15k lenne a 20%-os kedvezménnyel az Uplay-en a sima verzió. Ha jól sejtem, éjféltől már lehet játszani vele elméletileg Kicsit aggódom, mert a Division-t pont azért szerettem, mert az egyik, ha nem a kedvenc világvárosomban játszódott, Washington meg olyan meh...bár nyilván a harcrendszer önmagában is remek volt és gondolom, most is ugyanolyan jó a második részben.
-
Alvin_ti4200
félisten
Valahogy sejtettem, hogy lesznek gubancok bőven a rajtnál, úgyhogy még várok a vásárlással azt hiszem.
-
Alvin_ti4200
félisten
Nekem nincs fent semmilyen progi a Logitech G403 szoftverén kívül (ez csak egy mezei egér), szóval remélhetőleg nem lesz gondom. A márciusi Radeon szoftverrel van valakinek negatív tapasztalata? Tartok tőle, hogy nagyon izzadni fog szegény RX 570 1440p-ben
-
Alvin_ti4200
félisten
No, nem szarakodtam tovább, 48 euróért bezsákoltam a UPLAY-en a cuccost, bő egy óra és csatlakozom Nagyon nagy elvárásaim vannak, mert New Yorkért, mint városért rajongok, így az első részt szinte képtelen voltam abbahagyni és pár hónapja kezdtem neki, szóval már eléggé tökéletesre volt csiszolva. Washington európaibb kinézete miatt aggódom egy kicsit, de remélhetőleg a harcrendszer megmenti a dolgot
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz Anonymus23 #4513 üzenetére
Na bakker, pont, mire lejön a game, nem fogok tudni játszani Azt lehet tudni, mennyi ideig tart majd a karbantartás? Van erről valami hivatalos kommunikáció?
-
Alvin_ti4200
félisten
Washington ide vagy oda, ez a játék megint olyan szemét lett, mint az elődje: lehetetlen abbahagyni
Akit esetleg érdekel, az adataimnál lévő géppel 2560x1440-ben High-on kültéren érzésre 30-40 fps körül mozog, beltéren valamivel több. Határeset, de szerintem még játszható. Azt nem tudom, hogy melyik kapcsolókat érdemes piszkálni, ha több fps-t szeretnék anélkül, hogy láthatóan romlana az egyébként még mindig parádés grafika.
-
Alvin_ti4200
félisten
No, durván 5 és fél óra után vágott ki a játék először (így legalább el tudok menni aludni...), szerintem kifejezetten nehéz, legalábbis nekem eddig nem estek olyan cuccok, amiktől eldobtam volna az agyam, volt, amit szégyen szemre vennem vagy craftolnom kellett 6-os vagy 7-es szintnél járok, még az első területet tisztogatom javában.
-
Alvin_ti4200
félisten
Nos, úgy döntöttem, hogy kérek egy refundot, meglátjuk, sikerül-e, 24 órán belül vagyok a vásárlást nézve. Tanulva az első részből, amit nagyon élveztem, de az ünnepek végére lebetegedtem részben miatta (mivel állandóan éjszakáztam), a második rész pedig egyelőre kevésbé tetszik, de annyira igen, hogy ne tudjak könnyen felállni előle, jobb lesz ez így. Süt a nap, megyek, kirándulok inkább egyet a valós zöldben
-
Alvin_ti4200
félisten
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz Alvin_ti4200 #4620 üzenetére
Puhapöcs vagyok és visszajárva a topikba úgy döntöttem, adok egy második esélyt a cuccnak Kérdés, hogy mire hazaérek, eltávolítják-e a szoftvert a library-mből vagy sem, mert pont akkor adtam hozzá egy kommentet és zártam le a ticketet az Ubisoftnál, mikor megváltozott a státusza "New"-ról "In progress"-re. Most kifejezetten egy szerencsétlen öreg gamernek érzem magam, lehet, kérek még egy kávét, mielőtt elhagyom a helyszínt
-
Alvin_ti4200
félisten
-
Alvin_ti4200
félisten
Agents! Vannak olyan küldetések, gyűjtögetni valók (pl. SHD cache) és hasonlók, amik újra és újra megjelennek a térképen, mint például a Propaganda Towerek? Van egy olyan érzésem, hogy azért haladok lassan, mert mindegyiket feleslegesen csinálom újra
-
Alvin_ti4200
félisten
-
Alvin_ti4200
félisten
Tudom, hogy valószínűleg el vagyok tájolva, de a Year 1 Pass-ben nem kellene, hogy benne legyen a Warlords of New York? Itt virít az arcomba, hogy nevetséges 26 fontért megvehetem...
-
Alvin_ti4200
félisten
Egy gyors kérdés: jelenleg WT2-őn járok (nincs még meg a kieg) és az lenne a kérdésem, hogy a Warlords of New York az kb hány órányi plusz kontent, ha csak a single részt nézzük? Én már most is teljesen el vagyok veszve, hogy milyen cuccokat meg pontokat lehet gyűjteni lvl30 után, addig sikerült eljutnom, hogy a sniperes classificationt elkezdtem kimaxolni és van hozzá egy signature (ha így hívják) sniperem, de megmondom őszintén, a WT-ekben fellelhető pirossal jelölt küldiken kívül fogalmam nincs, merre van az arra és mit kell/lehet/érdemes csinálni, ha egyedül játszik az ember Van valami, amit még a kiegészítő előtt érdemes megcsinálni az alapjátékban vagy nem származik hátrányom előle, ha fogom, megveszem és telepítem?
[ Szerkesztve ]
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz velizare #17538 üzenetére
Lassan valami tudásbázist kellene találnom, hogy felfogjam, miket lehet csinálni ebben a játékban a sima mezei küldetéseken és a Classified akármin (lila kör ikon) kívül Jelenleg azzal is bajban vagyok, hogy eldöntsem a 300 feletti tárgyaknál, hogy most melyik jó nekem és melyik kuka, meg azt se vágom, hogy miért nem tudom hozzárendelni a tök magas szintű kiegészítőket a drónomhoz (gondolom, valamilyen skill levelem nem elég magas, de vajon melyik vagy hogy?)...
-
Alvin_ti4200
félisten
Other topics and problems that are still under investigation:
- Dark Zone infinite loading screen.
- Long matchmaking queues.
- Gear-Set Talents not working properly.
- Sound issues.Issues reviving group members.
- Some Bounties in inaccessible locations.
- Bloodsucker talent working in an unintended way.
- Prime Target manhunt progress resetting despite defeating the first target.
- Season Caches being contaminated if earned in the Dark Zone.
- Issues with Seasonal XP not being earned in the DZ. -
Alvin_ti4200
félisten
Eljutottam a World Tier 3-ig, de nem tudom, mikor ajánlott átmenni New Yorkra és elkezdeni a kiegészítőt. Amikor át akartam menni, kiírta, hogy mehetek, de ajánlatos WT5-ig eljutni előbb. Nekem az nagyon sok idő lenne még a cuccaim miatt (gear score-om most 309 (350-400 a WT3) és nem is esnek olyan dolgok, amikre építenék, hiába van nekik magasabb GS-ük). Volt, aki esetleg átment Manhattanbe anélkül, hogy elérte volna DC-ben a WT5-öt? Látom, hogy amíg nem teljesítem a kiegészítőt, nem enged majd visszajönni...
-
Alvin_ti4200
félisten
Kicsit nem figyeltem oda, aztán hajnali 4-kor sikerült abbahagynom tegnap (ma...) a játékot Lényeg, ami lényeg, WT5 GS404. Én kis naiv azt hittem, hogy a Pentagon az egy darab küldetés, áh, mondom még lenyomom...
Van esetleg olyan, aki elsődleges fegyvernek rifle-t vagy assault rifle-t használ (másodlagosnak meg valami snipert)? Próbálom kitalálni, hogyan használjam és melyiket, ezekkel mentem végig, viszont ami most van, ott olyan scope-ot használok, amivel szinte ugyanúgy működik, mint egy sniper, így közelharcnál vissza kell váltanom néha pisztolyra, ami többnyire nem gond, de okozott már meleg pillanatokat. A Diamonback exotic rifle az nagyon tetszik és még megvan, csak túl alacsony a GS-e (292) és egy picit már kevesebbet sebez így WT5-ön (még WT2-őn esett azt hiszem), így kéne valami hasonló, de nem tudom, mit keressek vagy milyen típusú fegyót próbálgassak helyette (vagy ha lehet rajta durvítani, az lenne a best).
[ Szerkesztve ]
-
Alvin_ti4200
félisten
Most járok először Coney Island-en megcsinálni a küldetést, de tele van grafikai hibákkal, mintha VRAM hibás lenne a videokártyám (nyilván semmi baja). Ez valami ismert hiba? Elég idegesítő így nekikezdeni a missziónak, mert ahol valami fal szerűség van a vidámpark közepén, ott valójában nincs semmi...
Találtam róla egy Reddit bejegyzést.
"Issue solved by reinstalling game. File verification detected corrupted files, but was not able to fix the issue and recommended reinstalling."
Na ne b@sszá' már...[ Szerkesztve ]
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz Alvin_ti4200 #17655 üzenetére
A játék újraindítása úgy néz ki, megoldotta a problémát.
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz Krissz1983 #17698 üzenetére
PC-re 2.1GB
-
Alvin_ti4200
félisten
Én tegnap véletlenül az állatkert helyett a délen lévő Dark Zone-ba repültem Fast Travellel és nekem kizárólag ott laggolt, viszont ott elég durván, azt hittem, hogy hirtelen kevés lett a gépem, ami nyilván nonszensz, miután átmentem New Yorkba, hogy megkezdjem a kiegészítőt, ott sokkal jobb volt a helyzet.
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz Winnie The P #17758 üzenetére
Szerintem ennyi Armor Kit (csak, hogy nevezzük nevén a "dolgot") lehet nálad maximum, de majd a pro-k kijavítanak, ha tévednék
És már ki is javítottak
[ Szerkesztve ]
-
Alvin_ti4200
félisten
Kérdés: solo karakterrel ha befejeztétek a sztorit DC-ben és NYC-ben, letudtátok a WT5-ös küldetéseket is, milyen sorrendben érdemes folytatni a dolgokat? Én például a projektekkel annyira nem foglalkoztam eddig.
-
Alvin_ti4200
félisten
Nekem jelenleg konkrétan el sem indul a játék, rákattintok a Uplay-ben a Play gombra, bejön a launcher, eltűnik, a Play gomb inaktív marad (látom, hogy fut a The Division 2 a feladatkezelőben), de nem történik semmi. Ötlet?
Szerk: a Uplay újraindítása megoldotta a gondot, de valami elképesztően lassan indult el a játék, volt vagy fél perc.
[ Szerkesztve ]
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz velizare #17866 üzenetére
Vannak azon a Twitter feeden gyöngyszemek
Amúgy nem tudom, ti hogy vagytok vele, de egy kicsit furcsa érzés játszani most a Divisionnel, ismerve a sztoriját meg látva, hogy néz ki a két város a játékban kontra hogy néz ki per pillanat a Time Square New Yorkban tök üresen...
[ Szerkesztve ]
-
-
Alvin_ti4200
félisten
Ezekhez az exotic cuccokhoz hova kell menni farmolni, van valami térkép vagy lista? Elértem a 40-es szintet, ha jól gondolom, minél hamarabb be kellene fejezni a sztorit (egy ügynök pkusz Keener van hátra), mert az összes most kapott XP már pocsékba megy (nincs még SHD level meg semmi)?
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz arnikusz #17897 üzenetére
Mondjuk én is szoktam néha látni elvetemülteket 800+ SHD-val pár Safe House-ban, nekik valószínűleg nincs életük Komolyra fordítva a szót, van egy ilyen Shade stash vagy micsoda pár Safe House-ban, amit ki lehet nyitni és vannak benne jó cuccok (tegnap két set itemet kaptam), ezekről mit lehet tudni, milyen gyakran lehet őket nyitogatni és hol találhatók?
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz Anonymus23 #17900 üzenetére
Én elhiszem, lehet, hogy pár hét múlva nevetni fogok a saját hozzászólásomon Armor % on kill-es build van esetleg itt? Nem tudom, mire lenne érdemes gyúrni egy Assault rifle + marksman rifle (signature skill: sharpshooter) kombó esetében, ezekkel szeretek menni. Drónt és turretet használok régóta, a mezei képességükkel (lőjék, amit csak látnak a közelükben), a többi az macerásnak tűnt használni, miközben én rohangálok és szedem le az ellenfeleket. A Badger Tuff szett úgy látom, hogy lvl40-nél fog kifújni, mert egyre kevésbé esik és lvl 30 felett elkezdtek teljesen más szettek (armor, knee pad, kesztyű, stb.) potyogni.
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz Anonymus23 #17903 üzenetére
Hm, ezt jó tudni, akkor lehet, érdemesebb elmenni a CHC, CHD és fegyver típusra plusz sebzést adó dolgok irányába?
-
Alvin_ti4200
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Revolut
- Hálózati / IP kamera
- TCL LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
- iPhone topik
- Formula-1 humoros
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Most már kódolni is tudja az AV1-et a Vulkan Video 1.0-s API
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest