- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Fujifilm X
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Philips LCD és LED TV-k
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yag
tag
válasz
Habugi #26674 üzenetére
Természetesen nem véletlenül nyomtam rá, hajtott a kiváncsiság mi is van még itt .... ? Majd jól meg is lepődtem azon, hogy "tovább engedett". Kicsit arra számitottam, hogy majd kiirja vagy jelzi, hogy bocsi de ehhez te még csibe vagy, toljad rendesen 30ig és utána akard megváltani (felszabaditani) a világot. Mint Div1 ben. De itt simán engedett beülni a helikopáterbe és hajrá. Onnan meg már nem volt vissza út.
Új karakter. Erre nem gondoltam. Köszi. -
-
granini
őstag
válasz
Habugi #26553 üzenetére
"Div2-t azért szarják le mert elengedték."
"Baromira nem érdekli már őket h mennyien játszunk vele, ezért is szarnak az egészbe, bugostul mindenestül."Pontosan az ilyen - teljesen jogos - kijelentéseid miatt szeretnék "elmenni a Hágai legfőbb bíróságra"
hogy valaki mutassa már meg nekem hol van definiálva hogy Live Service Game..
Látszólag te elfogadod hogy egy 2018-as live service gamet a kiadó 2021-re elengedett.. jóhát eltelt 3 év.. és ha 2019 Januárban engedték volna el akkor is ezt gondolnád..? Még1x mondom már én se várom hogy ezzel bármit is kezdjenek.. csak akkor nem kéne hitegetni a usereket.. és itt nem a dátum a kérdés, hanem hogy SEHOL nincs az leírva hogy live service esetén nekem mint usernek mik a jogaim, és Ubinak mi a vállalt kötelezettsége.. lópikula az egész. Ha a megjelenés másnapjától hozzá nem nyúltak volna egy ujjal sem akkor is befoghatnánk.. engem ez zavar.. hogy nem tiszta hogy mit is kaptam/kéne kapjak még ma is a pénzemért..
-
NoOne1976
őstag
válasz
Habugi #26339 üzenetére
Valószínűleg téged sem szeret az rng. 2000+ órával 4000-es shd szinten raktam le a játékot ez év tavaszán, amikor kiderült, hogy ide már semmi se jön.
Egyetlen egy dolog hiányzott. 13%-os pfe. Az életben nem kaptam egyet se, miközben a többi modból minden karakternél annyi van, hogy nem tudok mit kezdeni velük.
Néha elkap a vágy, hogy nekiálljak farmolni, de aztán rájövök, hogy nem gondolhatom komolyan, egyetlen százalékért futkározzak akár újabb 1000 órát. -
PETEE78
senior tag
válasz
Habugi #26332 üzenetére
Nem vagyok ellene a változásoknak, de ezt most nem teljesen értem. Van egy kimaxolt 2 perfect talentes dps builded, és még azt is tudod majd tápolni? Hova? MInek? De komolyan kérdezem. Nem kell mindenkinek dark soulsnak lennie, de pl summi legendáson is már sokszor random csapatokkal is olyan átrohanások vannak... Aki meg kezdő annak meg meg kell tanulnia játszani a az aktuális szinten lévő buildjében játszani és nem még megtörölgetni a száját evés közben. Vagy rosszul értelmeztem valamit?
-
Anonymus23
veterán
válasz
Habugi #26330 üzenetére
Azért megnézném az arcod, amikor a mostani megszokott helyzetekben:
CP foglalás közben megjön az elite patrol, de beesik a már várt resource convoy is, mire ezekkel nagyjából végezne az ember (nagyjából!!!) akkor meg a semmiből az időközben elindult elite resource convoy is beesik, persze megfűszerezve az arra csellengő normál patrolokkal és a kukafedős késes/mérgező gázos társasággalNa igen, erre már azt mondanám, hogy más játékban összesen nincs annyi adrenalin, mint ami ebben a helyzetben ott lenne, persze csak akkor, ha a Legendary WT-hez random Hunterek és jóval több Rogue Agent is párosulna, mint ahogy ide is bekukkantana pár, csak hogy jó legyen a buli
És mindez HC karakterrel
A 6-7 direktívát majd elfelejtettem
-
sony309
őstag
válasz
Habugi #26306 üzenetére
És így kijöhet a "Hát elmeroggyant egy build 7,7 milliós átlagsebzéssel 60% chc 117% chd mellett."?
Nem használok Glass Cannont, sem kazánajtót. Nincs Regulus fegyverem, sem olyan build-em. Főleg AR-t használok, hosszútávon nekem nem életképes egy rifle build. Memento meg van, nem vagyok elájulva tőle, én öreg vagyok a rohangáláshoz. Biztos lenne mit tanulnom, nekem túl összetettek a fegyverek és az "öltözetek", de magával ragadott, szó mi szó.
Nekem bejön. -
fudi2002
nagyúr
válasz
Habugi #26179 üzenetére
Ha szab kérni, muti légyszi egy ilyen szettet. Én összeraktam headshora kihegyezve, illetve chc+chd változatban is, bár boomerang nélkül (bakers dozen fullos, de már keresem a sima m1-et) de "csak" 3m sebzés megy fejre. Memento hátitatyival amúgy.
Óbocsi, asszem megvan: [link]
-
centrino
aktív tag
válasz
Habugi #26181 üzenetére
Capacitor-ban pl sok lehetőséget látok, nagyon elborult buildekkel is lehet találkozni, pl skill tier es striker, true patriot stb.
De bármennyire is jó a Capacitor pl, legendaryn átszoktam helyette a Test subject+Scorpio kombóra. Néha baromi hasznos, hogy "meg lehet állítani" a turret előtt az ellent.(Amúgy miért van, hogy Named Weapon ból csak olyan godroll esik, ami még a ládában porosodásra se érdemes. Az előbb pl godroll The Darkness...)
-
centrino
aktív tag
válasz
Habugi #26179 üzenetére
Nem azt mondtam h ez a build a következő megváltó, csak azt h ha már ennyit dobott egy este akkor megnézem mire lehet használni
Szó szerint egy két hete kezdtem újra ps-en a játékot, "használható" Boomerang os M1A még nincs...
Újra és újra tolni ugyanazokat a mission öket, cp pontokat számomra egy idő után unalmassá válik, szeretek kipróbálni új dolgokat, kevésbé használt buildeket.
Szerintem túl nagy a szakadék a heroic és legendary szint között, előbbire "szinte mindegy" utóbbira meg csak a "legmetább meta" buildek alkalmasak.
-
granini
őstag
válasz
Habugi #25662 üzenetére
Megint én leszek az
ördögUbifos ügyvédje, de én 2 évet napi szinten játszottam a pénzemért, és jöttek a frissítések, a seasonok, az apparel, tehát volt idő amikor teljesen korrekt aktív live support volt. Elmúlt ennyi, el kell engedni. Nekem nincs hiányérzetem Ubi felé, szerintem nem kötelesek még 2 év után is aktívan foglalkozni valamivel ami már kifutó játék..Egyedül abban marasztalom el őket, hogy de ha meg ez így van, akkor viszont ezt kellene kommunikálni, és bevállalni hogy más a fókusz és ezt elengedtük. Megköszönni a bizalmat a gamer communitynek, remélni hogy továbbra is velük maradunk és vesszük az új címeket, biztosítani minket hogy a szerverek a jelenlegi Div 1 / Div 2 játékot még évekig futtatják ebben az állapotukban, lesz minimális bug fix meg néha maintenance, de mi mostmár arccal a roadmap felé nézünk és valami mást fejlesztünk. Ez lenne az őszinte. Ehelyett nyilván majd idelöknek valami olyan szintű neszesemmi sz*rt mint amit mössziőz Habugi tűpontosan leírt fentebb..
Ez kicsit keccs 22.. Már nem játszunk vele mert sz*r, ők meg azt látják hogy hát már nem játszanak vele akkor minek tegyünk még bele (ingyen!!) kontentet. Aztán mikor beletesszük a sz*r kontentet (kontent = apparel event = ugyanaz a pulcsi demost sötétkékben!!!!
) akkor majd hőbörög a nép hogy hát ez nem is kontent. És még igaza is lesz.. Akkor már inkább fejlesszünk Star Wars looter shootert, lovagoljuk meg a Mandalorian sikerét.. nyeh.
-
Deck
titán
válasz
Habugi #25610 üzenetére
A durvább mint a souls gamet arra értettem, hogy 1 találat mennyi armort/életet visz le és, hogy tudják az enemyk mikor fogok rájuk nézni. Ahogy láttam vagy a világ végéről lövöldözés vagy a skill téma ami megy a legendary nehézségen. De ez így milyen már? Benyomom a skilleket várok megfelelő helyen és ennyi. Szerintem nincs sok értelme ennek a nehézségnek így.
-
snipr
aktív tag
válasz
Habugi #25069 üzenetére
Nem, most űberelték az átlagot
https://forums.ubisoft.com/showthread.php/2331156-Seriously-WTF-with-the-new-update
Úgy fest mindenki 3-5 percet tud játszani jelenleg egyhuzamban
(én is és két másik klántársam is ezt tapasztalja)
-
-
válasz
Habugi #24790 üzenetére
"toronymagasan az a félhivatalos opció nyert h teljesen mindegy h melyik csak a Massivenak köze ne legyen hozzá többet..."
ezt teljesítette az ubisoft, odaadták a románoknak. ne legyenek illúzióitok, a massive a star wars címre koncentrál már, minden printf("hello world"); képes emberük azon fog dolgozni, ha most még nem is, idővel biztosan. érdemi munkát itt a románok fognak már csak végezni. -
Anonymus23
veterán
válasz
Habugi #24757 üzenetére
Igen, régen ordítottak, hallatszot, ahogy futottak, már messziről észre lehetett venni, mint a Serious Samben a robbantós, most meg gumitalpú vászoncipőben némán gyűjtik az adrenalint futás közben egy ilyen hősi tetthez...
Most maximum a láng ikon az ami segíthet, de amikor el van mélyülve az ember egy komolyabb harcban, akkor oldalról/hátulról simán meglepi az embert, vagy amikor a script már eldöntötte, hogy sebezni fog -
-
granini
őstag
válasz
Habugi #23715 üzenetére
Aha ez nagyon jó csak egyáltalán nincs olyan cuccom elrakva amin a main lenne forgatható és nem csapnivaló a másik két chc/chd attributum, tehát ezt kifarmolni nekem megint több nap/hét amit nem fogok..optimalizálni meg végképp.. talán GS maszkom van egyedül elrakva de az meg tripla sárga godroll gondoltam vmi skill buildbe jólesz..
De adom biztos jót üt, mert megvan a kötelező skill tier és a többi pure dps.. -
snipr
aktív tag
válasz
Habugi #23563 üzenetére
Az smg buildemben memento a háti nekem is, sig mpx-el (többféle vector is van godroll, de valahogy a sig nekem jobban fekszik - c&p talent stimmel), mellénynek viszont sokolov vagy gs, amit használtam intimidate-el). Legendary-n eggyel több hunter itemen van armor, mint nálad a képen (heroicra meg mindegy, egyedül egy sem kell, ha négyes partiban tartom egyedül a frontot elöl, akkor érdemes csak felvenni kettőt hármat).
Futok majd még köröket ezzel a scorpioval, ha már ekkora népszerűségnek örvend
soloban egyelőre azt láttam, hogy ha sig helyett használom a lincoln speedrun 6perc helyett 10... partiban még nem nagyon volt alkalmam tesztelgetni, elvitte a klánt a RDR2 online...
-
Elims
veterán
válasz
Habugi #23536 üzenetére
"...öltük bele az SHD szinteket...."
Ezt sajnos nem értem. :-(
Sok mindent nem tudok még a játékban.
Most itt -ha jól értem- arról van szó,hogy te optimalizáltál és nem keveset..
Már maga az optimalizáció ebben a division 2-ben egy komoly luxus jelenleg.
Shd szinttel hogyan tudsz optimalizálni? (Vagy nagyon félreértek vmit?)Egy a lényeg.Ha csökkenteni fogják szerintem jár vissza neked részarányosan.
Ez egy játék,nem egy pénzügyi dolog.Szerintem úgy lenne a korrekt,ha a csökkentés után visszakapnád az új- régi költség közötti részt. -
1NST1G8R
senior tag
válasz
Habugi #23302 üzenetére
Nem találtam még olyan aktív "casual" klánt (nemzetközi szinten sem) ami tetszett volna és ahol nem alap követelmény a FB csoport meg Discordon lenni 24/7, de ha tudsz olyat akkor megfontolom az ajánlatot.
Sok az inaktív klán az igaz, de azért sokan tolják még a D2-t. Szerintem részben azért halnak ki a klánok mert túl komolyan veszik és szigorúak a követelmények, ezért sokan inkább soloban játsszák random teamekkel, ahogy én is pl. Viszont a klán droppok miatt jó lenne páran összejönni, de ha nem jön össze 4 ember akkor ez van, valahogy túlélem.
Amúgy a weekly ládákon kívül megéri még valamiért klánban lenni?
-
granini
őstag
válasz
Habugi #23279 üzenetére
Nagyon gyanúsan szinte mindig tökletesen fejre megy, és kb nem is rángatja az egeret, amint kilépett az ellen a teherautó mögül már fejre tette mintha tudta volna hova kell.. ettől még persze lehet skill is, csak annyi ilyet láttunk már.. tapsoltunk meg ünnepeltük Ben Johnson-t 100-on, meg Lance Armstrongot is, aztán mik ki nem derültek..
-
Gigant20
tag
válasz
Habugi #23203 üzenetére
Nagyjából egyet értek veled.
Ezt a játékot tavaly nyáron baszták el elösször amikor szabira mentek és kb. 2 hónapig semmi nem történ a játékban, utána csak ment a hitegetés a RAID2-vel és az alibi dolgok (hardcore).
Az egyetlen pozitívum a játékban a RAID-ek, amik klánokat embereket kovácsoltak össze. Rengeteg lehetőség lett volna ebben a játékban, de számtalanszor bebizonyította a Massive, hogy fingja nincs mit kezdjen vele.Nálam a DIV3 ha lesz várós, de óriási fenntartásokkal. De hogy az jövőre megjelenik annak semmi esélyét nem látom. (talán 22-ben).
-
granini
őstag
válasz
Habugi #23146 üzenetére
De, fullos 12% mindhárom mod csak azokat nem jól mutatja.. megnézem Ceska nélkül, van Fenris maszk is, GS maszk is godroll, tehát tudom variálni.. de valójában szinte mindegy ezen a szinten, a lőtéri számok engem spec pont nem annyira érdekelnek.. ha fielden meg mainben hullanak akkor yo.. ott látom a crit számokat nekem az elég. És igen, coyote maszk szokott lenni a csapatban, tehát még arra is ráönzőzhetek
-
centrino
aktív tag
válasz
Habugi #23053 üzenetére
Chc 60 és minél nagyobb chd mellé is ki lehet próbálni hogyan viselkedik ha weapon handling is van a buildben (chd beáldozásával).
Szerencsére van loadout rendszer, sok féle build et ki lehet alakítani, kipróbálni, használni. :)
Weapon handling főleg konzolon hasznos vagy ha nem túl acélos a célzás. Chc és chd akkor fontos ha megvan a legfontosabb, a HIT, ha potato az aim, akkor nem sokat használ.Ígérem összerakom a "meta" dps build et és azzal is futok pár kört. :) 60chc 180+ chd burnout/police M4?
-
granini
őstag
válasz
Habugi #21916 üzenetére
Arról van info hogy milyen mati kell ahhoz hogy ezeket később majd craftolni lehessen..? Mert a mellény meg a táska raid only, tehát azokból bezúzni nem lesz egyszerű.. ez csak akkor éri meg ha abból a 4 itemből amit fielden lehet farmolni tudok csinálni alapanyagot hogy mind a 6 részt tudd craftolni..
-
törölt tag
válasz
Habugi #21735 üzenetére
megprobaltam osszerakni. aztan lattam, hogy tu10 ota es az elmult 31 season szintben ugy, hogy gyakorlatilag csak zoldet farmoltam, nem esett se kesztyu se tok. csak mellenyt es terdest ad allandoan. igy ugy nez ki ki kell farmolnom a tervrajzig...
a masik. van valami mantis sniper build ami mindenek felett all? tegnap banknal bejott vault kornyeken egy random es onnantol nem tudtam a negoban olni. a srac 161 killt szedett ossze, amibol 153 volt hs. raneztem a buildjere mikor bejott, csupa he cucc (ket walker egy airaldi amire emlekszem), semmi zold vagy exo maszk. sajnos a talenteket elfelejtettem megnezni, de eleg fura volt, hogy gyakorlatilag mindenkit o lott le. es nem egyszer volt, hogy nagyon gyorsan esett ossze egy halom mob. nekem a vegen 800milla sebzes, neki 1,6milliard.
hogy maskent mondjam. 3 honapja rohangalok nego-ban. eleg jol ismerem, de ennyire meg soha semmi se iskolazta le (sot randomokkal jatszva eddig mindig csak masik negos volt igazan nagy rivalis) es egy sniper build volt a ludas, egy rohangalos hiena mapon. a kerdes: miben volt a srac es mit csinalt ilyen jol? -
törölt tag
válasz
Habugi #21710 üzenetére
koszi meglesem ezt is, meg a fenti hibridet is.
az a taska viszont. ilyen letezik?
ket sargas, pokos golan... remelem kraftolhato es nem kell erte orakat (heteket) farmolni.
az uj healer/support buildre nagyon kivancsi leszek, ha mas miatt nem is, de a future taska miatt biztos menni fogok par raidet.
-
arnikusz
veterán
válasz
Habugi #21710 üzenetére
Csak a New York-i fekete sityak kéne.
Nekem még exo maszk nincs Golan maszk van, ill egy Fenris kesztyű a Perfekt Sig mellé és a Pestilence és megfogadtam a tanácsot átraktam Firewallra, így a chem launcher 400000-et sebez, megy hozzá a Pestilence hullanak mint a legyek.
Még korábban Legendary Roosewlt Anonymussal és 2 randommal a gáztartályos kapuig se jutott el egy Dagi sem. Egyedül viszont bedarál Heroic CP foglaláskor az érkező patrol és resource c. Igaz ekkor az Imperial D. holster volt benn a Fenris kesztyű mellett ami egy pride-os jószág- 15% wd, 10% status effekt, 10% hazard, így enyémen még van 80% Hazard p is.Lehet Raid 2-re ebben kéne jönnöd.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Habugi #21710 üzenetére
Ez a szett tényleg nagyon durva
15 HC bounty meg volt vele ~1,5(?) óra alatt (HC WT + 4 nehezítés). A mobok olyan szinten hullottak mint a gázperzselőben a legyekVégre visszaadtunk egy keveset az összes Outcast és True Sons-nak a tűzből amit az elmúlt időszakban kaptunk tűzsebzés címszó alatt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Fujifilm X
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nintendo Switch 2
- Magyarított Android alkalmazások
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest