Hirdetés
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Milyen notebookot vegyek?
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
-
PROHARDVER!
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vtomi2
őstag
VAk vagyok, vagy tényleg nincs Česká výroba targeted most?
-
Lifer092
senior tag
Létezik még játékos aki DZ-ben nem ezt a sz.jbak.rt stinger hiveot hozza pvp gyanánt?
Illetve nem az ezzel szerzett manhuntra lesz erekciója? Komolyan mondom szánalmas.
Már a hányás elkap tőle, meg a hangjától mikor meghallom.
-
redXIII
senior tag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Csak kiváncsiság, Tudod hogy kerülhetne hozzád egy ps4/xbox devkit ? Csak hogy eggyáltalán tudd ugymond nyomatni a home officet?
-
Bird
addikt
válasz
FireKeeper
üzenetére
Szerintem is más van mögötte. Ráadásul azzal magyarázni, hogy csak teszt volt és véletlen került bele az éles változatba. Hát nem tudom... Olyan ez, mint az élesztős hive amit mindig 'elölről' kell kijavítani. Sokszor azt érzem, hogy minden patch készen van már jó előre és ott pihen a fiókban. :D Nem lehet könnyű nekik sem, de a profizmus nyomát sem látom, sem kommunikációban, sem megvalósításban. A dlc után sem érzem azt, hogy mi játékosok fontosak lennénk a projekt szempontjából. Illetve van aki szerint túl sokat hallgatnak a játékosokra. Szerintetek hol lehet az igazság?
-
noxon
őstag
Helló, a progressben 96% a bounty, 23/24. Viszont, ha bele megyek ott mindegyik completed. Mit kell még csinálni? Melyik az utolsó?
Köszi. -
FireKeeper
nagyúr
akkora volt miatta a közösségi rinyálás hogy ezt biztos megcsinálják. mondjuk engem személy szerint nem érintett, mivel se a healer se a CC-s buildemhez nem igazán illett (illetve nem találtam olyan M1A-t ami jó lett volna ezekhez), szóval én annyira nem bántam, már csak azért is mert rohadt unalmas volt a játékosok szó szerint 90%-át ezzel a rohadt puskával szaladgálni. én afféle félmegoldással is megelégedtem volna, mondjuk az a 20% nerf amit PvP-ben is megkap majd.
Bird: teljesen egyértelmű hogy nincsenek felkészülve az otthoni dolgozásra, ami már csak azért is szar kifogás, mert (ugyan nem vagyok programozó, de IT-közeli területen dolgozok) az ő munkájuk tipikusan olyasminek tűnik, amit kvázi tökéletesen lehetne otthonról is végezni hosszú távon.
-
Bird
addikt
Azért ez elég árulkodó, hogy mit össze nem töketlenkednek. Hihetetlen káosz lehet a teamen belül..
-
sith7
félisten
válasz
FireKeeper
üzenetére
várjuk ki a végét, addig még megálmodhatnak mást is
-
Bird
addikt
válasz
FireKeeper
üzenetére
Mikorra várható?
-
pzstm
titán
válasz
FireKeeper
üzenetére
ez komoly???????
akkor a damage glitch miért is lett büntetve PVE-ben???

bőven hozható minden heroic anélkül is....
-
Gubu0101
veterán
válasz
FireKeeper
üzenetére
Zsír

-
sith7
félisten
válasz
FireKeeper
üzenetére
az igen ...
ez no comment kategória ... -
sith7
félisten
válasz
FireKeeper
üzenetére
mi történt ?
-
FireKeeper
nagyúr
na most meg vissza az egészet PvE-ben, PvP-ben marad az M1A nerf. komolyan, inkompetens majmok. és még van pofájuk ráfogni a home office-ra.

-
arnikusz
veterán
válasz
FireKeeper
üzenetére
Egyet nem dobot az Alpsamikor targeted loot volt. Csak craftolni érdemes mert a+1 skill tier meett akkor most 10% skill heal mellê rakhatsz még 1 maxos tulajdonságot.
-
Gubu0101
veterán
válasz
FireKeeper
üzenetére
Én nem tudtam még kipörgetni,nekem nincs meg,hol dobja targeten kívül?
-
vtomi2
őstag
Sziasztok! Kihez lehet csatlakozni lootvadászatra? Frissen szabadultam NY-ból, úgyhogy elég gyenge vagyok még, heroicra nem biztos, hogy elég vagyon
-
alibiman
aktív tag
válasz
arnikusz
üzenetére
A negoval nincs bajom. Az M1-ért kicsit kár, de az MK17 elég ütős. Most azt nézem, hogy a Socom M1A sem annyira rossz. Kicsit kisebb a tár, kicsit tovább tart a tárazás, de nagyobbat lő és gyorsabb. Nekem most egy elég szar van, de majd próbálok gyűjteni valami jobbat.
-
arnikusz
veterán
Este belépek azonnal fotografálom bocsi.
Az Ongoing életképes csapatban healer és DPS mellett, ha ismerősökkel játszol.
A tegnap linkelt EB és BK chc/chd build is.
Amin régóta töröm a fejem a Hazard protection healelő build 1 Yaahal, 2 Ceska, 3 511- ezt feltolni 100% Hazardprotectionra és DPS-ként képzelném.
Ezt felülírhatja majd az új specializáció és a 2 új brandszet. -
törölt tag
válasz
üzenetére
lepj az oraval szintet, azert kapsz harmat. a heti invaded elsore megcsinalva szinten ad talan otot, illetve a napi bountyk is szoktak (narancs szinu). a cp foglalas legutobb adott egy pontot. bounty eseten ha fole viszed a kurzort kiirja a jutalmakat. ott lathatod melyik ad pontot es melyik nem.
-
törölt tag
Üdv. Szeretném megkérdezni, hogy én most végeztem a manhunttal. De kellene még signature point. A gunner és nyilas még nincs maxon. Bounty elfogyott és az inváziós pályákat is megcsináltam. Honnan tudok szerezni siganute pontokat? Köszi. Bocs az off kérdésért. Nem figyeltem a speckokra és hát most küzdök a pontért.
-
alibiman
aktív tag
A TP szánalmas lett.
-
i@lex
őstag
A standert bármikor lesolóztam a tank buildemmel, igaz 1 óra alatt, de akkor is.
Most még könnyebb lett? Ok.
-
arnikusz
veterán
DZ South targeted loot Maszk csak szólok.
-
arnikusz
veterán
Cassie M- van nála Forge tok a Shield buildhez kötelező. [link]
-
-
törölt tag
en lassan ugy vagyok vele, hogy meg egy honapot valahogy kibirok. ugy is tovabb fognak minden mobot nerfelni, aztan jon a CnC remastered. 2 full jatek 4 kiegeszitovel stbstb. szerintem honapokig megint elo se fogom venni div-et.
szeretem ezt a jatekot, de a konstans hiszti es a jatekosokra hallgatas tonkreteszi. persze vannak hulye lepeseik, de tenyleg a vegen megint TU7 lesz a nehezsegbol.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
üzenetére
lehet nem volt róla sok sírás, de azon a pályán a legtöbb wipe azért abban a szobában történt. ha nem volt rendes CC, vagy a csapat nem tudta azt csinálni amit -=Jam=- írt, akkor azért elég kaotikus tudott lenni az a rész, mivel ha lángra kaptál a lángszórótól, az kb instant fekvés.
amúgy a tűz overall még mindig iszonyat OP, ha lángra kaptál legtöbbször insta halál, nem tudod befejezni az armor plate-t mire megfekszel, GG massive.
-
pzstm
titán
válasz
FireKeeper
üzenetére
én ma mentem heroic wall streetet meg stranded tankert, sajnos tűl lett nerfelve, pont ettől féltem.
Tankernél is kellett gondolkodni és cc, erre semmi nem kell most már
-
törölt tag
válasz
FireKeeper
üzenetére
en ugy emlekszem, hogy az bug volt vagy mi, bent van a patch notes-ban, hogy a kelletenel tobb dagit pakolt oda a jatek. persze lehet ez csak a duma resze, es az egyik fejleszto nem tudta megcsinalni a kuldit ezert jott a nerf. errol korabban a legnagyobb siro platformon se nagyon lehetett olvasni, hogy nehez lenne.
-
-=Jam=-
addikt
válasz
FireKeeper
üzenetére
Még CC sem kellett oda, fent kellett maradni felettük, és szépen kilőni a hátukon a tartályt, onnan meg pár fejlövés és haltak is. Legegyszerűbb rész volt az egész mapon.
-
arnikusz
veterán
válasz
FireKeeper
üzenetére
Ne mán tök jó volt amikor jött az a sok heavy lángszórós.
-
Gubu0101
veterán
válasz
FireKeeper
üzenetére
Nekem tegnap egy holstert,de előtte sose semmit.Én egy szettben rohangálok minden fele,max néha változtatok,ha esik kicsivel jobb.Mondjuk én nem vettem észre,hogy könnyebb lenne,főleg annál a résznél,mikor jönnek sorba a dagik

-
FireKeeper
nagyúr
tegnap mentem egy stranded tankert, hát jól kiherélték a boss előtti pályát, biztos sokan rinyáltak hogy nehéz. pedig csak jó CC kellett és sima liba volt. tök jó hogy egy egész buildet csináltam csak arra a pályára. na mindegy, úgyse dobott exoticot kb 30 run alatt se.
-
Gubu0101
veterán
-
Gubu0101
veterán
Mától meg Free trial van hajjajj
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
válasz
Gubu0101
üzenetére
szerintem tegnap csak lagos volt az egesz. nekem pl tobbszor langra kapott a karakter, mert csak, aztan utolag derult, hogy ott tuz is egett. volt hogy rugo eldobta hive-ot, lattam a levegoben repulni, de kozben mar a foldrol sebzett. a mobok teleportalgattak. van ez igy.
-
alibiman
aktív tag
Az miért van, hogy nem tudok exo fegyver blueprintet venni a csajnál, csak geart? Vannak exo fegyvereim.
-
arnikusz
veterán
válasz
Gubu0101
üzenetére
Nincs mese Firewall speckó- DH perfekt maszk, Providence GC mellény, Providence tok, Providance Vigilance zsák, Fenris kesztyű és Sawyer kneepad és egy maxos EB, másodlagos fegyver pedig egy maxos White Hand. Valamint no Rambo rush, hanem covert shooter. A másik build ugyanez BK és Petrov contractor glove mellett. Tank pajzs build még mindig használható a motherly love kesztyű 50%-os nerfje mellett. Illetve elő kell készülni a 2. Raid hazard healelő builddel.
-
Gubu0101
veterán
Áááá megint bele piszkáltak a mobok dmg-é be tuti.Most Challeng lett olyan mint máskor a heroic se.Iszonyat milyen hamar szétszednek.Tankert csináltam tegnap + 3 fő de eskü ennyiszer nem feküdtem ki még legendaryn se,kb 3x szedett fel hive meg vagy 4x a társak.Kb vissza jött az első 2.0 utáni helyzet,én úgy érzem.Legalább is missiokban,lehet állítottak a skálázáson mikor 4 fő megy nehezebb legyen

-
arnikusz
veterán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Nem bugos a Dragov, csak oda kell figyelni.
Bulletking CHC/CHD build megoldja.
Középre nem megyünk be a löszeres ládához mert hátulról szétszednek a mobok.
Nem egyedül csináljuk, mint korábban írtam szombaton Heoicon minden nehezítésssel még 4 Rugó Agentet is leterítettünk random csapattal.
Fireflyal megvakítjuk, gránáttal megszórjuk a pajzsosak közül először a 2 Sameszt kiszedjük lábukat lőjük/megforgatjuk őket közben a kisebb mobokra is ügyelünk és tadám kész is.Coney Island Heroicon nem ajánlott a mortarok az elején szana szét kapnak fedezékből is.
A javítás ellenére is bugos, az aréna előtt meg kell halni és utána enged tovább. -
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Szóval ha valaki egy fokkal kevesebb agyvérzéssel szeretné ezt letudni (része ugye a Season Manhuntnak), érdemes fedezékből, "vakon", nem kinézve lőni az armorjukat folyamatosan, én dobáltam a gránátokat, illetve az Assault Turretet, hogy az is lője meg elterelje egy kicsit a figyelmüket átmenetileg. Arra érdemes figyelni, hogy valószínűleg előbb fog elfogyni a lőszer, minthogy mindhármójukat kinyiffantaná az embert, így érdemes egyszer úgy taktikázni, hogy a középen lévő ammo ládát útba tudja ejteni az ember és közben ne lőjék szarrá. Amire még figyelni kell, azok a minigunoknál a sarkokban időszakosan megjelenő enemy-k, azokat is úgy érdemes elintézni, hogy a három rogue agent ne lásson ránk. Amit nem fogunk tudni elkerülni az az, hogy folyamatosan körözzünk a pályán, hogy sose legyünk túl közel a rogue agentekhez és a minigunok egyikéhez egyszerre. A minigunokat szerintem nem érdemes használni, mert bár sokat tudnak sebezni, teljesen védtelenek vagyunk addig és iszonyú hamar a földön fogunk kikötni.
(én AR+R DMG builddel megyek Perfect Glass Cannonnal meg ilyesmik, szóval a leírtakat így érdemes olvasni)
-
Alvin_ti4200
félisten
Jelentem, a James Dragov-os küldetés challengingen tuti, hogy bugos. Azt írja, hogy sebzem a rogue agenteket, de zéró armor megy le róluk.
Szerk: nem bugos, csak geci nehéz, shotgunnal kell lesverni róluk az armort, de Dragov így is sebezhetetlennek tűnik.
-
malacka87
őstag
Hihetetlen ez az új frissítés challange mode control point 4 viszonylag könnyen ment de most meg esek kelek. Jön egy szaros tüzes effekt és 0 armor 0 HP. Alig lövök valamit de ha én kapok akkor instant oneshot.
-
robyg
senior tag
Jó estét Skacok.
Kérdés Saturnhoz New Yorkban hogy lehet a kontrol pontokat megcsinálni?
Nekem úgy mutatja hogy már elfoglaltam őket pedig még nem csináltam meg csak a küldiket. -
arnikusz
veterán
válasz
regener
üzenetére
Megkeresem reggel.
True Patriot kiherélve the end a chc/chd nagyobb sebzést hoz, a Sawyer térdes sem über.
Elsődleges szett az EB, másodlagos szett a BK. A többi meg majd alakul, a Pajzsos megmaradt és egy Sniper fejlesztés alatt az SVD stabilitási módokkal jó lesz.EB 5.-re maxos a BK-20 nál pihentetem. -
Nagus
senior tag
Lassan 2 hónap telik el a DLC óta és még mindig egy kalap szar, az ígéreteknek se híre se hamva, mondjuk hamva láthatóan van! Ha lenne refund gomb én bizony megnyomnám! Igazán szánalmas, hogy bármi és bermennyit pakolok magamra 2 lövés vagyok, és bármit használok minimum 5 tár egy npc feje... Én már lassan ott tartok, hogy a hivatalos fórumon elküldöm ezeket a senkiket a jó büdös ku*** anyjukba, persze nem elgondolkodni fognak, mint ahogyan korábban sem hanem ban a jutalom a fizető vásárlónak, mint már párszor megesett kritika esetén.
-
törölt tag
Sikerült nekik a targeted lootot is resetelni.

Az előbb jött szembe két rugó. Nekem eléggé úgy tűnik hogy sokkal gyengébbek lettek.
-
T0rnad0
addikt
Már megy...
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okos Otthon / Smart Home
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Peugeot, Citroën topik
- Milyen notebookot vegyek?
- LEGO klub
- 6500 mAh-s aksival debütált a Poco M8 Pro 5G, ez az ára itthon
- További aktív témák...
- LG UltraGear 39GS95QE-B OLED Monitor
- IPAD 7 2019 Wifi+Cellular 128GB , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- Ps5 slim digital bontatlan 2 év MM gari!
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Bialetti kézi kávéőrlő
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Honor Magic 4 Pro 512GB,Újszerű,Dobobzaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Illetve nem az ezzel szerzett manhuntra lesz erekciója? Komolyan mondom szánalmas.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)