- Számítási kapacitásban és hardverben gazdag 2025-öt kíván a PROHARDVER!
- A Moore Threads egy profiknak készült grafikus kártyával bővítette kínálatát
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Egyedi Ryzent kér a Lenovo a készülő olcsó kézikonzoljába?
- Scuf Reflex Pro kontroller és egyéb Black Ops 6 érdekességek
-
PROHARDVER!
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
az alapelgondolas nem jo szerintem. anno div-ben behoztak az optimalizaciot. ezt hozzakotottek a div tech-hez. ket modon lehetett hozzajutni, az egyik a dz volt a masik az uj terulet. a jatekosok elkezdtek panaszkodni (mi mast csinaltak volna), hogy ez igy lassu es ok nem akarnak dz-be menni, mert ott lelovik oket (na nem mintha ez jart volna barmilyen veszteseggel is). igy elkezdtek 1-2 extra dolog melle div tech-et adni. ez tovabbra is keves volt. a vegen pedig eljutottunk oda, hogy a jatek ontotta magabol a nyersanyagot es tenyleg nagyon hamar ki lehetett maxolni kb barmit.
ha ide bejonne a garantalt god roll, de nem lehetne tekerni rajta akkor a kovetkezoket lehetne olvasni, kb ilyen sorrendben:
- miert nem lehet tekerni? bevezetik a tekerest.
- tok jo, hogy van tekeres, de miert csak egyet ad? tobbet fog adni
- de miert csak heroicon? konnyebb szinteken is adna.mar most is olvasni olyan blod dolgokat, hogy nem ad eleg jo cuccot hardon es kihivason ahhoz, hogy fel lehessen lepni heroicba. mint ha csak ezen mulna a dolog.
en szemely szerint visszahoznam az optimalizaciot es az ora scavange reszehez kotnem a nyersanyagot. ertsd csak ott lehetne kapni. majd ezt lehetne felhasznalni ilyen adott statok tized szazalekos emelesehez. igy megerne az orat is huzni meg ezer utan is es hosszutavon is biztositott lenne a nyersanyag, plusz dz-be se lenne kotelezo menni.
-
aktív tag
válasz DrJaka #19082 üzenetére
Az egyensúly kérdést értem, és elfogadom. Azt a kifogást viszont nem fogadom el, hogy bonyolult. Akkor tessék lavórt gyártani, az egyszerűbb. Egy mai autó is bonyolult, de visszatérő, vagy régi hibákat ki tudnak javítani. Kötelesek. Persze egy szellemi termékeknél nincs ilyen, ld. EULA, de ezzel most már nagyon visszaélnek. Talán a nagy profitból kicsit drágább, jobb programozókat kéne felvenni. A hazudozás az jól megy.
-
Octi
aktív tag
válasz DrJaka #19096 üzenetére
A jelenlegi loot mellett ugyan úgy unalomba fullad a játék, csak még az élvezeti faktor is elvész. Az ismeretségi körömben aki abba hagyta, mindenki az értelmetlen rohangálást unta meg.
Azért kiváncsi lennék, hogy 3 buildet figyelembe véve, hogy pattintanád ki magad 3-4 hét alatt, ha heroicon kapnál 1 db god rollos cuccot, és mondjuk nem lehetne letekerni róla semmit. Az hogy valami god rollos, nem biztos hogy azt jelenti, hogy azok az attribútumok vannak rajta, ami neked kellene.
Szóval csak annyit próbáltam érzékeltetni, hogy lehetne találni olyan rendszert ami lefoglalná a játékosokat, mert így gyorsan menni fog a süllyesztőbe a játék (főleg úgy, hogy kezdik telenyomni fizetős tartalommal, miközben egy hatalmas bug halmaz az egész).Megpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
Octi
aktív tag
válasz DrJaka #19082 üzenetére
Nem védeni szeretném őket (nincs is miért :DDD ) de elég nehéz lehet azt megoldani, hogy ne is háborogj annyira a loot miatt, de ne is legyél tele fullos cuccokkal 2 óra farm után.
Csak egy ötlet (persze lehet hogy hülyeség):Challenge: Csak sárga (semmi lila)
Heroic: Challenge + garantált (1,2,3) god roll-os cucc
Legendary: Heroic + 1 garantált exo (a'la Div1)Mindenki el tudná dönteni, melyik loot milyen nehézségű küldit ér meg neki.
Megpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
törölt tag
válasz #75376384 #19088 üzenetére
lemaradt, hogy a lenyegen persze nem valtoztat es a lootolas egy ido utan valoban ott tart, hogy meg a bulletkinget is y-nal veszi fel a jo nep, mert van jobb (vagy mert bena ). es a fejlesztesek is lelassulnak.
(#19091) Madoc: nem tudom, hogy hol olvastad. nem azt kifogasoltam, mert valoban egy szarfos lesz a loot egy ido utan. csak azzal vannak fenntartasaim mikor valaki azt irja, hogy "belenyulnak" kozben pedig rendszeresen megkapjak a fejlesztok, hogy mennyire ostobak a sajat jatekuk balanszolasahoz.
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
komoly változásokat senki ne reméljen mára
Maintenance Notes(UPDATED):
Several back-end changes to fix server crashes.iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
arnikusz
veterán
Heti vendor reset all garbage: [link]
Vzarmo kinézem belőlük, ahogy nem Bannolták Widdzet és utána Hamis együtt tolta vele.
C'est la vie
A héten még mindig nem lesz Nemesis peojektem end mert a Roosvelt híjja és Capitol vala
[ Szerkesztve ]
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
törölt tag
válasz Habugi #19083 üzenetére
azt te se gondolhatod komolyan, hogy "belenyulnak" es ott ul valaki, aki rendszeresen tekergeti a potmetereket.
mindig ez volt. az elso resz eseteben is, hogy par het utan "beallt" az rng es a jatek egyszeruen ontotta magabol a fost. sajnos mindig volt egy hulyeseg, aminek szezonja volt.mindig meg vannak gyanusitva, hogy nem jatszanak a sajat jatekukkal es fingjuk sincs a metarol/balanszrol. most pedig azzal, hogy ennyire belenyulnak es "tudjak" ki mit keres? most akkor melyik? hamarabb tudom elkepzelni, hogy az erre kitalalt csodalatos algoritmusuk tanulta meg, ki mit kukaz es mire teszi a "csillagot", majd ez alapjan lovi be az iranyt, mint azt, hogy a festett kormu faszi ul a billenytuzet felett, markat dorzsolve, azon agyalva, hogy eppen melyik build-et epitokkel bsszon ki.
-
arnikusz
veterán
válasz alibiman #19075 üzenetére
Tegnap 10 Heroic kört mentem 5 nehezítéssel Pathway New York az Exotic holsterért egy se esett, nem fogom ezért a játékot törölni. Játszom tovább egyszer majd kiesik.
Striker továbbra is kuka.
Ahogy írja Habugi minden héten belenerfelnek csenben valmit.
Tegnap néztem egy youtubert NothingBullst mutatta, hogy mentek a tweetek a csendes nerf miatt, természetesen egyenes válasz nem volt rá.
Aki a Division 1-en edződött annak ez már nem okoz meglepetést.
A lényeg találd meg a játékélményt, ha nem engedd el.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
Habugi
addikt
Van egy specifikus RNG rendszere a játéknak, ami olyan amilyen és pluszban belenyúlkálnak, egy-két hetente.
Tavaly pontosan ugyan ezt csinálták, szóval ez ilyen megszoksz kontra megszöksz esete, ez sajnos nem fog változni.
Hetek óta csípi őket a pisi a chc/chd buildek népszerűsége miatt, két hete cirka a felére állították/húzták a dupla/tripla pirosas rolleok/attribok értékét (az volt a "weapon handlinges hét" ), múlthéten pedig beütött a szivárvány mindenre szindróma."Sajnos" mi rutinosabbak már órák alatt észrevesszük amikor belemókolnak, folyamatosan sunyulnak a loottal/RNG-vel, függően attól h téveszméiktől vezérelve éppen mit szeretnének elérni a játékosbázisuknál, mit használjanak gyakrabban és mit kevésbé, vagy éppen mit adjanak fel..
Személy szerint kíváncsian várom h a mai nappal kezdődő hét napra ezután a tricolor a loot ~90%-a köpedelem után mit találtak ki, sokkal rosszabb már nem lehet.
Ma reggel 7-kor toltam egy AirSpaceHQ-t Heroicon publicban 4 fővel, AR volt a targeted loot és egy jobb Carbine 7-esben reménykedtem.
Kettő darab AR esett az egész missön alatt, KETTŐ !!!444 (~42db gear/fegyó mod társaságában) és olyanok h különbeketsz@rszcraftolsz.., az pedig nem kis szó..![ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
DrJaka
aktív tag
Nem védeni szeretném őket (nincs is miért ) de elég nehéz lehet azt megoldani, hogy ne is háborogj annyira a loot miatt, de ne is legyél tele fullos cuccokkal 2 óra farm után. Mindkét esetben hamar elmegy az ember kedve, és törli...
Ha mondjuk van napi 2-3 órám játszani, már annak is örülök, ha esik olyan cucc, amiről úgy ítélem meg, hogy később használható lesz... arról nem is nagyon álmodok, hogy a jelenleg használatos 2-3 buildembe belefér.Huawei Mate 20 prO
-
Gigant20
tag
Nem akarom védeni a Massive-ot, de ez kurva összetett játék. Néha tudnak egy hibáról de nem tudják, hogy ha kijavítják okoznak-e vele egy másikat és inkább hagyják. De olyan is van, hogy leírják, hogy tudnak róla de fingjuk sincs hogy mit csináljanak vele!
A loot szar ez így igaz. Heroic alatt semmit sem érdemes menni, és még ott is max 10 küldiből ha egyet elraksz...
Reméljük a hónap végén a tu9 hoz valami jó dolgot is .
uplay: jul3s4ty_HUN
-
aktív tag
válasz velizare #19077 üzenetére
Több napról van szó, és az ÖSSZES CP a térképen. NYC-vel együtt. Irgalmatlan mennyiségű modról beszélek, nem győzöm irtani. Volt olyan (challenge) CP-m, ahol meg összesen egy drop volt, az is valami mod volt. Azért ezek nagyon el vannak rontva.
Valószínűleg a szándék nem ez lenne a droppal kapcsolatban, de képtelenek kezelni a helyzetet. Már senki nem láthat a pályán a fejlesztők közül, fogalmuk sincs melyik szubrutin hogyan, mit csinál. De hazudni kiválóan tudnak.
Azon is csak nevetni tudok, hogy Cassie Mendozát se találom a helyén soha. Jelzi a térképen, odamegyek, belépek a szobába, de nincs ott. -
nagyúr
válasz Habugi #19073 üzenetére
ez a mostani már a sapka esete szerintem nálad.
amúgy egyetértek, viccesen gyakran előfordul náluk, hogy nem megy fel a patch egy része, vagy felmegy, de nem az van benne, vagy nem úgy, amit és ahogy leírtak, vagy elmondtak az sotgben.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
aktív tag
válasz Habugi #19073 üzenetére
Sok játékkal játszottam már, de ennyire rossz minőségű termékkel még soha nem volt dolgom. Egyrészt rengeteg programozási hiba lehet benne, amiről tudnak, de egyszerűen nem javítják ki. Másrészt többnyire (mostanában inkább állandóan) kegyetlen szopatós a loot / drop. Az, hogy chalenge-ban olyan minősíthetetlen szarokat dobál, már kezdem megszokni, lassan már meg sem nézem, mit dobott. De hogy heroicban megcsinálom a CP-t, és a drop zöme valamilyen mod, a maradék meg hulladék... hát ez kész. Mindezt úgy, hogy elit konvoj, és a végén rugók is beköszönnek. Egyszerűen kegyetlen. Azt egyszerűen nem is értem, miért dobál ennyi mod-ot? Nem győzöm kiselejtezni ezt a sok szart.
Tegnap este már úgy voltam, letörlőm, elegem van.
Az egyik exo cucchoz kell valami 3 óv. Ezeket a nyugati oldalon lehet szerezni magasabb szintű CP-nél és a különböző frakciók dobják a különböző öveket. Jó, legyen. Akkor nyomjuk hősiesben. Első, valami olajos izé a hiénáktól megvan. Toljuk tovább, semmi, majd outcast, mert másik frakció kell, hát nem megint pont ugyanazt az olajos szart dobja? Másik frakció, úgy, hogy már egyszer ez az öv megvolt. Ez mekkora szemétség? -
Habugi
addikt
válasz velizare #19072 üzenetére
Ami még magyarázatnak is elmenne hagymával, HA nem 9.-én nyitották volna a topicot.
Megjegyzem, már egy ideje elérkeztünk oda, hogy teljesen mindegy mit írnak le ilyenkor és mit nem. Rezzenéstelen arccal hazudoznak sotg-ben is, szóval tök8.
Múlthéten pl az Outcastos tüzet nerfelték, kár hogy az Outcastosoknak erről nem szóltak.Minden kedd egy zsákbamacska, ennek is megvan ám biztosan a jó oldala, csak meg kéne találni.
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
nagyúr
9.30tól karbantartás, 3 óra.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
sith7
félisten
A következő gondom van
Ezt csinálom éppen:
Field Research: Gunner 4. rész
Neutralize heavy weapons enemies in the open worldKb. 10 sárga golyószórós dagit lelőttem, de nem számolta ... mit csinálok rosszul ?
-
sith7
félisten
válasz FireKeeper #19053 üzenetére
köszi a választ
-
Nagus
senior tag
Ez a 35x4 szintes apparel event eléggé unalmas, indokolatlanul hosszú. 35x3 szint is bőven elegendő lett volna... Az exo ládámból egy sokadik Sweed Dream esett ki reméltem, hogy valami értelmesebb fog.
-
Lifer092
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
BT86
tag
válasz arnikusz #19055 üzenetére
Érdekes, ehhez a szetthez az 555k dmg kevésnek tűnik. De lehet a +15% dmg to out of cover meg hasonlók miatt rémlik magasabb sebzés.
Mondom benézek kicsit DZ-be, 4-5 lootból 1-et tudtam kimenteni. Akkor is jött rouge, csak az nem hátba támadott, így volt esélyem ellene. A többi hátba támadás, amiből 2-3-szor az egyikőjük elfutott mellettem és amíg azt figyeltem vált-e rouge-ra, a másik hátba támadott... Csodálatos játék...
-
FireKeeper
nagyúr
válasz arnikusz #19055 üzenetére
én most végeztem egy heroic stranded tankeren, egész héten ezt a tetves küldit farmoltam a holsterért. boss kidobja a pirosat, gondolom magamba végre végeztem ezzel a fossal.
...
...
...
erre egy sawyers kneepads. asszem felakasztom magam.steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
FireKeeper
nagyúr
válasz FireKeeper #19053 üzenetére
gyorsan beugrottam gamebe és kipróbáltam, a nightwatcher csak a scanner pulse-re működik, az EMP-re nem elég RIP szaga van így.
de amúgy ha rendes CC builded van akkor ilyen ~1-2mp-es szünettel fenntartható az EMP, annyi mindenképp kell amíg a max hatótávra feltöltöd. nekem most manjdnem maxos status effects-el 15.4s a cooldown, 15.7s az effect duration, és 2mp a chargeup.
[ Szerkesztve ]
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
FireKeeper
nagyúr
a skill haste fontos minden skill buildnél, attól függetlenül hogy mit használsz.
az hogy skill dmg vagy status effect kell, attól függ milyen skillekre építesz.
ha CC skillekre, mint blinder, EMP: status effect
ha robbanós, lövős cuccokra, mint turretek, seeker, drónok, akkor skill damage.
ha olyan skillre, ami sebez, de status effect-et is felrak, mint stinger hive vagy fire sticky, attól függ, hogy mit akarsz éppen erősíteni, a közvetlen sebzést vagy inkább a status effect-et.healernél meg nyilván repair skill és skill haste kell, de amúgy nem rossz stat a skill duration sem.
(#19045): redditen mintha azt írták volna hogy a skill haste ami a nightwatcheren van az EMP-re nem műkszik, akkor az most tévedés lenne?
[ Szerkesztve ]
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
sith7
félisten
Skill build - nél mi a fontosabb ?
Skill haste , vagy a status effect ? -
BT86
tag
-
arnikusz
veterán
-
törölt tag
válasz DrJaka #19042 üzenetére
pulse altali sebzest csak a spotter melleny talenttel tudsz okozni.
ha valoban pulse-t akarsz hasznalni pve-re, akkor jammer pulse bt ellen, banshee pedig kb minden ellen jo. szerintem a banshee okes lehet dron helyett. a moboknak ugy is az az elso, hogy a dront meg fedezek mogul is kiszedik amikor "vaktában" lőnek. mig a healt az egyik gunner talent(?) megoldja. a nevesitett gila maszk felesleges.
ami meg mukodhet a technikus fegyver mod-ja, es melle a spotter talent. igy nem kell elpazarolni egy skillt, ha nem szeretnel es közben fixen kapsz 15% sebzest azok ellen, akikre csak rahuzod a celkeresztet.
-
need
addikt
válasz Gubu0101 #19035 üzenetére
Ahogy számolom tizen valányszor volt Wall + Tomb mindenféle elgondolásban és mindenféle directíva kikapcsolással és inkább csak Challange persze lófa*sz se volt nem hogy Bullet King..de a lepény hal meg utoljára..
Így elnézegetve valakinek dobott már maxosat..?
[ Szerkesztve ]
D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
need
addikt
-
GAbre
veterán
válasz Garsza #19027 üzenetére
Vagy 6x álltam neki.
Még ha 18 alatt el is értünk a végére a végén csak szenvedés volt.
De általában 18 alatt csak leértünk a csónakázós részhez.És onnantól kezdve csak szopás volt a vége.
Mortal-ok.Kutyák,oldalba,hátba és fekvés,és ugyebár még respawn sincs.
Az összes többinél elsőre stage 8.
Ennél meg meg se lehet csinálni.
Chalange exo ládát valaki nyitott?Szokásos dolgokat dobál?
Vagy új esetleg eagle is eshet?[ Szerkesztve ]
-
Csabahun
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy dobhat-e Nemesist bármelyik küldi ha nincsenek meg a darabok hozzá?
Köszöntem szépen!
Üdv: Csaba
-
arnikusz
veterán
válasz soo277 #19019 üzenetére
Egyenlőre nem, 53% incoming repair van rajta. Tesztelni és fejleszteni fogom, aztán majd elválik mire való. A perfekt clutch zsákra kíváncsi leszek. Maszkba kellene a Yaahal, akkor a tok lenne 511.
Csak próbálgatok a magam szórakoztatására.Gabre nekem 3 Clantarssal lett /25 perc, 3 DPS, 1 Crowd Control volt.
[ Szerkesztve ]
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
GAbre
veterán
Rohadt szopatós ez a research lab hősi szinten.
Örülök,ha meg lehet csinálni fél óra alatt.
A vége nagyon gáz.
Van valakinek 5lete?Avatar
-
őstag
-
Maxx Jácint
csendes tag
Sziasztok! Volna itt pár önkéntes aki segítene Keener-t kinyúvasztani a a játék végén? Mert én nem vagyok valami jó játékos és valahol elcsesztem a karaktert is és egyszerűen nem megy a főboss.
Maxximus1974 az Uplay nevem. Van discord viszont nincs teamspeak. -
Lifer092
senior tag
válasz soo277 #19017 üzenetére
Akár az is lehet, bár traktorvezetős pozíciónak is beillik. Szeretem ezt a csatornát amúgy (wony), bugos, így ha futva mész oda és úgy csúsznál le rajta akkor ezt még a felszínen teszi meg és nem a létrán. Ez azzal jár hogy kilépsz teljesen és vissza, ugyanis ilyenkor se map se inventory se menü.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest